Τώρα ζητάνε συγγνώμη…

Μετά την αθώωση της Λίνας Στουρνάρα, άρχισαν να ζητούν συγγνώμη για όσα έγραφαν

Άλλη μια δικαίωση  ήρθε σήμερα για την σύζυγο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα, καθώς μετά την προχθεσινή αθωωτική απόφαση του Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, η κυρία Λίνα Νικολοπούλου δέχεται τη συγγνώμη ενός παράλληλου βραχίονα του παρασυστήματος που την στοχοποιούσε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του, το γνωστών πολιτικών αποχρώσεων σάιτ «Olympia.gr», «δημοσιεύματα που αναρτήσαμε το 2016 δεν είχαν καμιά «πρόθεση να πληγεί η τιμή, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική αξιοπιστία της κ. Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα, ούτε είχαν την παραμικρή πρόθεση να θίξουν την τιμή και την υπόληψη τόσο του κ. Ιωάννη Στουρνάρα».

Όμως, όπως παραδέχονται ξεκάθαρα, «τα δημοσιεύματα αυτά ήταν  αποτέλεσμα αξιολογικής κρίσης που προέκυψε σαφέστατα και αποκλειστικά λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και στοχοποίησης από δηλώσεις τέως Κυβερνητικών Στελεχών του κ. Ιωάννη Στουρνάρα»!

Ολόκληρη η ανάρτηση – συγγνώμη του Olympia.gr έχει ως εξής:

«Τον Σεπτέμβριο του 2016 στο διαδικτυακό φόρουμ που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση awb://www.olympia.gr μέσω αναδημοσίευσης άρθρων έγιναν αναφορές σε περιστατικά, η διασύνδεση των οποίων είναι αποτέλεσμα αξιολογικής κρίσης που προέκυψε σαφέστατα και αποκλειστικά λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και στοχοποίησης από δηλώσεις τέως Κυβερνητικών Στελεχών του κ.Ιωάννη Στουρνάρα, τα οποία καταλόγιζαν στονδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος πλημμελή τέλεση των καθηκόντων του.

Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν όπως διαμορφώθηκαν από τις προαναφερόμενες εξελίξεις, η παρελθούσα αξιολογική κρίση η οποία ούτως η άλλως αποτυπώθηκε χωρίς ουδεμία πρόθεση να πληγεί η τιμή, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική αξιοπιστία της κ. Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα, δεν ισχύει, δια τούτο και η επίμαχη ανάρτηση έχει ήδη διαγραφεί από το διαδικτυακό φόρουμ υπό την ηλεκτρονική διεύθυνση awb://www.olympia.gr. Είναι αυτονόητο ότι οι συντελεστές του φόρουμ προέβησαν στην αναδημοσίευση χωρίς την παραμικρή πρόθεση να θίξουν την τιμή και την υπόληψη τόσο του κ.Ιωάννη Στουρνάρα, όσο και της κ. Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα. Όπως άλλωστε το φόρουμ πράττει εδώ και 12 χρόνια απέναντι σε οποιονδήποτε πολίτη.»