Το πρωϊνό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (05.11.2020)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΤΑΣΟΣ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ: To πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι το λοκντάουν στην Αττική δέν είναι κοντα.Το βραδυ ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε λόκ ντάουν σε ολόκληρη τη χώρα.

  • Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις στο μεταξύ. Κλείνουν τελικά τα γυμνάσια και λύκεια, όπου στοίβαζαν 25 και 27 άτομα σε μία τάξη… Και όσοι μαθητές τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν, έφαγαν ξύλο και την έβγαλαν στα κρατητήρια.

Δεν πιστευω να επηρεασουν τα κρουσματα, οι διασωληνωσεις και τα λοκνταουν, την αγωνιστικη διαθεση για την πορεια μας, στις 17 Νοεμβρη.. Δεν θελω φλωριές..

  • ΑΡ.ΡΑΒ: Ετοιμάζεται για δήλωση σήμερα ο Πρωθυπουργός σχετικά με το lockdown σ’όλη τη χώρα και βγαίνει ο υπουργός Υγείας χθες βράδυ στον ΑΝΤ1 και κάνει ανακοινώσεις. Νομίζω είναι ένα μεγάλο φάουλ πριν από τις κρίσιμες ανακοινώσεις που αναμένονται από τον πρόεδρο της κυβέρνησης σε δύσκολη φάση.

Η Γιουνάιτεντ έφαγε γκολ από παίκτη που ξεκίνησε κούρσα 5 μέτρα πριν από το κέντρο και μέχρι την εστία δεν συνάντησε ΚΑΝΕΝΑΝ! Στο 12ο λεπτό!


 


Ξεκαθαρίζει η νίκη Μπάιντεν. Ενωτικός και Προεδρικός ο πρώτος λόγος του. Ο κόσμος αρχίζει να απαλλάσσεται από τους ψεκασμένους ηγέτες,που γέννησε μια ταραγμένη εποχή. Έρχεται η σειρά και των υπολοίπων. Δηλαδή το γνωστό «παρεάκι» του Τραμπ. Εκτός απ αυτούς που «έφυγαν-πιο-νωρίς»


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε το Μετρό της Θεσσαλονίκης σχεδόν έτοιμο. Σήμερα με τις επιλογές του κ. Μητσοτάκη, η λειτουργία του Μετρό υπολογίζεται για μετά το 2023. Η ΝΔ σπαταλά χρόνο, δημόσιο χρήμα και δεν σέβεται την ιστορική μας κληρονομιά.