Το σαββατιάτικο σημειωματάριο του μικρομέτοχου 22/9

NΩΝΤΑΣ ΧΑΛΔΟΥΠΗΣ: Η λογιστική αξία της ΑκρόποληςΈνας τρόπος για να καταλάβει κανείς την ανοησία στην όλη συζήτηση για την Ακρόπολη και το Υπερταμείο είναι να προσεγγίσει το θέμα με μπακάλικη λογιστική.
Η ΕΤΑΔ και η μητρική εταιρεία ΕΕΣΥΠ (Υπερταμείο) είναι Ανώνυμες Εταιρείες που αξιοποιούν περιουσιακά στοιχεία.
Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να είναι εμπορικά αξιοποιήσιμα και να έχουν μια εμπορική αξία, που θα εγγραφεί στα βιβλία των εταιρειών.
Αυτό ενδιαφέρει και τους διαβολικούς δανειστές: να υπάρχει στο Υπερταμείο συγκεντρωμένη και μετρήσιμη περιουσία, που θα δημιουργεί έσοδα για το χρέος.
Η Ακρόπολη, ένα δάσος ή μια παραλία Natura εξ ορισμού δεν έχουν εμπορική αξία και δεν μπορούν να εγγραφούν στο ενεργητικό του Υπερταμείου.
Ας μην ανησυχούμε, λοιπόν, για ανύπαρκτα προβλήματα: η Ακρόπολη δεν μπορεί να γίνει περιουσιακό στοιχείο του Υπερταμείου.

 • Αν είχαν εμπορική/λογιστική αξία τα μνημεία, να είσθε σίγουροι ότι το ελληνικό Δημόσιο θα την είχε γράψει στα βιβλία του και θα ήμαστε ένα από πλουσιότερα κράτη.

ΝΩΝΤΑΣ Χ.: Έτος 2018: Οι Ελληνες είναι πια τόσο βλαμμένοι, που καταφέρνουν να διχάζονται σε καψωχικούς και αντικαψωχικούς.

ΝΩΝΤΑΣ ΧΑΛΔΟΥΠΗΣ: Life out of death

Πληροφορούμαι ότι ετοιμάζεται το επόμενο σχέδιο σταθεροποίησης του τραπεζικού συστήματος.
Τραπεζικό πτώμα θα συγκολληθεί με ημιθανή τραπεζικό οργανισμό, για να δημιουργηθεί μια εύρωστη οντότητα, ένας εθνικός τραπεζικός πρωταθλητής.
Ανάλογα πειράματα εκτός τραπεζικού χώρου έχει επιχειρήσει με μεγάλη επιτυχία ο δρ. Βίκτορ Φρανκεστάιν: “We shall create life out of death”!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ: Να πέσει η κυβέρνηση να βγει ο μακεδονομάχος Κυργιάκος αυτοδύναμος, να δηλώσει ένα περήφανο όχι στη ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, ενάντια στα αμερικανά τα γερμανά το νάτο την εε τον εξωγήινο…να δείτε εσείς…


Χαμένη εμπιστοσύνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ

Η κυβέρνηση ανακαλύπτει, όταν συνομιλεί με διεθνείς επενδυτές, πόση ζημιά έχουν κάνει οι καθυστερήσεις και ενίοτε ο πόλεμος εναντίον ορισμένων εμβληματικών μεγάλων επενδύσεων.

 • Οι εκπρόσωποί της χαρακτηρίζουν το Ελληνικό ή την υπόθεση των Σκουριών μεμονωμένες περιπτώσεις.
 • Δεν είναι, όμως.
 • Και το κυριότερο, αποτελούν προφανή τεστ τα οποία μελετούν οι επίδοξοι επενδυτές, ώστε να διαπιστώσουν αν μπορούν να εμπιστευθούν την Ελλάδα για να τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους.

Έντυπη ΚΑΘΗ


Τάκης Θεοδωρόπουλος ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τολμήστε, Κώστα Γαβρόγλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔIAΓΩNIΩΣ

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ολοκληρωμένο προϊόν της ανανεωτικής Αριστεράς, ενώ σε γενικές γραμμές προτείνει λύσεις ορθές, κυρίως δε απολύτως λογικές, στο κρίσιμο σημείο μοιάζει σαν να διστάζει, με αποτέλεσμα να δίνει την εντύπωση ότι το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμά του κινδυνεύει να μην ολοκληρωθεί.

 • Διάβασα την πρότασή του για την αντιμετώπιση των πορτοφολάδων και των προγλωσσικών τραμπούκων που λυμαίνονται το πανεπιστημιακό άσυλο. Θα πρέπει, λέει, να τους εξηγήσουμε ότι «όταν το θύμα είναι συνάδελφος ή καθηγητής δεν πλήττεται η άρχουσα τάξη».

Φρονώ ότι δεν αρκεί. Οφείλουν και οι καθηγητές να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να προκαλούν με γραβάτες και κοστούμια, να μη φορούν ρολόγια και να μη διατυπώνουν απόψεις που ενδέχεται να περιορίζουν το δικαίωμα των τραμπούκων να τους δέρνουν και να τα σπάνε.

 • Οταν τις τρώνε να μη διαμαρτύρονται απρεπώς.
 • Να εξηγούν με ήπιο τρόπο ότι κι αυτοί έχουν υποστεί τις συνέπειες της κρίσης και, για καλό και για κακό, ας έχουν μαζί τους ένα αντίγραφο της τελευταίας φορολογικής δήλωσής τους.
 • Ετσι ο διάλογος θα γίνει με επιχειρήματα.

Αν μάλιστα συναντήσουν κάποιον που κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, οφείλουν να τον ρωτήσουν ευγενικά «γιατί, παιδί μου, κάνεις κακό στον εαυτό σου;» και να εξηγήσουν στον προμηθευτή του ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει διότι συμφωνούν μεν ότι για όλα φταίει ο φιλελευθερισμός, αλλά δεν θα μπορέσουμε να τον πολεμήσουμε αν το ρίξουμε στην «πρέζα». Καλόν είναι να μοιραστεί και ένα λεξικό της ανωτάτης προγλωσσικής ώστε να μπορούν να συνεννοούνται οι καθηγητές με τους χρήστες και τους τραμπούκους.

Χώρους αναψυχής προτείνει το πόρισμα της επιτροπής για την ασφάλεια των ΑΕΙ. Εκεί θα μπορούν οι καταληψίες να αναπαύονται πίνοντας κοκτέιλ, παίζοντας σκάκι και να χαλαρώνουν με την αγαπημένη τους μουσική.

 • Γιατί να μην προβλέπονται μόνιμοι χώροι αναψυχής;
 • Επάγγελμα κάνουν οι άνθρωποι και είναι κρίμα να τους αφήνουμε χωρίς μόνιμη στέγη.
 • Προτείνω μάλιστα η οργάνωση αυτών των χώρων να δοθεί με απευθείας ανάθεση στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Ο Ρουβίκων» για να μπορούν οι καταληψίες να αισθάνονται άνετα.
 • Προτείνεται να αφαιρεθούν τα ΑΤΜ από τους χώρους των πανεπιστημίων. Και γιατί να αφαιρεθούν τα ΑΤΜ μόνον;
 • Αν θέλουμε ριζική λύση του προβλήματος, ας κλείσουν τα πανεπιστήμια και έτσι δεν θα υπάρχει βία.
 • Το έθνος με το βλέμμα καρφωμένο στον Κώστα Γαβρόγλου περιμένει ο γενναίος αυτός άνθρωπος να οδηγήσει τις προτάσεις της επιτροπής ώς εκεί που φθάνουν. Ελπίζω δε το σημερινό σημείωμά μου να βοήθησε κάπως.
Ο Πόπερ έλεγε ότι ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Υπήρχε μια φυλή στην Ινδία που πίστευε ότι οι τίγρεις είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Δεν την ξέρει κανείς, γιατί την έφαγαν οι τίγρεις.

Έντυπη ΚΑΘΗ


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

petropulakiss12_skitso

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ: Τους βάζουμε, όμως, συνεχώς εμπόδια. Διαβάζει κανείς την επιστολή νεαρής πανεπιστημιακού στην «Κ», όπου περιγράφει το πώς ενδιαφέρθηκε για μία θέση που προκηρύχθηκε έως ότου αντελήφθη ότι ήταν κομμένη και ραμμένη για κάποιον άλλον. Και καταλαβαίνει ότι ένα βολεμένο σύστημα προστατεύει τη μετριότητα και τα δοβλέτια του, προκειμένου να μη φανεί η γύμνια του.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ:
Η απόλυτη Σχολή Νταβατζήδων


Και δεν είναι η μόνη περίπτωση. Και γι’ αυτό όλα τα δυνατά μυαλά προτιμούν να κάνουν ακαδημαϊκή καριέρα στο εξωτερικό, αφήνοντας πεδίον δόξης λαμπρόν σε πάσης φύσεως τυχάρπαστους φυτευτούς.


Ο κατώτατος και τα κατώτερα ένστικτα

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζητάει να κλείσει η ΕΡΤ, ενώ θα μπορούσε να προτείνει την εναλλακτική να παίζει μόνο 6ωρο πρόγραμμα, με παρουσιαστή τον ίδιο, που θα ήταν και ένα μάθημα δημοσιογραφίας και δεοντολογίας. Αλλά πού μυαλό οι κομμουνισταί.

*** Ο Παύλος Τσίμας απεφάνθη ότι για την συσπείρωση και τα αυξημένα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις..
φταίει η χαλαρότητα του καλοκαιριού. Άλλωστε και όταν κέρδισε τις εκλογές, τον Γενάρη του 2015 κατακαλόκαιρο ήταν.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης ψάχνει τρόπο για να μην πληρώνει η Ν.Δ. το τέλος για την ΕΡΤ. Αν σκεφτούμε την πρόταση του για διαγραφή των δανείων του κόμματος είναι ένα βήμα από τα κατέβει στις εκλογές με σύνθημα “ο Τζάμπας ζει, αυτός μας οδηγεί”

*** Ο Γρηγόρης Ψαριανός ψήφισε αρχικά “παρών” για τον κατώτατο μισθό, μετά πήγε στο προεδρείο και το άλλαξε σε “ναι” και στο τέλος την ξανάλλαξε σε “παρών”. Φήμες λένε ότι κάποια στιγμή θυμήθηκε και ποια ακριβώς διάταξη ψήφιζε.

*** Στη Γερμανία οι ακροδεξιοί παγιώνουν τη θέση τους ως δεύτερο κόμμα, κάτι που κάνει αισιόδοξο όλον τον πλανήτη, ότι θα γυρίσει έναν αιώνα πίσω, να δει από κοντά τις χαρές του μεσοπολέμου και στη συνέχεια σε όμορφα, κομψά.

*** “Δεν είναι αποδεκτό απλώς να απορρίπτουμε τις προτάσεις της άλλης πλευράς χωρίς μια λεπτομερή εξήγηση και αντιπροτάσεις”, είπε η Τερέζα Μέι σε σχέση με τις συζητήσεις για το Brexi, , που μάλλον δεν είχε την ίδια άποψη όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση μοίραζε μνημόνιο με το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” ως δόγμα.

Δημήτρης Σούλτας / altsantiri


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ: Το ΚΚΕ δεν ψήφισε την κατεδάφιση των επικίνδυνων αυθαιρέτων, το σύμφωνο συμβίωσης, τα τέκνα για τα ομόφυλα ζευγάρια, τα ευεργετικά μέτρα για τους πυρόπληκτους, την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας, δεν θα ψηφίσει την συμφωνία για τις Πρέσπες, ούτε τώρα την αύξηση του κατώτατου μισθού κλπ κλπ.
Νταξ κι εγώ είχα μια θεία Θεοπούλα που στα εκατόν πέντε της, δε μιλούσε, δεν έβλεπε, δεν άκουγε, αλλά ποτέ δεν δήλωσε ότι είναι κόμμα.

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ: Η ΝΔ δεν είχε απλά δεξιά ρητορική.

 • Είναι ενα από τα δύο κόμματα μου μας χρεοκόπησε μεθοδευμένα και χάριν αυτής υφίσταται ο Ελληνας όλα τα δεινά.
 • Το ότι μεθόδευσαν αυξήσεις, δεν μου λέει τίποτε, γιατί πολύ απλά δεν μπορούσαν να κάνουν..
 • Ο Συριζα κλήθηκε να διαχειριστεί μια χρεοκοπία για την οποία ΔΕΝ ήταν υπεύθυνος και τα καταφερνει όσο καλύτερα μπορεί.
 • Το ότι ξεπερνά στατικές συμπεριφορες για το καλό της χώρας, δεν βλέπω γιατί είναι καταδικαστέο.
 • Βρείτε κάτι άλλο να εντυπωσιάσετε.

Σπύρος Βασιλείου. Σιδερόπορτα. 1962

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Ελληνες Ζωγραφοι – Painters from Greece

Σπύρος Βασιλείου. Σιδερόπορτα. 1962


ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «Οι πολίτες γυρνάνε την πλάτη στον τοξικό διχασμό που επιδιώκει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», δήλωσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη προβλέποντας παράλληλα ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πηγαίνοντας προς τις εκλογές θα επιδιώξει την ακραία πόλωση.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο μοναδικός συνεκτικός κρίκος αυτής της κυβέρνησης είναι οι καρέκλες των υπουργών». Παράλληλα, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «επιθυμεί τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, ώστε να εξαρτώνται από τη επιδοματική πολιτική του κράτους».

«Η ανάπτυξη και η αύξηση της πίτας είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε το κοινωνικό κράτος που θέλουμε και να δημιουργηθούν νέες δουλειές. Θέλουμε να βοηθήσουμε να δημιουργηθούν δυνατοί και παραγωγικοί Ελληνες.Η Ελλάδα χρειάζεται όλους τους Ελληνες για να πάει μπροστά», κατέληξε η βουλευτής της ΝΔ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Κ.ΒΕΡΓΟΣ: Ελβετικό «λαβράκι» για το σκάνδαλο Novartis: Βρήκαν λογαριασμό του Φρουζή με 42 εκατομμύρια… η αριστεια με την αποταμιευση ειναι υπο διωγμο στην ελλαδα

 • 42 εκατομμυρια, ειχε παρκάρει ο Φρουζης. Τα λεφτα ήταν για να αγορασει νανογιλεκα, να καλύψει περιμετρικά με αυτα τις κολόνες του σπιτιου του που ειχαν πάρει υγρασια!

Κ.ΒΕΡΓΟΣ: «Να μοιραστούν οι πρόσφυγες σε σπίτια στις γειτονιές της πόλης για να μπορέσουν να ενταχθούν στον αστικό ιστό», δηλώνει η δήμαρχος Καβάλας.

Διαβαστε το προσεκτικα…

NEW-ECONOMY.GR
Πολύ συζήτηση έχει προκαλέσει η δήλωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Γιώργου Γραμμένου ότι επίκειται μεταφορά 2000 προσφύγων από τη Μυτιλήνη στο ….

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Οι πέντε ημέρες του Τσίπρα στη Νέα Υόρκη

ΒΗΜΑτοδότης
Οι πέντε ημέρες του Τσίπρα στη Νέα Υόρκη | tovima.gr
Κατά μία εκδοχή, τα ραντεβού του Πρωθυπουργού έκλεισαν οι διπλωματικές και οικονομικές υπηρεσίες που βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά μία δεύτερη εκδοχή τα μεγάλα επενδυτικά funds ήταν αυτά που πήραν την πρωτοβουλία και ζήτησαν ραντεβού με τον κ. Τσίπρα, γνωρίζοντας ότι ο έλληνας πρωθυπουργός φθάνει στην αμερικανική μεγαλούπολη έχοντας στις αποσκευές του την έξοδο από το μνημονιακό πρόγραμμα, αλλά και τη συμφωνία των Πρεσπών. Υπάρχει όμως και μια τρίτη εκδοχή…
…….
ΒΗΜΑτοδότης
Αυτή ακούει στο όνομα… Ρότσιλντ. Ως γνωστόν, η σημερινή κυβέρνηση αλλά και οι προηγούμενες χρησιμοποιούσαν μεγάλους επενδυτικούς οίκους ως συμβούλους είτε επί επενδύσεων είτε (όπως συμβαίνει με την κυβέρνηση Τσίπρα) για έξοδο στις αγορές. Λέγεται μάλιστα ότι μια 43χρονη δυναμική κυρία, κορυφαίο στέλεχος της Ρότσιλντ, η Αν Λορ Κισέλ, είναι αυτή που κρύβεται πίσω από τα ραντεβού που κλείνονται στις ΗΠΑ του Πρωθυπουργού. Αν και η ΝΔ κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις σχέσεις Μεγάρου Μαξίμου – Ρότσιλντ, δεν υπήρξε καμία απάντηση. Ούτε επιβεβαίωση, ούτε όμως και διάψευση. Η ΝΔ επανήλθε με δεύτερη ερώτηση έπειτα από ένα δημοσίευμα του «Foreign Policy» που το υπέγραφε ο Edward D. Josef σύμφωνα με το οποίο αξίζει Νομπέλ Ειρήνης στους κ.κ. Τσίπρα και Ζάεφ επειδή υπέγραψαν τη συμφωνία των Πρεσπών. Ρωτούσε ποιος κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα.
……
Οπως και να ‘χει το πράγμα, τα ραντεβού του κ. Τσίπρα στη Νέα Υόρκη είναι σημαντικά.
Πέραν των συναντήσεων που θα έχει με Τραμπ αλλά και Ερντογάν, ο Πρωθυπουργός στις επαφές του με μεγάλους επενδυτικούς οίκους θέλει να δώσει συνέχεια στην προβολή που δόθηκε στην εφετινή ΔΕΘ όπου τιμώμενη χώρα ήταν οι ΗΠΑ.
Στις επαφές του με επενδυτές θα πρέπει να προστεθούν και οι ελληνοαμερικανοί επενδυτές (θα τους συναντήσει στη δεξίωση που δίνεται προς τιμήν του στο Γενικό Προξενείο), ενώ το απόγευμα της Τρίτης ο κ. Τσίπρας θα συμμετάσχει στην ετήσια σύνοδο του οργανισμού Concordia.
….
ΒΗΜΑτοδότης
Οι δήμαρχοι που θέλουν να γίνουν βουλευτές
Σας έχω νέα για τις νέες υποψηφιότητες της ΝΔ στην Αττική. Προτού σας δώσω ονόματα, έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι στις προσεχείς εκλογές δήμαρχοι θέλουν να γίνουν βουλευτές και βουλευτές να γίνουν δήμαρχοι ή περιφερειάρχες. Ηδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Κ. Κυρανάκης, Μ. Σταυριανουδάκης(πρώην δήμαρχος Δάφνης- Υμηττού), Διον. Χατζηδάκης (νυν δήμαρχος Φαλήρου), ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλιάνος, ο Ν. Κωστόπουλος (υιός πρώην βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ), ο Β. Ξυπολυτάς (αντιδήμαρχος Κηφισιάς), ο Μ. Γραφάκος (πρώην δήμαρχος Πεντέλης), ο Δ. Μαραβέλιας (πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου). Ο πρώην βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων, ενώ ο Κώστας Κουκοδήμος εγκαταλείπει τη Βουλή για να γίνει και αυτός δήμαρχος.
…..
ΒΗΜΑτοδότης
Ο από μηχανής θεός της Κονιόρδου
Ισως πολλοί να έχετε αναρωτηθεί. Πώς είναι δυνατόν η Λυδία Κονιόρδου να  «καρατομείται» από υπουργός Πολιτισμού και μέσα σε λίγα 24ωρα να τοποθετείται πρόεδρος του σημαντικότερου ίσως ιδρύματος της χώρας, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
 • Λέτε να ισχύει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ κανείς ή καμία δεν χάνεται;
 • Και μάλιστα να τοποθετηθεί επικεφαλής ενός Ιδρύματος που διαχειρίζεται τεράστια ποσά;
 • Τι συμβαίνει λοιπόν με την (ηθοποιό) κυρία Κονιόρδου η οποία να σημειώσω ότι εμφανίστηκε ξαφνικά στην κεντρική πολιτική σκηνή, γλίτωσε από έναν ανασχηματισμό (όταν όλοι στοιχημάτιζαν ότι θα φύγει από την κυβέρνηση), έκανε πολλές αστοχίες στο υπουργείο της και τώρα έγινε πρόεδρος.

Ποιος, αλήθεια, την επέλεξε; Μαθαίνω ότι αυτός που πρότεινε την κυρία Κονιόρδου και για υπουργό Πολιτισμού αλλά και για πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δεν είναι άλλος από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

 • Μου λένε μάλιστα (αξιόπιστες συριζαϊκές πηγές) ότι αυτός τη γλίτωσε από τον προηγούμενο ανασχηματισμό και ότι ο κ. Τσίπρας για να μην του χαλάσει το χατίρι απλώς της έβαλε κοντά της έναν υφυπουργό. Και κάτι ακόμη…
ΒΗΜΑτοδότης
Η νέα υπουργός Πολιτισμού, εκδότρια και πρώην ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ Μυρσίνη Ζορμπά, σύζυγος του Αντώνη Λιάκου, λέγεται ότι επίσης διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις με τον κ. Φλαμπουράρη, ενώ δεν δίστασε να επιρρίψει ευθύνες στην προκάτοχό της, Λυδία Κονιόρδου, για το ζήτημα των μνημείων που έχουν μπει στο Υπερταμείο. Συγκεκριμένα, άφησε αιχμές εναντίον της Λυδίας Κονιόρδου, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είχε κάνει συνεννόηση για το θέμα αυτό με το υπουργείο Οικονομικών.
Print Friendly, PDF & Email