Υπόθεση Κολωνού: Και άλλα πρόσωπα που την κακοποίησαν επιθυμεί να κατονομάσει η 12χρονη

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Ηλίας Μίχος

Τη φύλαξη του σπιτιού όπου διαμένει η 12χρονη, θύμα μαστροπείας, θα ζητήσουν από την Εισαγγελία Ανηλίκων οι συνήγοροί της μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η ανήλικη από άγνωστο άνδρα μέσα στο σπίτι. Παράλληλα, η 12χρονη ζητεί από την ανακρίτρια να δώσει νέα κατάθεση, στην οποία αναμένεται να κατονομάσει έξι ή επτά νέα πρόσωπα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η εκ των συνηγόρων της οικογένειας της 12χρονης Αντωνία Λεγάκη υπέβαλε σήμερα εκ νέου αίτημα στην ανακρίτρια της υπόθεσης, προκειμένου το κορίτσι να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για πρόσωπα που έχουν παραμείνει εκτός των διώξεων και φέρεται ότι συμμετείχαν στη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί το παιδί.

Η κυρία Λεγάκη μετέβη στο ανακριτικό γραφείο, όπου επανέφερε το αίτημα της 12χρονης για συμπληρωματική κατάθεση. Το αίτημα είχε υποβληθεί και πριν από περίπου ένα δεκαήμερο από την έτερη συνήγορο Ασπασία Ταραχοπούλου και είχε απορριφθεί από τη δικαστική λειτουργό ως αόριστο.

Το κορίτσι ζητεί να καταθέσει εκ νέου, καθώς ισχυρίζεται ότι μπορεί να κατονομάσει και να υποδείξει στις Αρχές άλλα έξι ή επτά άτομα που μέχρι στιγμής δεν περιλαμβάνονται στους κατηγορουμένους και την κακοποίησαν σεξουαλικά, πρόσωπα στα οποία αναφέρεται στη νέα αίτηση που υποβλήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο συνηγόρων, αλλά και της πλευράς της μητέρας του παιδιού, οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε το παιδί, αλλά και ο ενήλικος αδελφός του, συσχετίζονται με την πρόθεση του θύματος να κατονομάσει νέους συμμετέχοντες σε όσα έχει υποστεί.

Σημειώνεται ότι για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η 12χρονη έχει υποβληθεί από συγγενικό της πρόσωπο μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.