Το “ποτέ ξανά φασισμός” και τα περί “αυγών φιδιού” ισχύει και από την άλλη

Tο ζήσαμε κι αυτό. Ένα μάτσο αριστεροφασίστες συμπεριφέρθηκαν ως ζηλωτές του ναζισμού στον Πρύτανη ενός Ελληνικού Πανεπιστημίου.

  • Αλήθεια, ποια η διαφορά αυτών των ανθρωποειδών τεράτων -τρομάρα τους το παίζουν και «αναρχικοί»- συγκριτικά με τα άλλα ανθρωποειδή, τους ναζιστές, οι οποίοι περιέφεραν στους δρόμους γερμανικών πόλεων τους Εβραίους με ταμπέλες διαπόμπευσης;

Τα ζώα που δημόσια -νομίζουν ότι- διαπόμπευσαν τον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, ανήκουν στην ίδια ράτσα με τα κτήνη που προκάλεσαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αποτελούν τον ιδεολογικό τους καθρέπτη. Είναι η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος.

Αποδεικνύουν ότι κατά βάθος όταν παρίσταναν τους υπερασπιστές της Δημοκρατίας , αγωνίζονταν για να πάρουν αυτοί τα σκήπτρα της ιδεολογικής τρομοκρατίας, η οποία στην περίπτωσή τους είναι επίθεση εναντίον του αυτονόητου.

Εδώ δεν υπάρχει… κεφάλι φιδιού που πρέπει να συντριβεί εγκαίρως; Το ερώτημα απευθύνεται προς συγκεκριμένη κάστα ξεφτιλισμένων δημοσιολογούντων. Una razza una faccia οι αναρχικοί της ΑΣΟΕΕ με τους Χρυσαυγίτες; Διαπιστώνεις εύκολα και… χρωματικές ομοιότητες.

Αλλά, μια που το συζητάμε και για να αναδειχθεί η τρομακτική υποκρισία που επικρατεί στην Ελλάδα, πόσοι κραύγαζαν ότι νίκησε η Δημοκρατία όταν ανακοινώθηκαν οι καταδίκες των Χρυσαυγιτών; Θα φωνάξουν τα ίδια εάν συλληφθούν αυτά τα εξ αριστερών ζώα και τους επιβληθούν παραδειγματικές τιμωρίες;

Αυτή η πράξη των «Ελλήνων» αναρχοναζιστών ξύπνησε μνήμες οι οποίες είχαν ξεχασθεί. Η φωτογραφία της «διαπόμπευσης» του Πρύτανη αποτελεί επιτομή και αποδεικτικό στοιχείο των σταγονιδίων των αυτοαποκαλούμενων… ανένταχτων αναρχικών: ένα μάτσο θρασύδειλα φασιστοειδή, που έχουν ανατραφεί σε μια κοινωνία που επί δεκαετίες συγχέει την ελευθερία με την ασυδοσία.

Και δυο κουβέντες για τον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ. Αποτελεί τιμή για τον Πρύτανη αυτή η δημόσια «διαπόμπευση». Δεν πρόκειται για διαπόμπευση, αλλά για τίτλο τιμής τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσει. Τη φωτογραφία αυτή θα πρέπει να την αναρτήσει ο ίδιος οπουδήποτε δραστηριοποιείται στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Πρύτανης της ΑΣΟΕΕ όχι μόνο δεν πρέπει να ντρέπεται για τη φωτογραφία που κάνει το γύρο της Ελλάδας και ίσως όχι μόνο, αλλά να θεωρεί τον εαυτό του κάτι σαν νεομάρτυρα της νέας άθλιας επίθεσης της αναρχοναζιστικής Χούντας η οποία δεν πρέπει να περάσει. Ποτέ ξανά φασισμός! Αλλά αυτό ισχύει και για τα άθλια αναρχοναζιστικά υποκείμενα.

https://www.defence-point.gr/