Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» από τους οπαδούς της Γιουβέντους στην ομάδα τους- Γιατί ξεσηκώθηκαν οι φίλοι των Μπιανκονέρι

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» από τους οπαδούς της Γιουβέντους στην ομάδα τους

  • Γιατί ξεσηκώθηκαν οι φίλοι των Μπιανκονέρι

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Ιντερ με την Κροτόνε, οι οπαδοί της Γιουβέντους… έβαλαν φωτιά στα social media.

Το Κροτόνε – Ιντερ έχει μόλις λήξει, οι Νερατζούρι έχουν πάρει τη νίκη και οι οπαδοί της Γιουβέντους ξεσηκώνονται. Και αρχίζουν να αποθεώνουν την ομάδα τους. Οξύμωρο; Ναι. Εγινε όμως. Και έγινε επειδή με τη νίκη των Μιλανέζων, οι Μπιανκονέρι έχασαν και μαθηματικά κάθε ελπίδα για πρωτάθλημα. Η εννιάχρονη βασιλεία τους, με λίγα λόγια, έλαβε τέλος. Και αυτό ήταν η αρχή της αποθέωσης από τους οπαδούς τους.

Τα social media γέμισαν με «ευχαριστώ» των οπαδών της Γιουβέντους προς την ομάδα τους και τη διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι. Ενα «ευχαριστώ» για όσα έζησαν σε αυτά τα εννιά χρόνια. Το παράλογο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός ότι η Γιούβε δεν πήρε 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Το παράλογο είναι ότι πήρε εννιά σερί. Ρεκόρ που, με βάση τη λογική τουλάχιστον, δεν θα καταρριφθεί ποτέ.

  • Οι αριθμοί και η επιστροφή…

Ετσι, οι φίλοι των Μπιανκονέρι θέλησαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στην ομάδα για τις χαρές που τους έδωσε. Και το έκαναν με διάφορους τρόπους. Με απλά μηνύματα, με φωτογραφίες από τη φιέστα του 2012, με ιστορίες για το πώς ήταν η ζωή τους τότε και πώς τώρα. Τι άλλαξε από τότε. Μιλάμε, άλλωστε, για εννιά χρόνια. Για 108 μήνες. Γα 472 εβδομάδες ή για 3282 μέρες.

Αυτούς τους αριθμούς ανέφεραν όλοι τους, ευχαριστώντας τη Γιουβέντους για το γεγονός ότι πέρασαν τόσο καιρό ως πρωταθλητές. Και το έκαναν την ημέρα που το πρωτάθλημα χάθηκε και μαθηματικά. Την ημέρα που η κυριαρχία της ομάδας τους, έλαβε τέλος. Δείχνοντας έτσι ότι αναγνωρίζουν πως αυτή η 9ετία που έζησαν είναι κάτι μοναδικό. Και σημειώνοντας, όμως, ότι η διοίκηση θα πρέπει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να επιστρέψουν άμεσα στην κορυφή…

Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr