Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Δυο νεκροί, μια σοβαρά τραυματίας και φόβοι για έναν αγνοούμενο

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Δυο νεκροί, μια σοβαρά τραυματίας και φόβοι για έναν αγνοούμενο

  • Πώς έγινε το θαλάσσιο δυστύχημα ανάμεσα στα δυο σκάφη
  • https://www.newsbeast.gr

Τραγωδία με δυο νεκρούς, μια γυναίκα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και φόβοι για έναν αγνοούμενο, σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ένα σκάφος ήταν ένα μεγάλο φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν 10 βρετανοί τουρίστες ενώ το δεύτερο ήταν ένα μικρό ξύλινο με τρεις (ή σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τέσσερις) Έλληνες οι οποίοι ψάρευαν.

Το πεντάμετρο φουσκωτό σκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε μπροστά του το μικρό ξύλινο σκάφος με αποτέλεσμα να περάσει κυριολεκτικά από πάνω του!

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν πως υπάρχει η πιθανότητα πάνω στο μικρό ξύλινο σκάφος να υπήρχε και τέταρτο άτομο και έτσι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού. Οι δυο νεκροί και η γυναίκα που διασωληνωμένη μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο είναι οι Έλληνες επιβάτες του ξύλινου σκάφους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ η τρίτη συνεπιβάτης, μια γυναίκα, εντοπίστηκε τραυματισμένη σε σοβαρή κατάσταση.

Επί τόπου σπεύδουν τέσσερα σκάφη του Λιμενικού Σώματος, άλλα παραπλέοντα σκάφη ιδιωτών, και μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών προκειμένου να «χτενίσουν» την περιοχή έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι υπάρχει και ο αγνοούμενος για τον οποίο κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

(φωτογραφία αρχείου)

Print Friendly, PDF & Email