Το «παράπονο» του Νίκου Παππά

Παρότι ο Νίκος Παππάς επιχειρεί να δείξει ότι περνά στην αντεπίθεση και πηγές του ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά εκμεταλλεύονται τις παραληρηματικές πτυχές της κατάθεσης Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή, συνομιλητές τού πρώην υπουργού εκμυστηρεύονται  ότι έχουν κάποια παράπονα από τους συντρόφους τους.

Βλέπετε, ο Παππάς – ακόμη και λόγω ηλικίας και γενιάς – δεν θα μπορούσε να ξέρει τον Καλογρίτσα. Οι ίδιες πηγές διερωτώνται πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος, που σύστησε τον Καλογρίτσα στον Παππά και τον Αλέξη Τσίπρα, να… παραμένει σιωπηλός.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, που χρεώνεται και την αρχική «επιστράτευση» Καλογρίτσα στο πολιτικό σχέδιο άλωσης των μίντια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βεβαίως, αφότου έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, η σχέση Παππά – Καλογρίτσα πήρε… άλλες διαστάσεις και, όπως έδειξαν και τα «θερμά» SMS, μετεξελίχθηκε σε έναν μανιασμένο έρωτα. Όμως, όπως λένε συνομιλητές του Νίκου, αυτό ουδόλως δικαιολογεί τη συνεχιζόμενη σιωπή του Αλέκου…

Αποδιοπομπαίος τράγος;

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι οι συνομιλητές του Νίκου Παππά έχουν κι άλλη υποψία: ότι, δηλαδή, ο Καλογρίτσας εκτελεί σχέδιο που οδηγεί στο να φορτωθούν όλα τα… ανομήματα στον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

Οι ίδιες πηγές δεν καταλαβαίνουν πώς και ο Καλογρίτσας, όταν ερωτάται «από πόσο ψηλά» ήταν οι εντολές που έλαβε και ποιος ήταν το «White Porcha», προστατεύει τον Αλέξη Τσίπρα με πάθος.

Επίσης, δεν κατανοούν πώς και δεν έχει πει κουβέντα για τον φίλο του εδώ και 40 χρόνια Αλέκο Φλαμπουράρη. Τέτοια βλέπουν και χάνουν τον ύπνο τους οι συνομιλητές του ανθρώπου «που νόμιζε ότι θα γινόταν βασιλιάς» (των καναλιών…).

Πηγη: www.lykavitos.gr