Βιβλικές καταστροφές σε Καρδίτσα, Φάρσαλα – Φόβοι και για άλλους αγνοούμενους

  • Κακοκαιρία Ιανός: Βιβλικές καταστροφές σε Καρδίτσα, Φάρσαλα – Φόβοι και για άλλους αγνοούμενους
Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για απεγκλωβισμούς

Βιβλικές καταστροφές έχει προκαλέσει στη Θεσσαλία το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα, καθώς η κακοκαιρία έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο τους κατοίκους της Καρδίτσας, των Φαρσάλων και των γύρω χωριών, με αποτέλεσμα να πάρξουν εγκλωβισμένοι, αγνοούμενοι καθώς και μία νεκρή ηλικιωμένη στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων.

ΗΛΙΔΑ Κάμπος News - Βιβλικές καταστροφές σε Καρδίτσα, Φάρσαλα - Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για απεγκλωβισμούς (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

  • Βιβλική καταστροφή στην Καρδίτσα, φόβοι για αγνοούμενους - Βίντεο και φώτο  | Alfavita

Υπάρχουν χωριά όπως το Ανοχώρι Φαρσάλων, ο Σταυρός κι άλλα μικρά χωριά και οικισμοί που βρίσκονται ανάμεσα στους ποταμούς Ενιπέα και Φαρσαλιώτη, με τους κατοίκους τους να βλέπουν τα ρέματα και τους χειμάρρους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τον τεράστιο όγκο νερού που έχει πέσει με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν κυριολεκτικά τα πάντα. Το νερό σε πολλές περιοχές ξεπερνά το ένα μέτρο κι όσοι πολίτες διαμένουν σε ισόγειες κατοικίες διατρέχουν κίνδυνο.

Σύνηθες φαινόμενο η κακοκαιρία στην Ελλάδα - Καταιγίδες που άφησαν πίσω  τους νεκρούς | Έθνος

Στην Καρδίτσα, μία γυναίκα έχει χάσει από χθες τη νύχτα τα ίχνη του αδελφού της και μιλώντας στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open TV, κάνει έκκληση για βοήθεια. «Δεν μπορώ να επικοινωνήσω από χθες με τον αδελφό μου, δεν υπάρχει κινητό, δεν ξέρω πού βρίσκεται» είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα, ενώ ένας κάτοικος από το χωριό Σταυρός μιλώντας στην ίδια εκπομπή ανέφερε ότι το νερό στο χωριό έχει φτάσει σε ορισμένα σημεία τα δύο μέτρα και υπάρχει άμεσος κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες σε περιοχή του Μουζακίου καθώς αγνοείται μία νεαρή κοπέλα που έφυγε από τον οικισμό με το αυτοκίνητό της χθες το βράδυ κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη της.