ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησαν από μια πεντακοσαρού. Να δώσουν στις δυο ΠΑΕ από 500 προσκλήσεις, μετά την οριστική απόφαση να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο. Στη συνέχεια οι υποτιθέμενοι… αρμόδιοι πρότειναν να μειωθεί ο αριθμός των προσκλήσεων σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Γιατί;

Φοβερά πράγματα. Τρόμος μήπως σκάσουν επεισόδια με τη συμμετοχή κάποιων από τους επώνυμους εκλεκτούς των δυο αντιπάλων ομάδων. Και για να… σιγουρευτούν το νούμερο 500 άρχισε να κουτσουρεύεται, μέχρι που έφτασε στο 120. Ρε, μήπως και τόσοι είναι… πολλοί και πάθουμε τη καραξεφτύλα της αλεπούς. Να κάνουμε τελικό με πόρτες κλειστές και πάλι να μην αποφύγουμε τα έκτροπα.

Κάποιος ξένος, κάποιος άσχετος εύκολα να θαρρεί πως κάνουμε πλάκα. Σοβαρά μιλάμε. Πολύ σοβαρά. Μάλιστα, κύριοι, οι άνθρωποι δεν το ρισκάρουν να επιτρέψουν οι δυο ΠΑΕ να κουβαλήσουν 200 και 300 δικούς τους ανθρώπους. Τόσους… πολλούς που δύσκολα να βρίσκονται σε διαρκή έλεγχο. Και έχουν δίκαιο!

Μην κρυβόμαστε. Ένα ματς στο πιτς φυτίλι γίνεται μπουρδέλο και από σχετικούς με ΠΑΕ τύπους. Άτομα της διοίκησης ή και υπάλληλοι της ΠΑΕ δεν το ‘χουν σε τίποτα να μπουκάρουν στο κοράκι, να πετάξουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, να επιτεθούν σε άνθρωπο της αποστολής της αντιπάλου ομάδας, αλλά και στα τυφλά στην οπαδική καφρίλα της άλλης ομάδας. Στη φώτο, από τον τελικό του κυπέλλου το 2017, πάλι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

http://www.apodytiriakias.gr

Print Friendly, PDF & Email