Βόλος: Χτύπησε την έγκυο σύζυγό του που κατέληξε στο νοσοκομείο!

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο. Νεαρή μητέρα σε προχωρημένο εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της χτυπήθηκε από τον σύζυγό της, αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός σε ιατρικές και κοινωνικές υπηρεσίες. Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα χθες Πέμπτη και ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, το οποίο χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το taxydromos.gr, η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, οι γιατροί του οποίου έσπευσαν να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν η ίδια και το έμβρυο. Μοναδική μέριμνα όλων ήταν να μη διατρέξει κίνδυνο η υγεία τους.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ καταβλήθηκαν προσπάθειες το πρώτο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 17 μηνών, το οποίο ήταν πολύ τρομαγμένο, να παραμείνει στο νοσοκομείο με τη νοσηλευόμενη μητέρα, καθώς δεν υπήρχε κοντινός συγγενής να αναλάβει τη φιλοξενία του.

Η μητέρα θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον άλλο ένα 24ωρο για παρακολούθηση, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η ίδια και το έμβρυο δεν διατρέχουν κίνδυνο.