«Τσίπρα, κόψε τον κ… στους υποστηρικτές του Κουφοντίνα» –

Aίσθηση έχει προκαλέσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του 15minutes.gr για τις εισηγήσεις που δέχεται ο Τσίπρας να «κόψει τον… κ@#& στους υποστηρικτές του Κουφοντίνα», οι οποίοι, βέβαια, δεν είναι και λίγοι μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως γράψαμε, εξαντλούνται οι ανοχές προεδρικών και πασοκογενών της Κουμουνδούρου με τα στελέχη εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναλάβει εργολαβικά την … «υπεράσπιση» του Δημήτρη Κουφοντίνα, αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη».

Και ασφαλώς οι χρήστες του Twitter παίρνουν τη δική τους θέση για το θέμα, το οποίο απειλεί να προκαλέσει ακόμη μια εσωκομματική εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ και να ασχολούνται με τον Κουφοντίνα και όχι με τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τι γράψαμε αποκλειστικά στο 15minutes.gr:

«Τσίπρα διώξε τους υποστηρικτές του Κουφοντίνα«, ακούγεται από πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Εξαντλούνται οι ανοχές προεδρικών και πασοκογενών της Κουμουνδούρου με τα στελέχη εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναλάβει εργολαβικά την … «υπεράσπιση» του Δημήτρη Κουφοντίνα, αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη».

«Ο πρόεδρος πρέπει να μην το επιτρέψει αυτό, να τους κόψει τον κ…, αν χρειαστεί ακόμα και να διώξει κάποιους», αναφέρουν αρκετά στελέχη κόμματος στους συνεργάτες του προέδρου.

Οι υπογράφοντες την ανακοίνωση ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία στην τάση των «53+» του Ευκλείδη Τσακαλώτου».

Μια μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι προχώρησαν στην υπογραφή του κειμένου και στη δημοσιοποίησή του μόνο και μόνο επειδή το πιστεύουν.

Άλλοι εκτιμούν πως είχαν και εσωκομματικές σκοπιμότητες, καθώς κάποιοι εξ αυτών θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει τη φυσιογνωμία του, ανεξαρτήτως εάν έτσι πρόκειται να μείνει δεύτερο κόμμα.

Κάποιοι άλλοι εκτιμούν, τέλος, πως με την κίνησή τους αυτή οι υπογράφοντες το κείμενο για τον Κουφοντίνα έχουν και ως στόχο το να αποδείξουν πως μέσα στους «53+» υπάρχουν και «συνεπείς αριστεροί και όχι μόνο ο Τσακαλώτος και ο Ξανθός».

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται και ο Αλέξης Τσίπρας, που βλέπει πως ενώ ο ίδιος επιχειρεί να γεμίσει την καρδάρα με γάλα, με το …καλημέρα αυτοί που τον αμφισβητούν την κλωτσούν και χύνουν το γάλα…»