Το Star «παγώνει» το Masterchef
Οι εκλογές και οι διαφημίσεις
Mεγάλος αναβρασμός επικρατεί στα τηλεοπτικά κανάλια εξαιτίας της διαφημιστικής πτώσης που αναμένεται να φέρουν οι εκλογές τoν Μάιο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, η διοίκηση του Star επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να «παγώσει» το «Masterchef 3», όσο θα διαρκέσουν οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις και να το επαναφέρει αμέσως μετά το τέλος των εκλογών για την τελική ευθεία, έως την ανάδειξη του νικητή. Στη θέση του ριάλιτι μαγειρικής, που θα αποσυρθεί προσωρινά, θα μεταδίδονται ξένες ταινίες.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, οι ιθύνοντες του καναλιού της Κηφισιάς φέρονται να έχουν συνυπολογίσει την πιθανή πτώση της τηλεθέασης που ίσως ευνοήσει προσωρινά όσους ανταγωνιστές συνεχίσουν με πρωτότυπο πρόγραμμα, αλλά αξιολογούν ως πιο σημαντικό να κρατήσουν τα «χρυσά» επεισόδια που οδηγούν στον τελικό και μετά τις εκλογές, οπότε θα μπορούν να έχουν υψηλότερα έσοδα στο μετεκλογικό περιβάλλον.
– πηγή: topontiki
* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


