Ζαγόρι: Εκτός Δ.Σ ο Βασίλης Χήτος μετά το περιστατικό με το ελικόπτερο – Ολες οι διοικητικές αλλαγές

Ακριβά φαίνεται πως πληρώνει την επίδειξη πλούτου που έκανε στη Μύκονο ο Βασίλης Χήτος της Ζαγόρι.

Λίγες εβδομάδες μετά την προσγείωση σε παραλία του νησιού που προκάλεσε πλήθως αρνητικών σχολίων που είχαν αντίκτυπο και στο προφίλ της εταιρείας και ενώ ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη η ερευνα του υπουργείου και αναμένονται οι ποινές, ο επιχειρηματίας βρέθηκε εκτός του ΔΣ της εταιρείας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας ο Βασίλης Χήτος παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, προκειμένου, όπως επισημαίνεται, να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη των νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του.

Καλά γνωρίζοντες πάντως λένε πως η παραίτηση αυτή συνδέεται με τα τελευταία “κατορθώματα” του επιχειρηματία που είχαν πλήξει το κύρος της Ζαγόρι και αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του.

Κατά την Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 2 Ιουλίου εγκρίθηκαν επίσης οι διοικητικές αλλαγές, επανεκλέγοντας ομόφωνα τον Νίκο Χήτο Πρόεδρο Δ.Σ., για έκτη συνεχόμενη χρονιά, «επιβεβαιώνοντας έτσι την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας».

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο για πρώτη φορά διευρύνεται με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας και συγκεκριμένα, του Γενικού Διευθυντή Γιάννη Σώτου, του Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας Δημήτρη Κασκάνη και του Εμπορικού Διευθυντή Περικλή Κατριβάνου, στελεχών με μεγάλη και πολυδιάστατη εμπειρία στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού.

«Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον κλάδο της υλοποιώντας επενδυτικό πλάνο ύψους 25 εκ., με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, την περιβαλλοντική υπευθυνότητα, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, με βασικό άξονα τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας για περισσότερο από 60 χρόνια. Και είμαστε εδώ για να τις διασφαλίσουμε, να τις κάνουμε πιο ισχυρές, βασιζόμενοι πάντα στις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, στο σεβασμό και στη διαφάνεια» δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Χήτος.