Το πρωϊνό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (Παρασκευή 11.12.2020)

Κι όμως συνέβησαν και όμορφα πράγματα το 2020.

  • Ο Μάριος Γιαννάκου κουβάλησε στην πλάτη του την Ελευθερία που έχει κινητικά προβλήματα και όνειρό της ήταν να ανέβει στον Όλυμπο
_________________________________

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ – ΜΗΝΥΜΑΤΑ και ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ

Εικόνα


Μωρέ τι να φταίει που έχουμε ακόμα λοκντάουν… σπάω το κεφάλι μου

Εικόνα


ΕικόναΑναμνήσεις

Πήρα τον πρώτο μου μισθό, πήγα σπίτι έβγαλα ένα πεντοχίλιαρο και το έδωσα στον πατέρα μου και του είπα: “Πάρε πατέρα να σε κεράσω κι εγώ μια φορά μία μπύρα”. Όταν μετά από δύο χρόνια πέθανε και ανοίξαμε το πορτοφόλι του, βρήκαμε το πεντοχίλιαρο μέσα με το όνομα μου.


Κάτι καλό έρχεται το Σάββατο. Κάτι που θα φέρει σε δύσκολη θέση την κυρία Ζανέτ, τον λασπολόγο Πολάκη, θα βγάλει στα κεραμίδια τον Καρανίκα και θα εκνευρίσει τον μπάρμπα Θανάση Καρτερό. Θα προτιμούσαν να είχαν καμία δεκαριά εφημερίδες αλά Αυγή όπως συμβαίνει στη Βενεζουέλα.


Η φωτογραφία από την πλημμυρισμένη -για πρώτη φορά στα χρονικά!– Ακρόπολη, αφιερωμένη στους δημοσιογράφους που απέκρυψαν ή δικαιολόγησαν το πρόσφατο τσιμέντωμά της.

Εικόνα


“Όταν παραλάβαμε την ΕΡΤ είχε 600 υπαλλήλους…οταν την παραδώσαμε είχε 2.500…

  • Σε απλή μετάφραση… Διορισαμε 1.900 τεμπελχαναδες του κόμματος για να τους πληρώνεις εσύ ΗΛΙΘΙΕ…
Παράθεση Tweet
Νίκος Παππάς@nikospappas16
Όταν αναλάβαμε , η ΝΕΡΙΤ είχε 600 εργαζόμενους & τα ιδιωτικά κανάλια 1.800. Συνολικά, κάτω από 2.500. Όταν παραδώσαμε τη διακυβέρνηση, η ΕΡΤ είχε 2.300 εργαζόμενους και τα ιδιωτικά κανάλια περίπου 3.000. Στο σύνολο 5.300 εργαζόμενοι. Σε τέσσερα χρόνια, η απασχόληση διπλασιάστηκε.


Η σοβιετική νοοτροπία κ η κατάντια της χώρας σε λίγες αράδες..Καυχάται βρε παιδιά ότι τετραπλασίασαν σε 4 χρόνια τους αργόμισθους της ΕΡΤ! Τραγικό, εξοργιστικό αλλά και εξόχως αποκαλυπτικό της σοβιετίας, ανάμικτης με τρυφηλότητα και κρυφό πόθο για τον καπιταλιστικό τρόπο ζωής !
Εικόνα


Με 7 ήττες στα 7 τελευταία παιχνίδια στην Ευρώπη στα σύνορα δεν πρέπει να ελέγχουμε μόνο όσους μπαίνουν αλλά και όσους βγαίνουν. Έχεις θετικό μοριακό τεστ; Δεν μπαίνεις. Έχεις δελτίο ποδοσφαιριστή σε ελληνική ομάδα; Δεν βγαίνεις.


Ο Μητσοτάκης, αν δεν υπάρξει στην Σύνοδο Κορυφής, κείμενο που θα επιβάλλει αυστηρές και άμεσες κυρώσεις στην Τουρκία, οφείλει να ασκήσει βέτο σε αποφάσεις της Ε.Ε. Αλλιώς να μην γυρίσει. Να κάτσει εκεί να ξεσκονίζει τους Γερμανούς.


Εικόνα


Με τόση δειλία που λούζει την Ευρώπη και εφόσον ο Μητσοτάκης είναι ανίκανος, ο Μακρόν που επίσης βάλλεται λεκτικά από τον τρομοκράτη Ερντογάν θα έπρεπε να απειλήσει ανοιχτά τους Ευρωπαίους με FREXIT αν δεν επιβάλουν σήμερα, εδώ και τώρα, βαριές κυρώσεις στην Τουρκία. Αλλά που…


Ευρώπη, Όχι άλλο ξύλο στον Ερντογάν! Λυπηθείτε τον άνθρωπο.. Πάντως, και η κυβέρνηση εάν διάβασε εγκαίρως τα δεδομένα προ της Συνόδου, Δεν χρειαζόταν τις μεγάλες κουβέντες..


Εικόνα


ΕικόναΕικόνα

Εικόνα
Εικόνα
  • Φωτογραφίες: Δείτε τον φετινό στολισμό της Πανεπιστημίου
Φωτογραφίες: Δείτε τον φετινό στολισμό της Πανεπιστημίου
Ακρως… λαμπερός είναι ο φετινός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της Πανεπιστημίου, η οποία πέρσι τέτοια εποχή είχε συζητηθεί πολύ για την επιλογή των στολιδιών που παρέπεμπαν σε διαστημόπλοιο. protothema.gr
https://www.protothema.gr/greece/article/1073859/fotografies-deite-ton-fetino-stolismo-tis-panepistimiou/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1607663954


  • Ο Ερντογάν προωθεί τα πιόνια του στη σκακιέρα του Καυκάσου: Ο στρατός του πήγε για να μείνει…
Ο Ερντογάν προωθεί τα πιόνια του στη σκακιέρα του Καυκάσου: Ο στρατός του πήγε για να μείνει…O Τούρκος πρόεδρος κατά την επίσκεψη στο Μπακού την hellasjournal.com