Wall Street – Spire, με την υπογραφή του… αμερικάνου (25.10.2021)

Spire…. εδώ….  

Διαπραγματεύεται στο NYSE με τον κωδικό SPIR … εδώ ….
Αριθμός μετοχών : 145,801 εκατομμύρια μετοχές
Presentation Spire 
 … εδώ 

Οι κοινές μετοχές της κατηγορίας Β, που μετατράπηκαν σε κατηγορία Α, ανήκαν στους ιδρυτές και έχουν εννέα ψήφους η κάθε μια μετοχή. Έτσι οι ιδρυτές της Spire Global ελέγχουν ένα ποσοστό ψήφων που φτάνει περίπου στο 50%

 • H Spire Global ήταν αρχικά γνωστή ως NanoSatisfi Inc. και ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 στο Σαν Φρανσίσκο από τους πτυχιούχους του Διεθνούς Διαστημικού Πανεπιστημίου Peter Platzer, Jeroen Cappaert και Joel Spark.

Η Εταιρεία αποτελείται από την Spire Global, Inc. (ΗΠΑ) και τις εξ ολοκλήρου θυγατρικές της Spire Global UK Limited (Ηνωμένο Βασίλειο), Spire Global Luxembourg Sa rl (Λουξεμβούργο) και Spire Global Singapore Pte. Ltd. (Σιγκαπούρη).

 • Η Εταιρεία λειτουργεί επί του παρόντος γραφεία σε έξι τοποθεσίες : Σαν Φρανσίσκο, Μπούλντερ, Ουάσινγκτον (ΗΠΑ), Γλασκώβη (Ηνωμένο Βασίλειο), Λουξεμβούργο και Σιγκαπούρη.

Η Spire Global είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής δεδομένων και αναλύσεων που βασίζονται στο διάστημα και προσφέρει συλλογές δεδομένων και ισχυρές γνώσεις για τη Γη από το διάστημα έτσι ώστε οι πελάτες της να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις με σιγουριά, ακρίβεια και ταχύτητα.

 • Η Εταιρεία συλλέγει αυτά τα διαστημικά δεδομένα μέσω του ιδιόκτητου αστερισμού νανοδορυφόρων πολλαπλών χρήσεων. Στη συνέχεια, παρέχονται αυτά τα δεδομένα σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορούν να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, να διαθέσουν πόρους για ανάπτυξη και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να μετριάσουν τον κίνδυνο. Δίνεται στους εμπορικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που επιδιώκουν να καινοτομήσουν και να λύσουν μερικά από τα πιο δύσκολα προβλήματα του κόσμου με πληροφορίες που συλλέγονται από το διάστημα.

Η Spire Global συλλέγει όλα αυτά τα δεδομένα που βασίζονται στο διάστημα μέσω του ιδιόκτητου αστερισμού 120 Νανοδορυφόρων Low Earth που ονομάζονται «LEMUR». Τον Ιούνιο του 2021, ο πλήρως ανεπτυγμένος δορυφορικός αστερισμός κάλυψε τη γη πάνω από 200 φορές την ημέρα κατά μέσο όρο και το παγκόσμιο δίκτυο επίγειων σταθμών πραγματοποιούσε πάνω από 2.100 επαφές κάθε μέρα κατά μέσο όρο, συλλέγοντας αξιόπιστα και ανθεκτικά δεδομένα με χαμηλή καθυστέρηση. Η υποδομή δεδομένων που βασίζεται σε σύννεφο (cloud) επεξεργάστηκε πάνω από έξι terabyte δεδομένων κάθε μέρα κατά μέσο όρο τον Ιούνιο του 2021, για τη δημιουργία ιδιόκτητων λύσεων ανάλυσης δεδομένων.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από τον αστερισμό δορυφόρων LEMUR αποστέλλονται στο παγκόσμιο δίκτυο επίγειων σταθμών της Spire. Λειτουργώντας τους δικούς της δορυφόρους και σταθμούς εδάφους, είναι σε θέση να συλλέξει γρήγορα και αποτελεσματικά μεγάλο όγκο δεδομένων και να τα διαθέσει στους πελάτες της.

Το παραπάνω γράφημα απεικονίζει τις τοποθεσίες των 31 επίγειων σταθμών της Spire σε όλο τον κόσμο στις 30 Ιουνίου 2021.


Τα δεδομένα που συλλέγονται από τους αστερισμό των δορυφόρων LEMUR μεταφορτώνονται στο αποθετήριο δεδομένων μέσω του διαχειριζόμενου παγκόσμιου δικτύου επίγειων σταθμών. Τα συλλεγόμενα δεδομένα αναλύονται και εμπλουτίζονται από την ιδιόκτητη πλατφόρμα δεδομένων και διατίθενται στους πελάτες μέσω του API δεδομένων.

Αφού αναλυθούν τα δεδομένα μέσω της ιδιόκτητης πλατφόρμας προσφέρονται στους πελάτες της Spire Global σε τέσσερις λύσεις: Ναυτιλιακές, αεροπορικές, καιρικές και διαστημικές υπηρεσίες. Κάθε λύση δεδομένων είναι πλήρως αυτόνομη, επιτρέποντας στους πελάτες να αγοράζουν δεδομένα σταδιακά ή ως πακέτο. Η πλατφόρμα δεδομένων της Spire είναι μαζικά κλιμακούμενη. Τον Ιούνιο του 2021, εξυπηρετούσε περίπου δύο terabyte δεδομένων την ημέρα.

Τα βασικά στοιχεία της πλατφόρμας δεδομένων περιλαμβάνουν:

  • Όλα σε ένα : Η πλατφόρμα δεδομένων παρέχει μια ενοποιημένη προβολή δεδομένων στα οποία υπάρχει πρόσβαση από πολλές πηγές δεδομένων παγκοσμίως. Μέσω αυτής της ενιαίας προβολής, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. 
  • Ισχυρό, βαθύ σύνολο δεδομένων : Η ικανότητα της πλατφόρμας της Spire να συγκεντρώνει δεδομένα από πολλαπλές πηγές παρέχει στους χρήστες της ένα πλούσιο και ισχυρό σύνολο δεδομένων βάσει του οποίου μπορούν να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις.
  • Πλατφόρμα SaaS Η πλατφόρμα βασίζεται σε σύννεφο (cloud) επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν τεράστιους όγκους δεδομένων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο και
  • Ανάλυση δεδομένων βασισμένη στο σύννεφο : H Spire έχει αναπτύξει συστήματα επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των δεδομένων που παράγονται από τους αισθητήρες, το συνδυασμό τους με δεδομένα τρίτων και την παροχή προγνωστικών λύσεων ανάλυσης για τους πελάτες.


Οι λύσεις για τους πελάτες της Spire είναι:

 • Θαλάσσια : Η θαλάσσια λύση παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη των ωκεανών. Συνδυάζει, σε ζωντανή κάλυψη, τα θαλάσσια δεδομένα σχετικά με τις θέσεις των πλοίων, τις καιρικές συνθήκες και την παγκόσμια ναυτιλιακή δραστηριότητα, έτσι ώστε οι πελάτες της Spire να μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.
 • Αεροπορία : Η αεροπορική λύση παρέχει ιστορικά δεδομένα πτήσεων, παρακολούθηση ADS-B και ενημερωμένα δεδομένα για τον καιρό που επηρεάζει τις αεροπορικές δραστηριότητες, όλα αυτά παρέχονται μέσω ενός φιλικού προς τους προγραμματιστές API.
 • Καιρός : Ο αστερισμός Lemur συλλέγει και εμπλουτίζει συνεχώς δεδομένα για τον πλανήτη μας και την ατμόσφαιρά του για να παρέχει μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στη Γη. Τον Ιούνιο του 2021, οι δορυφόροι χρησιμοποίησαν αισθητήρες ραδιοσυχνοτήτων για να συλλέγουν πληροφορίες κατά μέσο όρο πάνω από 12.500 φορές την ημέρα, ενώ τα προγνωστικά μοντέλα αποστάζουν περίπλοκα περιβαλλοντικά δεδομένα σε έξυπνες γνώσεις που χρησιμοποιούν οι πελάτες για να λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις και να προβλέπουν μελλοντικές κλιματικές διακυμάνσεις. Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων προσθέτει συνεχώς νέο υλικό, βελτιώνει το API πρόβλεψης και προσαρμόζει τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού για να βοηθήσει τους πελάτες να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή και να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και
 • Διαστημικές Υπηρεσίες : Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα και την κλίμακα της λύσης Διαστημικών Υπηρεσιών, η Spire προσφέρει στους πελάτες της πολλαπλές ξεχωριστές υπηρεσίες που καλύπτουν και βασίζονται σε έργα (ανάπτυξη, κατασκευή, εκτόξευση και δορυφορικές λειτουργίες) ή συνδρομητικές υπηρεσίες δεδομένων, που επιτρέπουν στους καινοτόμους, τους εμπορικούς οργανισμούς και τις κυβερνήσεις να αναπτύξουν τις δικές τους εφαρμογές και αισθητήρες στο διάστημα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Την 30η Ιουνίου 2021, η Spire Global είχε 202 πελάτες ARR Solution, στους οποίους περιλαμβάνονταν η Chevron Corporation, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, η NASA, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος («ESA»), η Flightradar24 AB και η VesselBot Ship Chartering Ltd.

Ο αριθμός των Ετήσιων Περιοδικών Πελατών (“ARR”) ήταν 187 στις 30 Ιουνίου 2021, αυξήθηκε από 111 στις 30 Ιουνίου 2020 και 144 στις 31 Δεκεμβρίου 2020, αυξήθηκε από 82 στις 31 Δεκεμβρίου 2019 έγκαιρα ή καθόλου

Η Spire είναι μια εταιρεία SaaS που βασίζεται στο διάστημα.

Τι είναι το AIS ?
Το Αυτόματο Σύστημα Αναγνωρίσεως, ευρύτερα γνωστό ως σύστημα AIS, (Automatic Identification System) είναι ένα σύστημα αυτόματης ανταλλαγής ψηφιακών σημάτων μεταξύ πλοίων, αλλά και παράκτιων συστημάτων κυκλοφορίας πλοίων, στη συχνότητα των υπερβραχέων κυμάτων (VHF). Μέσω του συστήματος αυτού επιτυγχάνεται η αμοιβαία ενημέρωση όλων των πλοίων, της ταυτότητάς τους, του φορτίου τους, του λιμένα απόπλου και κατάπλου, καθώς και άλλων χρήσιμων πληροφοριών. Οι πληροφορίες του συστήματος εμφανίζονται σε σύγχρονο απεικονιστικό μέσο (οθόνη), ενώ ενσωματώνονται επίσης και στις πληροφορίες των Συστημάτων Απεικόνισης Ηλεκτρονικού Χάρτη και Πληροφοριών (ECDIS).

Σύμφωνα με το Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό ο αντικειμενικός σκοπός της ανάπτυξης του συστήματος AIS είναι η βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας κατά τον πλου, η δυνατότητα εκτελέσεως ασφαλέστερης και αποτελεσματικότερης ναυτιλίας, η αναγνώριση των στόχων, η υποβοήθηση της παρακολούθησης των στόχων, η απλούστευση της επικοινωνίας/ ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ πλοίων και η παροχή επιπρόσθετης πληροφορίας για ορθή εκτίμηση του ναυτιλιακού περιβάλλοντος

Εξαγορά exactEarth … εδώ …


Στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, η Spire Global σύναψε οριστική συμφωνία με την exactEarth Ltd., έναν κορυφαίο πάροχο παγκόσμιων δεδομένων θαλάσσιων σκαφών για εντοπισμό πλοίων και προσφέρει λύσεις επίγνωσης θαλάσσιων καταστάσεων, σύμφωνα με την οποία θα αποκτηθεί η exactEarth για περίπου 161,2 εκατομμύρια δολάρια, όπου

 • 103,4 εκατομμύρια δολάρια θα δοθούν μετρητά και
 • 57,8 εκατομμύρια δολάρια θα δοθούν μέσω κοινών μετοχών κατηγορίας Α με έκδοση 5.234.857 μετοχών, που αντιστοιχούν σε περίπου 11 δολάρια ανά μετοχή.

Η exactEarth θα γίνει 100% θυγατρική της Spire και θα συνεχίσει να λειτουργεί από το Κέιμπριτζ του Οντάριο του Καναδά υπό την ηγεσία του διευθύνοντος συμβούλου της, Peter Mabson, υπό την καθοδήγηση του CEO της Spire, Peter Platzer.
Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, οι πρώην μέτοχοι της exactEarth θα κατέχουν περίπου το 3,8% της Spire, με βάση το τρέχον μετοχικό κεφάλαιο.

Η exactEarth αποτιμήθηκε περίπου 9 με 10 φορές τα έσοδα του 2021.

Myriota
H exactEarth κατέχει μειοψηφικό συμφέρον στη Myriota. Όπως ανακοίνωσε η Spire Global, ξεκινά συνεργασία με τη Myriota για να επεκτείνει το δίκτυο της δορυφορικής εταιρείας Internet-of-Things και να επιταχύνει την παγκόσμια διάδοσή της. Η Myriota χρησιμοποιεί δορυφόρους για να διατηρεί επαφή με αισθητήρες IoT στη Γη, επιτρέποντας στους πελάτες στις βιομηχανίες εφοδιαστικής, κοινής ωφέλειας και γεωργίας “να παρακολουθούν και να συλλέγουν δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο με ασφάλεια. Από τη μία πλευρά, η συνεργασία της Spire με τη Myriota θα πρέπει να αυξήσει τη ροή εσόδων της εταιρείας. Από την άλλη πλευρά, βοηθώντας τη Myriota να αναπτύξει την επιχείρησή της, η Spire θα πρέπει να αυξήσει την αξία του μεριδίου της στη Myriota.

Η Myriota, θα ενσωματώσει τώρα τους νανοδορυφόρους της Spire στο δίκτυό της, έτσι ώστε να αυξήσει γρήγορα την κάλυψη της Myriota σε έναν παγκόσμιο, αστερισμό χαμηλής καθυστέρησης.
Απομένει να δούμε πόσο κερδοφόρα θα είναι αυτή η συνεργασία, αλλά φαίνεται πως είναι μια θετική εξέλιξη για την Spire.

Ο συνδυασµός της Spire με τη Myriota θα δηµιουργήσει έναν ηγέτη στα θαλάσσια δεδοµένα και την ψηφιοποίηση για τη ναυτιλιακή βιοµηχανία. Η συµφωνία αυξάνει το πελατολόγιο της Spire κατά περισσότερο από 75%.

 

Annual Recurring Revenue – ARR
Τα ετήσια επαναλαμβανόμενα έσοδα (ARR) είναι μια βασική μέτρηση επιχειρήσεων SaaS που δείχνει πόσα επαναλαμβανόμενα έσοδα μπορούμε να περιμένουμε, με βάση τις ετήσιες συνδρομές.
H Spire Global, το 2020, είχε ARR 36 εκατομμύρια δολάρια, από 18 εκατομμύρια το 2019 και 8 εκατομμύρια το 2018.

Οικονομικά μεγέθη
H Spire Global, το 2020, παρουσίασε έσοδα 28 εκατομμύρια δολάρια, από 18 εκατομμύρια το 2019 και 6 εκατομμύρια το 2018.

Το 55% των εσόδων του 2020 δημιουργήθηκε από τρεις κυβερνητικούς πελάτες.
Οι καθαρές ζημίες για το 2020 ανήλθαν σε 32,5 εκατομμύρια δολάρια από 32,3 εκατομμύρια δολάρια για το έτος 2019.

 


Κατά το 2ο τρίμηνο του 2021 η Spire Global πρόσθεσε 33 καθαρούς νέους πελάτες ARR Solution, ολοκληρώνοντας την περίοδο με 202 Πελάτες. Αυτό αντιπροσώπευε αύξηση πελατών ARR Solution κατά 73% σε σχέση με το 2ο τρίμηνο του 2020.

Κατά τους πρώτους 6 μήνες του 2021 η Spire Global παρουσίασε :

 • Έσοδα μεταξύ των 18,6 εκατομμυρίων δολαρίων και 19,0 εκατομμυρίων δολαρίων, παρουσιάζοντας αύξηση μεταξύ 33% και 35% από το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2020. Η αύξηση των εσόδων για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2020 περιελάμβανε μια εφάπαξ αγορά ιστορικών δεδομένων ύψους 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων που δεν επαναλήφθηκαν στους έξι μήνες που έληξαν στις 30 Ιουνίου 2021. 
 • Μεικτά κέρδη που κυμάνθηκαν στα 11,2 εκατομμύρια και 12,0 εκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση μεταξύ 30% και 39% από το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2020.

Οι καθαρές ζημίες κυμάνθηκαν μεταξύ 47,5 και 46,6 εκατομμυρίων δολαρίων, αύξηση μεταξύ 223% και 217% από το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2020.
Καθώς η Εταιρεία δημοσιοποιήθηκε και εκτελεί το κλείσιμο του Συνδυασμού Επιχειρήσεων που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2021, υπάρχουν σημαντικές εφάπαξ και επαναλαμβανόμενες δαπάνες που επηρεάζουν αρνητικά τα οικονομικά. Η καθαρή ζημία επηρεάστηκε από περίπου 5,3 εκατομμύρια δολάρια που σχετίζονται με εφάπαξ έξοδα από τον διακανονισμό ορισμένων χρεωστικών υποχρεώσεων.

 • Το EBITDA ήταν αρνητικά μεταξύ 37,7 εκατομμυρίων δολαρίων και 36,8 εκατομμυρίων δολαρίων, παρουσιάζοντας αύξηση μεταξύ 315% και 306% από το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2020. 
 • Το προσαρμοσμένο EBITDA ήταν αρνητικό μεταξύ 16,2 εκατομμυρίων δολαρίων και 15,3 εκατομμυρίων δολαρίων, παρουσιάζοντας αύξηση μεταξύ 110% και 99% από το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2020. 
 • Τα έσοδα ARR ήταν περίπου 36,6 εκατομμύρια δολάρια στις 30 Ιουνίου 2021, αυξημένα κατά 37% από τα έσοδα ARR στις 30 Ιουνίου 2020.


Κατά την παρουσίαση της SPIRE και πριν ολοκληρωθεί η συγχώνευση με το spac και δημοσιοποιηθεί, η διοίκηση προέβλεπε, για το 2021, έσοδα ARR 70 εκατομμυρίων δολαρίων και θα είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τα έσοδα των 36 εκατομμυρίων δολαρίων του 2020.

Οι εκτιμήσεις της διοίκησης είναι πως τα έσοδα της εταιρείας θα αυξάνονται  με σύνθετο ετήσιο ρυθμό αύξησης 100% από το οικονομικό έτος 2020 έως το 2025.

Αναμένεται το 2025 τα έσοδα ARR να φθάσουν τα 1,189 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η διοίκηση της Spire προέβλεπε ότι το περιθώριο του μεικτού κέρδους θα κινείται άνω του 90%, από το 2025 και μετά, ενώ το περιθώριο EBITDA θα είναι της τάξης του 50% και το 2025 θα είναι περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια.Οι ελεύθερες ταμειακές ροές γίνονται θετικές το 2023 και το 2025 προβλέπεται πως θα είναι 357 εκατομμύρια δολάρια.


Αναθεώρηση Guidance
Η Spire μειώνει τα αναμενόμενα έσοδά της κυρίως λόγω ορισμένων συμβάσεων εσόδων βάσει έργου που αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις που σχετίζονται με πελάτες ή παρόχους εκτόξευσης τρίτων, καθώς και καθυστερήσεις στο αναμενόμενο κλείσιμο πολλών μεγάλων συμβάσεων νέων πελατών. Η Spire αναμένει ότι αυτά τα χαμηλότερα αναμενόμενα έσοδα θα αυξήσουν επίσης την καθαρή ζημία και θα μειώσουν το EBITDA και το Προσαρμοσμένο EBITDA για τη χρήση που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα αναμένει :

 • Έσοδα μεταξύ 40 εκατομμυρίων και 42 εκατομμυρίων δολαρίων, αύξηση μεταξύ 40% και 47% από το δωδεκάμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η προηγούμενη πρόβλεψη της διοίκησης ήταν έσοδα 54 εκατομμύρια δολάρια.
 • Μεικτά κέρδη μεταξύ 24,5 και 27,1 εκατομμυρίων δολαρίων, παρουσιάζοντας αύξηση μεταξύ 35% και 49% από το δωδεκάμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η προηγούμενη πρόβλεψη της διοίκησης ήταν μεικτά κέρδη 35 εκατομμύρια δολάρια.
 • Λειτουργικές ζημίες εκτός GAAP μεταξύ 48,5 εκατομμυρίων δολαρίων και 44,4 εκατομμυρίων δολαρίων, αύξηση μεταξύ 86% και 71% από το δωδεκάμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020, όπου οι λειτουργικές ζημίες ήταν ύψους 31 εκατομμυρίων δολαρίων.
 • EBITDA αρνητικά μεταξύ 63,8 εκατομμυρίων δολαρίων και 59,8 εκατομμυρίων δολαρίων, αύξηση μεταξύ 195% και 177% από το δωδεκάμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020, όπου τα EBITDA ήταν αρνητικά κατά 25 εκατομμύρια δολάρια.
 • Προσαρμοσμένο EBITDA αρνητικά μεταξύ 37,8 εκατομμυρίων δολαρίων και 33,8 εκατομμυρίων δολαρίων, αύξηση μεταξύ 114% και 92% από το δωδεκάμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020, όπου ήταν αρνητικά κατά 19 εκατομμύρια δολάρια.

Τα έσοδα ARR θα κυμανθούν μεταξύ 48,4 εκατομμυρίων δολαρίων και 52 εκατομμυρίων δολαρίων στις 31 Δεκεμβρίου 2021, παρουσιάζοντας αύξηση μεταξύ 34% και 44% από τα ARR στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η προηγούμενη πρόβλεψη της διοίκησης ήταν έσοδα ARR ύψους 70 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τέλος, στις 31 Δεκεμβρίου 2021, οι Πελάτες ARR Solution με σύμβαση προβλέπεται πως θα είναι μεταξύ 240 και 252. Η καθοδήγηση δεν περιλαμβάνει καμία προβλεπόμενη επίπτωση λόγω διακυμάνσεων συναλλάγματος.

Οι μέσες προβλέψεις των αναλυτών που καλύπτουν την εταιρεία προβλέπουν

 • Έσοδα 2021 : 40,7 εκατομμύρια δολάρια που θα αποφέρουν ζημιές 70,8 εκατομμύρια
 • Έσοδα 2022 : 73,6 εκατομμύρια δολάρια που θα αποφέρουν ζημιές 62 εκατομμύρια
 • Έσοδα 2023 : 105 εκατομμύρια δολάρια που θα αποφέρουν ζημιές 51,8 εκατομμύρια

Mε την υπογραφή του… αμερικάνου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

 • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

 • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.