Β. Κεγκέρογλου: «Σήμερα θα αποφασίσω για την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.»

Για το αν είναι τελικά υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Κεγκέρογλου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου: «Χρειάζεται ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη που να κάνει σκόπιμη κριτική στην κυβέρνηση και να καλύψει το κενό του ΣΥΡΙΖΑ… Έχουμε χτίσει μια αυτόνομη πορεία με μια πρόταση σοσιαλδημοκρατική, το “πράσινο συμβόλαιο”».

Όπως είπε ο κ. Κεγκέρογλου, το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και το έχει χτίσει λιθαράκι – λιθαράκι η Φώφη Γεννηματά.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Κεγκέρογλου

«Μπορώ να προσθέσω με την υποψηφιότητά μου το πολιτικό σχέδιο για την επανασύνδεση του κινήματος με την κοινωνία» ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε ότι με την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου υπάρχουν νέα δεδομένα: «Όλο το πολιτικό σκηνικό επηρεάζεται με τον ένα ή τον άλλον τρόπο».

Αναφορικά με το αν αποσύρει την υποψηφιότητά του από την κούρσα για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ., ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι θα αξιολογήσει μαζί με συνεργάτες του τα δεδομένα με βάση το καλό του Κινήματος.

«Σήμερα θα αποφασίσω την στάση μου στη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛ.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου. Να θυμίσουμε ότι χθες ο κ. Κεγκέρογλου κατέθεσε κάτι παραπάνω από 6.000 υπογραφές μελών του κόμματος, «σφραγίζοντας» έτσι το εισιτήριο για την κούρσα διαδοχής της Φώφης Γεννηματά, εξέλιξη, πάντως, που έλαβε χώρα πριν από τις ανακοινώσεις του Γιώργου Παπανδρέου.