Βόμβα: Φεύγει η ΑΕΚ από την Nova αν…

Βόμβα μεγατόνων στον αθλητικό χώρο αλλά και στον χώρο των media θα αποτελέσει η απόφαση της ΑΕΚ να αποχωρήσει από την Nova, σε περίπτωση που ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτήσει το 30-35% της Forthnet.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ εξετάζουν πολύ σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές σε περίπτωση που αποκτήσει την Forthnet ο Βαγγέλης Μαρινάκης προφανώς και η Ένωση θα αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη.

Η Ένωση δείχνει ότι δεν προτίθεται να μείνει στην Nova  αφού δεν δέχεται να χρηματοδοτείται ουσιαστικά από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Ένα  ζήτημα ηθικής φύσεως που δεν μπορεί να περάσει έτσι για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μάλιστα, είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν το ΑΕΚ TV για να καλύπτει τους εντός έδρας αγώνες. Μάλιστα η NOVA γνωρίζει πολύ καλά την πρόθεση της ΑΕΚ για τη δημιουργία του διαδικτυακούκαναλιού ΑΕΚ ΤV και έχουν γίνει μέσα στην προηγούμενη χρόνια συγκεκριμένα ραντεβού για τη δημιουργία του φορέα. 

Φυσικά, σε περίπτωση που η συνδρομητική αλλάξει χέρια και δοθεί σε άλλον ενδιαφερόμενο και όχι στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΑΕΚ θα συνεχίσει κανονικά.

Print Friendly, PDF & Email