Ξανά πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ο Γρηγόρης Τάσιος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 15ης Οκτωβρίου 2020, στο οποίο πρόεδρος αναδείχθηκε εκ νέου ο Γρηγόρης Τάσιος, από την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Αμέσως μετά την επανεκλογή του ο κ. Τάσιος σημείωσε: «Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου και η δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην προεδρία της ΠΟΞ, με αναβαπτισμένη την εντολή από τη Γενική Συνέλευση και το νέο ΔΣ , σημαίνουν ένα πράγμα για μένα. Το καθήκον να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, εκπροσωπώντας με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον κλάδο, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ελληνικό τουρισμό.

Οι ξενοδόχοι έχουμε μπροστά μας το δύσκολο στοίχημα της επιβίωσης και της γρήγορης ανάκαμψης. Προσδοκούμε πως η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί στις προτάσεις μας για τη στήριξη του ελληνικού ξενοδοχείου που το αξίζει και το δικαιούται, γιατί πάντα έβαζε πλάτη στις δύσκολες στιγμές για τη χώρα. Το μήνυμά μας σε κάθε περίπτωση είναι σαφές και καθαρό. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ξενοδοχείου. Δεν το χρωστάμε μόνον στους εαυτούς μας. Το οφείλουμε στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πατρίδα. Ελληνικός τουρισμός δεν υπάρχει χωρίς ελληνικά ξενοδοχεία και ελληνική οικονομία δεν υπάρχει χωρίς ελληνικό τουρισμό».

Το νέο ΔΣ της ΠΟΞ είναι το εξής:

Πρόεδρος: Γρηγόριος Τάσιος , α’ αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Γιαννούλης, β΄αντιπρόεδρος: Ευγένιος Βασιλικός, γ΄αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνα Σβύνου, γενικός γραμματέας: Μανώλης Τσακαλάκης, αναπληρωτής γεν. γραμματέας: Ιωάννης Χατζής, ταμίας: Γεράσιμος Τιμοθεάτος, έφορος δημοσίων σχέσεων: Άγγελος Καλλίας, έφορος διεθνών σχέσεων: Αντιγόνη Μαϊστράλη, μέλη: Ευάγγελος Κατσαράς, Ανδρέας Μανδρίνος, Ηρακλής Τσιτλακίδης.