Το πρωινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021)

Γ.Λ:- Αριστερά η Οξφορδιανή αντίληψη των χώρων εκπαίδευσης του Τζανακόπουλου και Σια.
 • Δεξιά οι χώροι εκπαίδευσης του Deree. Αν συνεχίσουμε να επιτρέπουμε την μετατροπή των δημόσιων πανεπιστημίων σε ορμητήρια βίας, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι δυστυχώς μονόδρομος. #ΑΠΘ

Εικόνα

Εικόνα

****
Συγκίνηση, θαυμασμός και ευγνωμοσύνη για τον 26χρονο ειδικό φρουρό της ΔΙΑΣ που επι 30’ έκανε μαλάξεις στη μέση του δρόμου σε 50χρονο πολίτη που έπαθε έμφραγμα. Ο άνθρωπος σώθηκε χάρη στην ανιδιοτελή βοήθεια και ανθρωπιά του 26χρονου «Πήρα τόση αγάπη από τους πολίτες» είπε σήμερα


 • Να παρακαλάς και να μην σε δέρνουν ούτε τα ΜΑΤ..
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα


 • 1882, Διάνοιξη Διώρυγας Κορίνθου.
Εικόνα
 • Οξφόρδη, τμήμα Γλωσσολογίας, εργαστήριο Αραμαϊκών
Εικόνα
 • Σκουρλέτης σήμερα : ¨ τα παιδιά είχαν βγει για μια απογευματινή βόλτα στην πλατεία τς Ν Σμύρνης ¨
Εικόνα
***
 • N.TZ: Σε μια χώρα τόσο ανοργάνωτη , είναι εντυπωσιακή η συντεταγμένη χορογραφία των χούλιγκαν- διαδηλωτών- αναρχικων στις στημένες πορειες. Με συγκεκριμένους ρόλους κ σενάριο διαλόγων , κατάλληλες λήψεις κ ντεκόρ, « αυθόρμητη» συμπεριφορά κομπάρσων κλπ. Προβλέψιμοι όμως ….
Donald Trump’s private jet downgrade was bigger than you think trib.al/FmuEyKm

Εικόνα

 • ΕΥ.ΑΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δε μαθαίνει από τα λάθη του. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο ένα λάθος. Είναι το ατύχημα που ΔΕΝ έπρεπε να συμβεί” !! Πόσο μπροστά έβλεπε ! Πόσο διαφορετική θα ήταν τούτη η χώρα εάν δεν είχε συμβεί το “ατύχημα” το 2015!
Four former U.S. presidents appear in a new public service campaign with one single plea to Americans: Get vaccinated.
‘This vaccine means hope’: Former U.S. presidents join together for an ad campaign.
nytimes.com

 • Α.Ι: Κλειστό το καφενείο. Πως να τιμήσεις τον Μουσαφιρη; Τζουκμποξ, φαντάροι να χορεύουν σε μια στιβα καλαμιές αποκοιμηθηκα, κοπέλες να τους γλυκοκοιταζουν οι νέοι απ το χωριό να θυμώνουν. Σκηνικό Ευδοκίας και γω κει στα 13 με 14.Μερος της περιουσίας μου κι αυτα

Για ποιό λόγο σύσσωμη η αριστερά ζητά διάλυση της ομάδα Δράση ; Γιατί είναι το σώμα που εξασφαλίζει άμεση απάντηση στις καταδρομικές επιχειρήσεις των ταγμάτων εφόδου.Τόσο απλό.

 • Α.Π: Ελπίζω σήμερα που ο ΑΤ θα «διαχωρίσει τη θέση του» στη Βουλή να μην αρχίσετε μερικοί (πάλι) να επικροτείτε. Εάν ήθελε να καταδικάσει την τρομοκρατία θα πηγαίνει να δει τον Παπαδήμο στο νοσοκομείο. Εάν θέλει ενότητα ας πάει να επισκεφθεί τον τραυματία αστυνομικό. Πράξεις, όχι λόγια.

Ρε παιδιά ο Κουφοντίνας δεν πεθαίνει πια;


Τσακαλώτος: Αν εσείς έχετε τον Μωυσή σας, εμείς έχουμε τον Αδάμ μας, τον Αλέξη Τσίπρα

 • Για καλό το είπες τώρα? Δηλαδή έχετε τον τυπά που είχε αυταπάτες, έφαγε το μήλο και στέρησε τον παράδεισο στους ανθρώπους.

Γ.Τ: Καλά, χθες Χιώτης σε Κοσιώνη: Δεν ήταν τα κόμματα πίσω από τις διαδηλώσεις κ τα έκτροπα. Δούλεμα που τρώμε… Και βέβαια ο αστυνομικός ήταν αναλώσιμο προϊόν, δεν τρέχει κ τίποτα. Δεν ήταν Ζακ – δηλ. και ομοφυλοφ και αριστερός ώστε να συγκεντρώνει όλα τα προσόντα για ήρωας!!


 • Αντιο τεραστιε τακη μουσαφιρη ευχαριστουμε για ολα
Εικόνα

 

 • Επειγουσα #ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που δεν υπάκουσαν στην εντολή. Πολίτης παρακαλάει “δείρε μεεε” και αυτοί αρνούνται κάνοντας πως δεν ακούν.
Εικόνα
 • Να γελάσεις; Να κλάψεις; Το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών με δελτίο τύπου !!! “επιτίθεται” στον Εύρυτο με τους γνωστούς αβάσιμους χαρακτηρισμούς, εγκαλώντας συγχρόνως τον Δήμαρχο Αργυρούπολης, διότι μόνο μέλη του μπορούν να αναλαμβάνουν εικαστικά έργα σε δημόσιο χώρο.
 • Ποιος φωστήρας από τον Συριζα σκέφτηκε: «Να κάνουμε πορείες κάθε μέρα, να αυξηθούν τα κρούσματα, να αρρωστήσουμε τον κόσμο, κάποιους να τους πεθάνουμε, να μείνουν κλειστά τα μαγαζιά, ώστε μετά να μας εμπιστευτούν και να μας ψηφισουν για να κυβερνήσουμε»;
 • Τrump was absent as all the living presidents came together for a Covid-19 vaccination campaign trib.al/zo46JQj

  Εικόνα