Τραπεζικός Δείκτης: Μένοντας υψηλότερα των 850 – 860 μονάδων, περιθώρια ανόδου περίπου 18-19%!!!!

Τραπεζικός Δείκτης: Μένοντας υψηλότερα των 850 – 860 μονάδων, περιθώρια ανόδου περίπου 18-19%!!!!

Στις 874,01 μονάδες έκλεισε χθες ο τραπεζικός δείκτης. Ένας δείκτης η τάση του οποίου, μετά την πρόσφατη άνοδο, παραμένει πλήρως ανοδική. Και έχοντας αφήσει τις 780 – 790 μονάδες (ο πρώτος μεγάλος στόχος που είχαμε θέσει τους προηγούμενους μήνες).

Ο μεγάλος στόχος πλέον είναι να σταθεροποιηθεί ο δείκτης υψηλότερα των 850 – 860 μονάδων. Η Σταθεροποίηση βάζει το δείκτη σε ένα νέο ανοδικό trend, με σημαντικά περιθώρια ανόδου, ελλείψει και σημαντικών αντιστάσεων.

Ειδικότερα, ο επόμενος στόχος για τον δείκτη, σε αυτό το θετικό σενάριο είναι τα επίπεδα των 930 – 940 μονάδων. Διάσπαση και αυτών των μέτριων αντιστάσεων (και το τονίζουμε αυτό, αφού δεν είναι ισχυρές) θα οδηγήσει το δείκτη στις επόμενες αντιστάσεις στις 1.000 μονάδες και το πιθανότερο στις 1.040 – 1.050 μονάδες, τα οποία είναι και τα υψηλά του Μαΐου του 2018.

Και με το δείκτη να βρίσκεται στις 885 μονάδες, αυτό το σενάριο σημαίνει περαιτέρω άνοδος περίπου 18-19%.

Και με δεδομένη τη σημασία των τραπεζών στη διαμόρφωση του ΓΔ γίνεται αντιληπτό πως μια τέτοια άνοδος θα οδηγήσει στη διάσπαση των αντιστάσεων του ΓΔ στις 890 – 900 μονάδες, με κίνηση του δείκτη προς τις 1.070 – 1.080 μονάδες (επόμενος μεγάλος στόχος).

http://www.greekfinanceforum.com/hunterfiles/hunter.html

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω του Greek Finance Forum μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως πρόταση/σύσταση για αγορά, πώληση ή/και διακράτηση κινητών αξιών/χρεογράφων οποιασδήποτε κατηγορίας των αγορών χρήματος και κεφαλαίου. Ο χρήστης αποδέχεται ότι η χρήση του website του Greek Finance Forum δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση παρακίνηση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης καθώς και ότι δεν μπορεί να αποτελέσει ή να θεωρηθεί ως επενδυτική συμβουλή από το website του Greek Finance Forum (website).