X.A: Τι… έπιασαν ο κεραίες του Κατάσκοπου του μ/μ (03.8.2021)

X.A: Τι… έπιασαν ο κεραίες του Κατάσκοπου του μ/μ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Εν αναμονή του 6μηνου της, η μετοχή ζει μεγάλες στιγμές για τα δικά της δεδομένα… Το δεύτερο 6μηνο της προμηνύεται απρόβλεπτον αν μη τι άλλο…

Σε ό,τι αφορά την πορεία του δευτέρου εξαμήνου, τα αποτελέσματα της εταιρείας προβλέπεται να διαμορφωθούν σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτά του πρώτου, παρά το γεγονός ότι η ζήτηση παραμένει ισχυρή και παρά την ύπαρξη αποθεμάτων χαμηλού κόστους μέχρι το προσεχές φθινόπωρο.

  • Βασική αιτία για τη συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί το ότι η μονάδα της Ναυπάκτου θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για χρονικό διάστημα δύο-τριών μηνών, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχεδιαζόμενο επενδυτικό project (με σκοπό τον περιορισμό των απωλειών, το εργοστάσιο θα συνεχίσει να λειτουργεί και τον Αύγουστο, μήνα κατά τον οποίον ήταν πάντοτε κλειστό).

Η συνεργασία και δημιουργία εταιρείας με τον ΕΑΣ Μεσολογγίου έχει ουρά…Η εταιρεία σκοπέυει να επεκταθεί στην πειραματική καλλιέργεια κλωστικής κάνναβης Και στη συνέχεια στην παραγωγή προιόντων τα οποία σε–αρχική , δοκιμαστική –φάση θα διατεθούν απο την ίδια την εταιρεία , μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος……Ταυτόχρονα θα υπάρξει έντονη δραστηριοποίηση στη διακίνηση αγροτικών προιόντων……κατακερματισμένος κλάδος στη χώρα.

Και τα δύο…απαιτήσεις της

  • Louis Dreyfus Holding…ώστε το τίμημα των 4 ευρώ, που ζήτησε η οικογένεια να γίνει πιο εφικτό….
  • Τα αδέλφια Πολύχρονοι έχουν αποφασίσει να πίνουν πιο ήρεμοι τον καφέ τους κάτω απο τον πλάτανο…εξασφαλίζοντας και την επόμενη γενιά
 
ΓΕΒΚΑ – απάντηση: Της λείπει η συνέχεια, κάθε φορά που πάει να κάνει κάτι, υποχωρεί, λιποψυχάει… Κι αυτή την φορά, όλα είναι υπέρ της.
Οι σχέσεις του Γιώργου Προκοπίου  –Σκαραμαγκάς– και της οικογένειας Κρεμύδα…είναι εξαιρετικά προνομιακές. Μην ξεχνάμε πως η οικογένεια δραστηριοποιείται στην
ποντοπόρο ναυτιλία. Ο,τι ισχύει για την Ελαστρον….Χ5 για τη Γέβκα!
Στον ρόλο του κατάσκοπου σήμερα ο Δ.Π….

Ο φίλος σας ο… Κατάσκοπος


Σ.Σ μ/μ: 

  • Οι Συνεργάτες του μ/μ καταθέτουν τις προσωπικές απόψεις – εκτιμήσεις τους.
  • Ο μ/μ δεν ασκεί καμμία λογοκρισία.
  • Ούτε όμως σημαίνει “σώνει ντε και καλά” ότι συμφωνεί με τις δικές τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.