Ξεκίνησε η ψηφοφορία για «Το Σχολείο που Θέλεις» από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

O μικρόκοσμος των μαθητών είναι στα χέρια σου! Φέτος, 11 σχολεία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ζητούν την ψήφο όλων μας. Μπες στην ιστοσελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, και με μία απλή εγγραφή στη φόρμα συμμετοχής, θα παραλάβεις τον προσωπικό σου κωδικό μέσω δωρεάν SMS για να ψηφίσεις «Tο Σχολείο Που Θέλεις». Μπορείς να ψηφίσεις όλα τα σχολεία από μία φορά!

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είναι αυτά που προτάθηκαν από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και εγκρίθηκαν από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων όπου ανήκουν. Φέτος, τα 11 σχολεία που ζητούν την ψήφο μας είναι τα εξής: Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 61ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, 54ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, 1ο Γυμνάσιο Μαλακοπής, 7ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, 8o ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, 1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας, 1ο Δημοτικό Πανοράματος, 2ο Δημοτικό Πανοράματος, 2ο Γυμνάσιο Χορτιάτη και 1ο Γυμνάσιο Πυλαίας.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη βελτίωση σχολικών υποδομών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τα καταστήματα λιανικής Μασούτης ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους με την Coca-Cola Τρία Έψιλον και αλλάζουν τον μικρόκοσμο μαθητών και εκπαιδευτικών. Το μεγάλο δίκτυο των καταστημάτων λιανικής Μασούτης λειτουργεί ως σημείο ενημέρωσης, ενθαρρύνοντας τους πολίτες να ψηφίσουν το σχολείο που εκείνοι θέλουν να δουν να ανακαινίζεται και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν στους μαθητές «Το Σχολείο που Θέλουν».

Το σχολείο με τις περισσότερες ψήφους θα αναδειχθεί νικητήριο για τη φετινή χρονιά, ενώ, με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, θα ξεκινήσει η ανακαίνισή του. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο σχολικό κτίριο θα πραγματοποιούνται επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες, έτσι ώστε, με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού τον Σεπτέμβριο, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό να καλωσορίσουν τη νέα σχολική χρονιά σε ένα ανανεωμένο, πιο ασφαλές, λειτουργικό και όμορφο περιβάλλον.

O μικρόκοσμος των μαθητών είναι στα χέρια σου!

Μπες στο gr.coca-colahellenic.com και ψήφισε Το Σχολείο που Θέλεις!