Το “Μπουρλότο” της Kontra Νews- Το «πλυντήριο» τoυ γυρολόγου- Πάνε για… ενεργειακή σύρραξη κ.α.

Το «πλυντήριο» τoυ γυρολόγου

Ακούω ότι γνωστός (αλλά Β’ διαλογής) τηλεοπτικός γυρολόγος-παρουσιαστής, πηγαινοέρχεται σε ρωσόφωνο κράτος φέρνοντας κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, στις αποσκευές του, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από άγνωστης προέλευσης και νομιμότητας χρήματα που του δίνουν εκεί. Και αυτός είναι και ο λόγος που τα κανάλια τον… αγαπάνε και του δίνουν ώρες να μοστράρει τη φάτσα του, άσχετα να δεν μπορεί να αρθρώσει κουβέντα on-camera και ταλαιπωρεί τα συνεργεία ατελείωτες ώρες. Έλα όμως που ακούω ότι όλα αυτά έπεσαν και στα αυτιά των αρχών και τον έχουν υπό παρακολούθηση τους τελευταίους μήνες…

Πάνε για σύρραξη

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως ότι λίαν συντόμως αναμένεται να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε ισχυρούς ενεργειακούς ομίλους. Οι απώλειες μιας γενικευμένης σύρραξης θα προκαλέσουν παράπλευρες απώλειες σε εκδοτικούς ομίλους και τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τους ενεργειακούς κολοσσούς.

Προβληματισμοί για τα ποσοστά

Ιδιαίτερη σημασία δίνει η Πειραιώς στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Τα ιόνια νησιά θεωρούνται προβληματική περιφέρεια για τη Νέα Δημοκρατία γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του κόμματος εμφανίζουν επικίνδυνη στασιμότητα.

Αντίστροφη μέτρηση

Οπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή στο τέλος της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο της NOVARTIS. Το πόρισμα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της εμπλοκής κορυφαίων στελεχών της αντιπολίτευσης στο σκάνδαλο, είναι ογκωδέστατο και θα χρειαστεί πολλές ώρες για να φωτοτυπηθεί και να διανεμηθεί στους κατηγορούμενους. Όπως αντιλαμβάνεστε το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης θα επικεντρωθεί στις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.

Υπομονή συνιστά η Ρένα Δούρου

Η απονομή της Δικαιοσύνης χρειάζεται υπομονή. Ακόμα και οι αθώοι κάποιες φορές πρέπει να περιμένουν. Με τον τρόπο αυτό σχολίασε η Ρένα Δούρου τη δίωξη που ασκήθηκε για τις πλημμύρες στη Μάνδρα υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τόσο το ανεξάρτητο πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης όσο και το πόρισμα των πραγματογνωμόνων μηχανικών του ΤΕΕ καταλήγουν κατηγορηματικά στη διαπίστωση ότι οι υπηρεσίες και η σημερινή διοίκηση της περιφέρειας Αττικής για την εκτέλεση του έργου εκτροπής του χειμάρρου «Αγία Αικατερίνη» και τη διευθέτηση του χειμάρρου «Σούρες» Θριασίου Πεδίου ενήργησαν ταχύτατα.

Μπούμερανγκ για ΝΔ

Προβληματισμός επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία για ένα από τα δήθεν σκάνδαλα που διακινούν οι Πουαρώ της Πειραιώς. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή αν η ΝΔ επιμείνει στη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης τότε κινδυνεύει να έχει εμπλοκή υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Κατηγορία
Print Friendly, PDF & Email