Το σαββατιάτικο σημειωματάριο του μ/μ 19/12/2020 – (1)


Πειραματικός κινητήρας «υπόσχεται» πτήσεις οπουδήποτε στον κόσμο σε 2 ώρες το πολύ huffp.st/Ohiprkz
Εικόνα
 • ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ – ΜΗΝΥΜΑΤΑ και ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ

Γ.Σ: Πολύ καλή η κοινωνική πολιτική του κομψευόμενου και κοκορευόμενου πρωθυπουργού μας, ο οποίος στηρίζει τον κλάδο της εστίασης και άλλους πληττόμενους κλάδους, μειώνοντας (για 11 μήνες) το ενοίκιο κατά 40% έως 80%. Καλό όμως είναι να μη γίνεται στην πλάτη των ιδιοκτητών. Επειδή τότε, Κυργιάκο, είσαι τζάμπα μάγκας.

Ν.Σ: Αυτό που κάνει με τους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές δεν έχει λογική εξήγηση. Θα μπορούσε να επιδοτεί αυτομάτως τους ενοικιαστές με 80% του ενοικίου αντί να το φορτώνει στους ιδιοκτήτες. Και μετά λέγαν ότι θα έρθουν οι κομμουνιστες να σας πάρουν τα σπίτια!!!

 • Έχει λογική. Δεν εκταμιεύει ούτε ένα ευρώ. Λέει ότι, νταξ, θα τα χρωστάω στους ιδιοκτήτες. Και μετά, όταν ο ιδιοκτήτης κάνει αίτηση, πολλές φορές τους απορρίπτει και όσους είναι να πληρώσει, τους τα συμψηφίζει με άλλους φόρους, μήνες μετά. Μαγκιά μεγάλη λέμε.

ΜΗΝΥΜΑ φίλου: Our first birthday 12-12

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος


Ανδρέας Παπανδρέου: Για, τα ελληνοτουρκικα…μόνο για σκέψη και πρόβληματισμο.
 • Εάν η κρίση αυτή αποτελεί μεθόδευση για να μας υποχρεώσουν να πάμε σε τραπέζι διαπραγματεύσεων εφ’ όλης της ύλης, εάν αυτός είναι ο στόχος τους, δεν πρόκειται η κυβέρνηση αυτή να το δεχθεί, να υποκύψει.
 • Θα ήθελα αυτό το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο. Πολιτικό διάλογο για άλλα θέματα, πλην του νομικού θέματος της υφαλοκρηπίδας, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε με την Τουρκία, γιατί είναι όλα πολιτικά θέματα και αφορούν αποκλειστικά ποια κυριαρχικά δικαιώματα θα παραχωρήσει η Ελλάδα στην Τουρκία.
 • Αυτό δεν λέγεται διάλογος. Αυτό είναι μήνυμα προς ηττημένο. Και δεν δεχόμεθα τέτοια μηνύματα. Ούτε είναι ηττημένη η Ελλάδα ούτε πρόκειται να είναι ηττημένη.
Ανδρέα λείπεις…
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα

 • Κ.Π: Δηλαδή για να καταλάβω. Για να ψωνίσεις από ένα βιβλιοπωλείο:

Στέλνεις SMS στο 13033 με κωδικό 2.
Μετά στήνεσαι στην ουρά απ έξω.
Μετά μπαίνεις.
Μετά διαλέγεις βιβλία & μερικά άλλα που θέλεις.
Μετά τα αφήνεις στο ταμείο & πληρώνεις μόνο τα βιβλία.
Μετά βγαίνεις έξω.
Μετά παίρνεις τηλέφωνο η στέλνεις μήνυμα να παραγγείλεις αυτά τα άλλα που πήρες και σου απαντάει το βιβλιοπωλείο, δεν είμαι και σίγουρη.
Μετά βγαίνει ο υπάλληλος με τη σακούλα κι ένα POS.
Μετά ξαναπληρώνεις με κάρτα.
Κι έτσι προστατεύονται όλοι.
Αυτό είναι που εννοούν click away που δεν σημαίνει αυτό στα αγγλικά click away, ε?
Ποιοί Monty Python τώρα..


Manos Chatzidakis: Να εδώ με τον φίλο μου τον Babis Angeletopoulos τα λέμε για τις αγορές στο έντυπο «Πρώτο Θέμα».
….
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Manos Chatzidakis

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Γιάννης Παπαδογιάννης ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"


 • ΚΑΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ,ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Ζ@Κ?
Άγριες Μέλισσες: Το δυνατό μήνυμα των πρωταγωνιστριών για τον Ζακ Κωστόπουλο
Άγριες Μέλισσες: Το δυνατό μήνυμα των πρωταγωνιστριών για τον Ζακ Κωστόπουλο


 • Click Away είναι η μέθοδος αγορών που πας να αγοράσεις
μία θήκη κινητού, κάθεσαι έξω από την πόρτα του καταστήματος και ρωτάς τον υπάλληλο που κάθεται μέσα από την πόρτα, αν την έχουν σε γκρι και αν κάνει για το τηλέφωνό σου, και σου λέει ο υπάλληλος ότι “δε μπορώ να σας τη δείξω, να με πάρετε τηλέφωνο”,
 • τον ρωτάς ποιο είναι το νούμερό του και τον καλείς στο τηλέφωνο, του ξανακάνεις τη ίδια ερώτηση και αυτός την παίρνει και σου τη δείχνει μέσα από το τζάμι
και μετά καθώς περιμένεις έξω από την πόρτα του καταστήματος, σου στέλνει sms για να την παραλάβεις. Click Away. Έμπνευσης Άδωνη Γεωργιάδη. Οι άριστοι πολιτικοί έχουν άριστες λύσεις!

 • Κ.Π: Αυτά που διαβάζω για επένδυση 100 εκατομμυρίων από… υπόλοιπο γερμανικής άρτι πτωχευμένης αυτοκινητοβιομηχανίας, νυν Ολλανδικό fund με θολή μετοχική σύνθεση, δεν πιστεύω να ρθε να αρμέξει μέρος από τα 32 δις των πακέτων η μέσω ΕΣΠΑ που εκτάκτως άλλαξε χρήση χωρίς να βάλει μία, ε? Μπα σύμπτωση το ταιμινγκ..

Ο πτωχευμένος κολοσσός που θα κατασκευάζει αυτοκίνητα στην Ελλάδα


Εταιρεία που πτώχευσε στη Γερμανία πριν από 6 μήνες έρχεται στην Ελλάδα και υπόσχεται επενδύσεις για να κατασκευάζει στη χώρα μας ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο Google News

 • Την παρουσιάζουν σαν κολοσσό. Την εμφανίζουν διατεθειμένη να επενδύσει στην Ελλάδα 100 εκατομμύρια ευρώ για να κατασκευάζει 30.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα το χρόνο. Ποια; Μία γερμανική εταιρεία που πριν από 6 μήνες πτώχευσε και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια ενός oλλανδικού fund.

Μακάρι να κάνουμε λάθος, αλλά πολύ μυρίζει αυτή η υπόθεση των επενδυτών που θα δημιουργήσουν 5.000 θέσεις εργασίας στη χώρα μας. Μακάρι επαναλαμβάνουμε, αλλά…μας ακούγεται σαν ανέκδοτο.

 • Η εταιρεία που παρουσιάζεται σαν κολοσσός και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε «τεράστια επένδυση στην Ελλάδα είναι η «Next e.go». Σήμερα υπέγραψε «Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας» σε τηλεδιάσκεψη με θέμα «Electric Cars e. GO Made in Greece» στην οποία συμμετείχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ας δούμε αυτό που μας σερβίρουν σαν σούπερ επένδυση και προπαντός ποια είναι η εταιρεία που υπόσχεται να κατασκευάζει στην Ελλάδα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μας τη σύστησαν ως «τη νέα τεράστια επένδυση στην Ελλάδα που θα πραγματοποιήσει μια ακόμη εταιρεία-κολοσσός να επενδύσει στη χώρα μας»!

 • Μάλιστα την Τρίτη τη «Next e.go» που «παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα» την παρουσίασε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη Βουλή.

Και την Τετάρτη έγινε τηλεδιάσκεψη όπου παρουσιάστηκαν «τα βασικά σημεία της συνεργασίας, όπως αυτά αναλύονται στην Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας». Στη διαδικτυακή εκδήλωση υπέγραψαν την επιστολή ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης, και ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, καθηγητής Ulrich Hermann, ενώ παρίστατο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης.

 • Το business plan προβλέπει πως το εργοστάσιο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε 24 μήνες, δηλαδή η πρώτη παραγωγή να βγει την Άνοιξη του 2023, υπό την προϋπόθεση ότι όλα θα κυλήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και δεν θα αλλάξει κάτι στην πορεία. Ο σχεδιασμός της Next e.go προβλέπει την παραγωγή 30.000 ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το εργοστάσιο της Ελλάδας.

Το whο is who του πτωχευμένου κολοσσού: Ποια είναι όμως η «εταιρεία-κολοσσός»; Πρόκειται για μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων με έδρα το Aachen της Γερμανίας, η οποία είχε την ονομασία el.Go Mobile AG.

 • Ιδρύθηκε το 2015 και πουλούσε το ηλεκτρικό Next.e.GO Mobile SE με κόστος περίπου 15.000 ευρώ, αλλά αγοραστές δεν υπήρχαν. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία παρήγαγε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο τεσσάρων θέσεων από τον Απρίλιο του 2019, αλλά δεν κατάφερε να το πλασάρει στην αγορά.

Το αποτέλεσμα ήταν να αντιμετωπίσει τεράστια οικονομικά προβλήματα και πριν από 6 μήνες να προχωρήσει σε πτώχευση. Συγκεκριμένα η εταιρεία υπέβαλε αίτηση πτώχευσης στην Γερμανία την 1η Ιουλίου 2020.

 • Από τον Σεπτέμβριο πάντως, εμφανίζεται ένα «υπόλοιπο» της εταιρείας να περνά στην ιδιοκτησία του ολλανδικού fund, ND Industrial. Η νέα εταιρία που δημιουργήθηκε μετά την πτώχευση της μητρικής είναι η Next.e.GO Mobile SE.

Ο πτωχευμένος κολοσσός έρχεται στην Ελλάδα, με ολλανδικό επενδυτικό μανδύα, συζητά με τον ίδιο τον πρωθυπουργό για επένδυση 100.000.000 ευρώ στη χώρα μας. Η ίδια είχε ιδρύσει και την εταιρεία ηλεκτρικών φορτηγών StreetScooter το 2010, η οποία εξαγοράστηκε από την Deutsche Post AG το 2014 και πτώχευσε το 2020.

 • Βλέποντας το αμαρτωλό παρελθόν του πτωχευμένου κολοσσού εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς τι κρύβεται πίσω από αυτό το ξαφνικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα…

Γ.Σ: Το ακούσαμε κι αυτό:

Έβγαλαν λέει, οι επιδημιολόγοι της Εθνικής Επιτροπής, μια αρχική απόφαση για τις εκκλησίες, τα Χριστούγεννα, με λίγους πιστούς. Την άκουσαν οι Μητροπολίτες και βγήκαν από τα ράσα τους! “Όχι!” είπαν με μια φωνή! Δε θα περάσει!
 • Και πάει -ή μάλλον κάλεσε- ο Ιερώνυμος τους επιδημιολόγους και τους εξήγησε για ποιούς λόγους δεν είναι επικίνδυνο να υπάρχουν περισσότεροι πιστοί στις εκκλησίες (όπως ακριβώς σας το λέω: τους εξήγησε!)
Και το χειρότερο; Τους …έπεισε! Δηλαδή, ο Ιερώνυμος, εξήγησε στους επιστήμονες το πώς μεταδίδεται ο ιός και πώς προστατεύεται ο πληθυσμός από την πανδημία! Και αυτοί δέχτηκαν το μάθημα του Ιερώνυμου.
 • Και βγαίνουν πολιτικοί και επιδημιολόγοι στα παράθυρα και μας τα λένε, αντί όλοι αυτοί να πηδήξουν έξω απ’ αυτά, μπας και σωθεί ο τόπος!
Το καταλαβαίνετε βρε σεις; Από καθαρή ΤΥΧΗ ζούμε! Βέβαια, 3.948 συμπολίτες μας, μέχρι σήμερα, δεν ήταν τόσο τυχεροί..


Μ.Π: Τι λες τώρα..

Αυτοί εδώ και 2000 χρόνια έχουν πεισει κόσμο και κοσμάκη οτι δήθεν γεννήθηκε ένα παιδί από παρθένα μάνα που μύρισε ενα λουλούδι, έκανε ένα σωρό ταχυδακτυλουργικα μετά πεθανε, αναστήθηκε, πηγε ψηλά στον ουρανό και από τότε μοιραζει μαζί με τον μπαμπάκα τιμωρίες στα κακά παιδιά που δεν τον προσκυνούν. Στους επιδημιολόγους θα κωλώσουν;


Δημοσίευση ενός δασκάλου:
Μας είπαν πως πρεπει να βάλουμε βαθμούς…και ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω, τι νόημα έχει αυτή η διαδικασία, δεδομένων των συνθηκών, ήτοι ενάμισης μήνας μάθημα από ελαττωματικό πομπό και ενώ γύρω μας ασθενεί το σύμπαν…Η αξιολόγηση των μαθητών μάς μάρανε, αγαπητοί;
 • Προσωπικά, λοιπόν, επειδη είμαι υποχρεωμένος να βαθμολογήσω τους μαθητές μου, δηλώνω με χαρά, ότι θα βάλω σε όλους δέκα (10).
· 10, για όλες τις φορές, που τους “πέταξε” το σύστημα έξω.
· 10, για όλες τις φορές, που ξαναμπήκαν.
· 10, για κάθε “Κυρίε, με ακούτε;”, που είπαν.
· 10, για κάθε φορά που ήταν “έξω” και αγχώθηκαν, μήπως το μάθημα “τρέχει” και το χανουν.
· 10, για κάθε φορά που έτριψαν τα μάτια τους.
· 10, για κάθε φορά που έφαγαν με την ψυχή στο στόμα, καθώς τα μαθήματα ξεκινούν στις 14:10, αλλά αυτά συνδέονται από τις 13:55.
· 10, για κάθε “Γιάννη μας ακούς;” “Όχι, κύριε “, γιατί δεν έχασαν την όρεξη για ζαβολιά.
· 10, για κάθε πρόταση που έγραψαν στο τσατ με γερμανικούς χαρακτήρες.
· 10, για κάθε φορά που μετέφεραν τα λόγια μου σε συμμαθητές, που δεν άκουγαν.
…10, γιατί είναι οι πραγματικοί “Άριστοι” της Ελλάδας.
10, γιατί δεν μπορώ να βάλω 11..


Κ.Π: Οσο δυσκολεύει η κατάσταση οικονομικά, ψυχολογικά, από πλευράς δημόσιας υγείας κλπ για τον πληθυσμό, τόσο πιο “ανάλαφρα” σε επίπεδο Ciao & Hello γίνονται τα συστημικά ΜΜΕ.

 • Αν στο “ρεβεγιόν” θα βρίσκονται 9 η δεν ξερω πόσα άτομα, -ουδόλως βέβαια ενδιαφέρουν οι μοναχικοί άνεργοι κι αν ουρές στην κοινωνική κουζίνα μεγαλώνουν απελπιστικά-
 • ποιός χώρισε ποιάν, αν ο δείνα απέκτησε περισσότερα κέρατα τελικά από τον τάρανδο του χοχοχο, με ποιούς συνέφαγε ο Μανουέλ τώρα που έπαθε κορώνα -τον δικό μας δεν τον πιάνει τίποτα οπότε περιττή η καραντίνα-,
 • τρελή αγωνία για τις νυχούδες και πόσα στρασάκια χωράνε σε κάθε νύχι, αν πήρες τηλέφωνο έξω από το μαγαζί γιατί δεν κάνει να το δείξεις από την βιτρίνα κι ο άδωνις της καρδιάς μας αυτά δεν τα σηκώνει,
 • η νέα κουπ του Μπόρις, ποιά κάργια θα πάρει τελικά ο μπάτσελορ , μπλα- μπλα-μπλα για τα 2 εκ εμβόλια που τελικά καταλήγουν να’ναι όσα τα βαφτιστήρια του επίτιμου που ακόμα δεν είδαμε κι άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Μια επίπλαστη γελοία πραγματικότητα με εντολές άνωθεν, που επιμένει να μη θέλει να δει την καταστροφή που έρχεται ενώ ξέρει.


Β.Σ: Αχ Ελλαδίτσα μου, πως κακόπεσες έτσι…

 • Είμαστε σαν μια κοινωνία που δεν είχε ποτέ πολιτισμό και σπουδαίους ανθρώπους που αναμετρήθηκαν με τα μικρά, τα μεσαία και τα μεγάλα και που με ήθος αναζήτησαν την αλήθεια, το σωστό, το καλό.

Σαν ποτέ να μην είχαμε προγόνους που κατατάσσονται στα σπουδαία μυαλά της ανθρωπότητας, που μαζί με άλλους σπουδαίους άλλων πολισμών ανέδειξαν την ομορφιά και το μεγαλείο του ανθρώπου και της φύσης.

 • Κολυμπάμε στο χυδαίο, το βάρβαρο, το ευτελές, το πρόστυχο, το επιπόλαιο, το πρόσκαιρα καταναλωτικό, το αυτοκαταστροφικό, το αδιέξοδο.
 • Πλάσματα που ακόμα και τα ζώα αποφεύγουν.


Οπισθοχώρηση της Ελλάδας στον οικονομικό & Δημοκρατικό τομέα.
 • Σύμφωνα με το ινστιτούτο V-Dem του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ η Ελλάδα αποτελεί ουραγό της Ευρώπης (μαζί με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και τη Σερβία) στον σεβασμό των δημοκρατικών προτύπων την περίοδο της πανδημίας.
Πιο συγκεκριμένα η χώρα μας κατατάσσεται στην κατηγορία των κρατών όπου καταγράφηκαν «μείζονες δημοκρατικές παραβιάσεις» από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του 2020 με επίκληση στην προστασία από τον ιό. Δυστυχώς, διεθνώς βρισκόμαστε στο χειρότερο γκρουπ κρατών μαζί με την Τουρκία και σε δυσμενέστερη θέση από την Ουγγαρία του Όρμπαν!
 • Σύμφωνα με τα στοιχεία του σουηδικού ινστιτούτου, η αρνητική θέση της Ελλάδας οφείλεται κυρίως σε μείζονες περιορισμούς της ελευθέριας του Τύπου, καθώς και σε πολιτική διακρίσεων εναντίον μειονοτήτων και δευτερευόντως σε καταχρηστικές συμπεριφορές των αρχών ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα η χαμηλή κατάταξη προέκυψε από τον «παρατεταμένο» και «επιδημιολογικά αβάσιμο» εγκλεισμό των αιτούντων άσυλο από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, σε περιορισμούς των δημοσιογράφων στην πρόσβαση σε πληροφόρηση και σε φραστικές παρενοχλήσεις και συλλήψεις λειτουργών του Τύπου.

Εικόνα


ΜΗΝΥΜΑ: Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος ακολουθεί στο instagram «καλλίπυγες κύριες με μεγάλο μπούστο». Με ενδιαφέρει όμως ότι ο @KostasVaxevanis κ ο σύντροφος @papadimoulis ακολουθούν στο tweeter συνειδητά έναν γελοίο που επαινεί το μίσος του εμφυλίου κ τη σφαγή γυναικόπαιδων στο Μελιγαλά.


Εικόνα

*15 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
*20 μονάδες διαφορά στην καταλληλότητα για ΠΘ από τον Τσίπρα
*40 μονάδες διαφορά στην παράσταση νίκης
Αλλά κάποιοι φαντάζονται πως η ΝΔ καταρρέει, ο Μητσοτάκης θα αποχωρήσει γιατί θα συντριβεί εκλογικά. Πόσιμπολ.

Β.Β: Οι άστεγοι στη Γερμανία έχουν φτάσει στους 335.000 – έχοντας αυξηθεί κατά 35% από το 2010. Μεταξύ αυτών τα 29.000 είναι παιδιά. Θλιβερό για μία τόσο πλούσια χώρα – ενδεικτικό όμως όσον αφορά την κοινωνία της


ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ

 • ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,
 • ΑΝ ΠΕΙΣ STRAIGHT ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ,
 • ΑΝ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,
 • ΑΝ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΙΓΚΑΝ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 Φ.Κ: Μπαμπά, τι είναι ο «αριστερός»;
 • Κόρη μου, «αριστερός» είναι κάποιος που μιλάει για νίκη της Δημοκρατίας όταν η Βουλή παραπέμπει στη Δικαιοσύνη τους πολιτικούς αντιπάλους του, αλλά για νίκη του «φασισμού» όταν η Βουλή παραπέμπει τον ίδιο.

Το να ξεκινάς να αλλάξεις την Ευρώπη και να καταλήγεις με βίλα στο Σούνιο ενώ το Κόμμα το τρέχει ένας κοντός, τριχωτός βλάχος, ο οποίος ψάχνει τις γκόμενες στο Ινσταγκραμ των “αντιπάλων” είναι ο τέλειος επίλογος για το σήριαλ “Πρώτη Φορά Αριστερά” που κάποτε θα βγει στο Νετφλιξ.


Η γιαγια των ανηλίκων που σκότωσαν τον 85χρονο στην Θεσσαλονίκη και η οποία κρατούσε τσίλιες ήταν 45 χρόνων. Ναι καλά ακούσατε!! Γιαγιά απο τα 30 της δηλαδή. Δώστε και άλλα επιδόματα τέκνων να μας φάνε όλους!!