To βραδυνό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (24 Μαρτίου 2020)

Αυτοί που πιστεύουν ότι έχουμε capital controls, δεν έχουν μόνο καρφώσει περήφανο #ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, αλλά έχουν συμμετάσχει ακολούθως και στην πανηγυρική χοροεσπερίδα στο Σύνταγμα.

***
Παει, τρελλαθηκαν
Παράθεση Tweet
Θλιβεροί απολογητές του καπιταλισμού: Στον άθλιο κόσμο που τ’ αφεντικά σας διαμόρφωσαν κι όλοι εμείς ανεχτήκαμε, βάζουμε τέλος. Αντιιμπεριαλιστική-αντικαπιταλιστική αντεπίθεση. Όχι στην πολυδιάσπαση, ναι στον ολομέτωπο αγώνα για την αταξική-ελευθεριακή κοινωνία του μέλλοντός μας.

***

ΜΗΝΥΜΑ: Για όσους έλεγαν ότι είναι ανέφικτο αυτό που πρότεινα, στο μεγάλο ξενοδοχείο της πλ. Καραϊσκάκη μπήκαν σε καραντίνα όσοι ήρθαν από Ισπανία. Η ασφαλέστερη μέθοδος. Όχι, θα τους ψάχνουμε να σκορπίζουν το χάρο.

 • Αλήθεια τώρα που κυκλοφορεί ο #Κορονoιος το αντιεμβολιστικό κίνημα που είναι;Κρύβεται κάτω από το κρεβάτι του προσευχόμενο να βρεθεί το εμβόλιο; Aυτούς τους επικίνδυνους για την Δημόσια Υγεία ηλίθιους ακούγατε.

ΜΗΝΥΜΑ: Ερώτηση 41 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιχειρήσεις που υπολειτουργούν λόγω κορονοϊού
 • Ζητούν από την κυβέρνηση αναλυτικό κατάλογο……..ΠΑΡΤΕ…
Εικόνα
….

Δραματική είναι η κατάσταση στην Τουρκία εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ δεκάδες φέρετρα έκαναν την εμφάνιση τους σε δρόμο της Κων/πολης προκαλώντας τρόμο στους πολίτες που τα είδαν, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

 • Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό με τη μεταφορά φερέτρων δεν αφορά τον κορωνοϊό, αλλά την αντικατάσταση παλαιότερων φερέτρων στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο, τέτοιες εικόνες δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, και σίγουρα η αβεβαιότητα και η ανησυχία των Τούρκων πολιτών λέει πολλά για τους χειρισμούς του καθεστώτος.

“Η πρώιμη διάγνωση έγινε. Εάν υπάρχει περιστατικό στη χώρα, είναι πολύ περιορισμένο”, είχε δηλώσει πριν αρκετές ημέρες ο Τούρκος υπουργός Υγείας Fahrettin Koca, προσθέτοντας ότι τα νοσοκομεία ήταν πλήρως προετοιμασμένα να βοηθήσουν τους ανθρώπους για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες ότι έπασχαν από τον ιό.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων στην Τουρκία έχει αυξηθεί κατά 1.500 ενώ 37 άνθρωποι έχουν πεθάνει, ενώ ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων προσμετράται σε εκαντοντάδες χιλιάδες, με τον ρυθμό μετάδοσης να είναι ταχύτερος από την Ιταλία.

Ο Steven A. Cook, ανώτερος σύμβουλος για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική πιστεύει ότι η Τουρκία είναι μπροστά σε μια βιβλική καταστροφή.

Τουρκία ,από εφημερίδα Χουριέτ..φέρετρα πολλά φέρετρα .

View image on TwitterView image on Twitter“Οι άνθρωποι μέσα στην Τουρκία μου είπαν ότι υπάρχει μια τρομερά σημαντική αύξηση των περιπτώσεων πνευμονίας στα αρχικά στάδια και ότι η κυβέρνηση προσπαθούσε να αποκρύψει τις διαγνώσεις”, δήλωσε στο Ahval ο ίδιος συνεχίζοντας ότι “αυτό δείχνει ότι η χώρα θα έχει ένα τρομακτικό ξέσπασμα θανάτων μεγαλύτερο από ό, τι η κυβέρνηση αναφέρει”.
 • Ο Aykan Erdemir, διευθύνων σύμβουλος του προγράμματος της Τουρκίας στο Ίδρυμα για την Προάσπιση των Δημοκρατιών, συμφώνησε ότι οι Τούρκοι αξιωματούχοι  έχουν αποκρύψει τους πραγματικούς αριθμούς των μολυσμένων με κορωνοϊό.

«Μπορεί να υπήρχε μια επικάλυψη της αλήθειας και η εικόνα μπορεί να είναι πολύ πιο ζοφερή από ό, τι φαίνεται. Αν η Τουρκία είχε δώσει συναγερμό νωρίτερα και εφάρμοζε αυστηρότερους τρόπους μη διάδοσης του ιού, τώρα θα μπορούσε να ήταν πιο αποτελεσματική η κατάσταση”δήλωσε ο ίδιος.

Η τουρκική ένωση Ιατρών προειδοποίησε ότι ο αριθμός των περιπτώσεων είναι σημαντικά υψηλότερος από εκείνο που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, ενώ οι τουρκικές αρχές εξακολουθούν να αρνούνται να αποκαλύψουν το πραγματικό νούμερο των λοιμώξεων ή των θανάτων, καθώς κρατούν στο “σκοτάδι” τους δημοσιογράφους που προσπαθούν να μάθουν οτιδήποτε.

Το κύριο “όχημα” για αυτήν την πολιτική είναι τα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία παρέχουν την πληροφόρηση που επιθυμεί το τουρκικό καθεστώς, ενώ τονίζεται ότι 300 άτομα έχουν συλληφθεί για παράνομη δημοσιοποίηση στα κοινωνικά μέσα περιπτώσεων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

“Οι σαφείς, συνεπείς και επιστημονικά βασισμένες πληροφορίες από αξιόπιστες και σεβαστές πηγές είναι καθοριστικής σημασίας για την καταπολέμηση οποιασδήποτε επιδημίας”, δήλωσε ο Erdemir.

“Λαμβάνοντας υπόψη τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το πολιτικό περιβάλλον της Τουρκίας, θα υποστήριζα ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί στην Τουρκία”, κατέληξε ο ίδιος.

Ο ίδιος αποδέχτηκε ότι το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Προέδρου Τάγιϊπ Ερντογάν, βελτίωσε σημαντικά το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Τουρκίας στα 18 χρόνια της εξουσίας, ενώ ο Ερντιμίρ εκτιμά ότι αυτά τα μεγάλα νοσοκομεία της Τουρκίας αποτελούν την πιθανή εστία μόλυνσης κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού.

Τον περασμένο Μάιο ο Ερντογάν εγκαινίασε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το κρατικό νοσοκομείο της Άγκυρας, το οποίο κόστισε ένα δισεκατομμύριο ευρώ και διαθέτει περισσότερα από 3.800 κρεβάτια σε ένα κτίριο μεγέθους 100 ποδοσφαιρικών γηπέδων.

Εκείνη την εποχή, οι επικριτές παραπονέθηκαν ότι το μοντέλο του ενιαίου νοσοκομείου καθιστούσε πιο δύσκολο τον έλεγχο της εξάπλωσης των λοιμώξεων, γεγονός που αποτελεί έναν από τους λόγους που τα περισσότερα μεγάλα νοσοκομεία έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν αρκετές χωριστές δομές τα τελευταία χρόνια.

 • Εισηγήσεις για να ανοίξουν οι τουρκικές φυλακές
Νοσοκομείο στην Τουρκία
 • Τουρκία-Κορωνοϊός: Μετατρέπει όλα τα νοσοκομεία σε «αναφοράς»

Πολλοί αναλυτές παράλληλα μαζί με ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ζήτησαν επίσης την απελευθέρωση χιλιάδων Τούρκων κρατουμένων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους στη φυλακή.

Η τουρκική κυβέρνηση πρότεινε να απελευθερωθούν οι σκληροί εγκληματίες, όπως δολοφόνοι και βιαστές, κρατώντας ταυτόχρονα σε φυλακή όσους καταδικάστηκαν με  κατηγορίες συμμετοχής στο κίνημα Γκιουλέν, μαζί με χιλιάδες πολιτικούς, δημοσιογράφους και ακτιβιστές.

Όλες οι αξιόπιστες αναφορές υποδηλώνουν όμως ότι οι φυλακές της Τουρκίας θα μπορούσαν να είναι ένα τρομακτικό σενάριο λόγω του κορωνοϊού, όχι μόνο για την ίδια τη χώρα αλλά για ολόκληρη την περιοχή.

Μέσα σε αυτό τον πανικό η τουρκική κυβέρνηση διανέμει φάρμακα από την Κίνα σε 40 επαρχίες, μιας και ο ιός έχει κτυπήσει ολόκληρη την χώρα.

Τα νέα φάρμακα από την Κίνα, διανεμήθηκαν σε 40 πόλεις σε όλη την Τουρκία με την βοήθεια ασθενοφόρων που χρησιμοποιούνταν για ασθενείς σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

“Τα φάρμακα έφτασαν αργά τη νύχτα στην Άγκυρα και διανεμήθηκαν σε 40 πόλεις μέσω ασθενοφόρων. Τα νέα φάρμακα θα χρησιμοποιηθούν για ασθενείς με COVID-19 που υποβάλλονται σε θεραπεία σε μονάδες εντατικής θεραπείας”, ανέφερε ο Τούρκος υπουργός υγείας, ενδεικτικό της κρίσιμης κατάστασης στην χώρα.

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε σήμερα μια τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς του, όπως τον υπουργό εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλού και τον υπουργό Υγείας Φαχρέτντ Κότζα, για να συζητήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις στον αγώνα της χώρας ενάντια στην επιδημία του (COVID-19), αλλά ουσιαστικά οι ίδιοι τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν μιας και ολόκληρη η χώρα κινδυνεύει από τον ιό και πιθανόν με χιλιάδες θύματα.


 • Κορονοϊός: Οταν τελειώσει αυτός ο «πόλεμος», αρχίζει ένας άλλος κι όποιος αντέξει…
Νίκος Τζιανίδης

Νίκος Τζιανίδης

Οι μέρες της καραντίνας περνούν μέσα στη «νύχτα», ενώ το πέπλο της κοροναϊκής κρίσης έχει τυλίξει σαν ιστός αράχνης σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη.

Κι ενώ η εκθετική αύξηση κρουσμάτων και νεκρών συνεχίζει να προβληματίζει και να οδηγεί σε λήψη πρόσθετων μέτρων από χώρες, που στην αρχή δεν έδωσαν σημασία και τώρα αγωνιούν να μην ξεπεράσουν την Ιταλία, κι ενώ η δαμασκηνή μεταστροφή του Μπόρις Τζόνσον, που κατάλαβε ότι η ανο(η)σία της αγέλης δεν βοηθά, κάποιοι – πολλοί – αμφιβάλουν, προβληματίζονται και προβληματίζουν.

Ποιοι προβληματίζονται; Εκείνοι που είχαν επενδύσει με σώμα και ψυχή στην «πανάκεια» του:«Εξω από την Ελλάδα είναι καλύτερα», που τώρα αποδεικνύεται φενάκη!

Ο «βασιλιάς» στην Αγγλία ήταν γυμνός, εδώ και χρόνια πολλά, αλλά κρυβόταν. Ο Μπόρις Τζόνσον τον αποκάλυψε.

Η Ρωσία κρύβει τα πραγματικά στοιχεία της πανδημίας που πλήττει τη χώρα της· είναι πασιφανές.

Οι ΗΠΑ έδωσαν δείγμα γραφής μονάχα με ένα περιστατικό: ζευγάρι ήπιε χλωροκίνη (ουσία που χορηγείται αποκλειστικά ενδοφλεβίως) για να αντιμετωπίσει τον ιό και ο μεν ένας έσπευσε να… ανταμώσει τον Τζον Κένεντι, η δε σύζυγός του χαροπαλεύει. Το σύστημα υγείας τους; «Εχεις χρήμα; Είσαι μέγας! Δεν έχεις; Εχει ο Θεός…».

Ισπανία; Ερωτηματικό! Γαλλία; Κολυμπούν σε φουρτουνιασμένο Σηκουάνα…

Και η Γερμανία; Η Γερμανία στηρίζεται στον τεχνολογικό εξοπλισμό της. Το ECMO (Extracorporeal membrane oxygenation), δηλαδή η εξωσωματική οξυγόνωση μεμβράνης, γνωστή και ως εξωσωματική υποστήριξη ζωής, προσφέρει περισσότερα ποσοστά επιβίωσης στους βαρέως και διασωληνωμένους ασθενείς.

Και για όσους αμφισβητούν: Οπου υπάρχει θάνατος δεν τίθεται άλλο θέμα προς συζήτηση! Και η Ιταλία μας στέλνει καθημερινά εκατοντάδες «μηνύματα» θανάτου. Ακόμα, για εκείνους που επίσης προβάλουν αντιρρήσεις και, δίχως επιστημονική επάρκεια, μάχονται κατά των εμβολιασμών: Ο πλανήτης ολόκληρος τους ανατρέπει τα-  a priori – έωλα επιχειρήματά τους.

 • Και στην Ελλάδα; Στην Ελλάδα το σύστημα για την ώρα (και περιέργως) λειτουργεί εύρυθμα. Και όλοι εύχονται έτσι να συνεχίσει και ακόμη όταν η πίεση θα είναι μεγαλύτερη από περισσότερα κρούσματα και θανάτους.
 • Καλό λοιπόν είναι οι ώρες του «εγκλεισμού» να γίνουν ώρες στρατηγικού σχεδιασμού για την ημέρα, που θα ξημερώσει δίχως κρούσμα κορονοϊού, δίχως θάνατο και χωρίς «13033»… Είναι η μέρα που τρέμουν όσοι γνωρίζουν και σιωπούν, είναι η μέρα που την αναζητούν όσοι μιλούν γι αυτήν και δεν ξέρουν τίποτα…

Για την ώρα προέχει να τελειώσει αυτός ο «πόλεμος» και να βγούμε δυνατοί στον επόμενο. Γιατί πόλεμος δεν είναι μόνο τα βομβαρδισμένα μέτωπα οι ριπές του πολυβόλου ή στις μέρες μας τα φέρετρα των νεκρών και οι εντατικές των νοσοκομείων . Της οικογένειας η επιβίωση, του σπιτικού η αναστήλωση, η οικονομική ανάκαμψη, για όλους ένας πόλεμος σκληρός θα είναι κι εκείνος!


A NY Doctor shared with Hannity his Hydroxy Chloroquine/Azithromycin results. 200mg 2x daily Hydroxy Chloroquine 500mg 1x daily Azithromycin 220mg 1x daily Zinc sulfate 350 patients • Breathing restored 3-4 hours • Zero deaths • Zero hospitalizations • Zero intubations


ΜΗΝΥΜΑ: Ο Άθεος Πάμπλο Ιγκλέσιας πήγε να προσευχηθεί για την Άθεη συζυγό του που προσβλήθηκε από Κορονοϊό…

 • Εικόνα

ΜΗΝΥΜΑ: Οι θανάσιμοι κυβερνητικοί χειρισμοί του Τραμπ κ του Τζονσον, μας αποδεικνύουν το ποσο σημαντική είναι η ψήφος μας. Ακόμη κ πανίσχυρες χώρες, με μια επιπόλαιη ηγεσία, οδηγούν τους πολίτες τους στον θάνατο! Αντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ την δύναμη της ψήφου μας;;;

***

Π.Λ: Εάν δεν υπήρχε το μαξιλάρι βέβαια αλλά προληπτική γραμμή η Ελλάδα θα έμπαινε και στο κανονικό QE της ΕΚΤ ενώ γενικά θα “έβρεχε” το (υπερ)διπλάσιο χρήμα απ’ ότι “βρέχει” τώρα Αλλά δεν βαριέσαι; Ας λαϊκίσουμε λίγο μπας και τσιμπήσει κανά γίδι και το ταΐσουμε σανό και μας ψηφίσει;

Παράθεση Tweet
Κώστας Μπάρκας – Kostas Barkas@kostasbarkas
Ευτυχώς υπάρχει το μαξιλάρι του @atsipras!m.tvxs.gr 
 
***

Αυτή ήταν πάντα η αριστερά την ώρα της μάχης, αυτή είναι και σήμερα.

Ο παραπλανητικός τίτλος του επίσημου site του ΣΥΡΙΖΑ για επιβολή capital controls στις τράπεζες.

**

Έβγαλε η Ένωση τραπεζών ανακοίνωση για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!

**

Ν.Κ: Η χωρα εχει χωριστεί σε αυτούς που περιμένουν την ημερησια ανακοίνωση κρουσμάτων με την ελπίδα για οσο το δυνατόν λιγότερα και στους Ζαιους που αγωνιούν για εκατόμβες νεκρών. Αυτός είναι ο διαχωρισμός σήμερα.

ΜΗΝΥΜΑ: Μια πυρκαγιά???? Είχατε να διαχειριστείτε και τα κάνατε… σαν τα μούτρα σας… πέρα από τα ψέματα που μας λέγατε κατάμουτρα…. αλλά τι να πει κανείς από τετοιους άχρηστους!!!! #θα_λογαριαστουμε_μετα
Παράθεση Tweet
Vicky Nick- Απάντηση στον χρήστη @CZachariadis
Σου θυμιζει κατι συριζομπαλα? Ειναι οι θεατρικες συσκεψεις που κανατε για να κοροιδεψετε τον λαο πως ολα βαινουν καλως στο Ματι οταν δεν προλαβαινε η αστυνομια να γεμιζει πτωματοσακουλες. Θυμουνται οι Ελληνες γι αυτο βγαλε τον σκασμο προς το παρον και #θα_λογαριαστουμε_μετα

Εικόνα

***
ΜΗΝΥΜΑ: Βγήκε και η νέα ΠτΔ να παίξει την κασέτα της κυβερνητικής/κρατικής προπαγάνδας και να κάνει και προκλητικές αναφορές για…”κράτος δικαίου”(!). Όσο προχωράει η κρίση, τόσο το ίδιο έργο θα παίζεται συχνότερα, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ

 • Αντιπολίτευση στα χρόνια της πανδημίας Μέρα 1η: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ!!1 Μέρα 2η: Εμφυλιοπολεμικά συνθήματα/χάσταγκ Μέρα 3η: Καραντίνα = ΧΟΥΝΤΑ Μέρα 4η: Φέηκ νιουζ για την πρόκληση πανικού Μέρα 5η: Κατώτατο όριο στο γκισέ=Capital controls Μέρα 6η: ΡΟΥΦΑΤΕ ΙΟ Γ@@@@@@ΔΕΣ

Αυτό το «μετά θα λογαριαστούμε» ταιριάζει απόλυτα για τους εσωτερικούς λογαριασμούς κ ανταγωνισμούς των συντρόφων ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως λέγεται τώρα πια ο Α.Τσίπρας..σοβαρεύει! Ζαλισμένοι οι φίλοι του συντηρούν την εχθροπάθεια τους. Το θέμα τους είναι υπαρξιακό, καθόλου πολιτικό..

 • “Βρε Η@@@@@ Χαρδαλιά, δεν μπορείς να λες δημοσίως “φανταστείτε να μην είχαμε πάρει μέτρα και όλοι αυτοί να κυκλοφορούσαν τώρα ανάμεσά μας” για πολίτες που επαναπατρίστηκαν και βρέθηκαν θετικοί, λες και είναι τίποτα εγκληματίες. Εχεις σπουδάσει και πολιτική επικοινωνία τρομάρα σου.”
Πληρώθηκαν τα λαθρομουσλίμια (ΕΣΥ τους πλήρωσες, μην κάνεις πως δεν ξέρεις) και τρέχουν να στείλουν τα λεφτά στις Μουσουλμανίες τους. Έτσι κι αλλιώς εδώ όλα πληρωμένα από την κυβέρνηση τα ‘χουν (ενοίκο, φαγητό, τηλ/φως/νερό κλπ), δεν χρειάζονται λεφτά. Τι? Απαγόρευση κυκλοφορίας?

Εικόνα

 • Βγήκε ο Παπαδογιάννης στο ”οι Κουτοί της Πανδώρας” να αποδομήσει τον Τσιόδρα. ο Παπαδογιάννης τον Τσιόδρα, το συνειδητοποιείτε; Ποιος ηλίθιος στον Σύριζα σκέφτηκε ότι αυτό είναι καλή ιδέα;
Εικόνα
Αποκλείεται. Εγκάθετοι οι κύριοι. Δεν υπάρχουν ελλείψεις. Η κυβέρνηση τα πάει περίφημα. Αυτό είναι το ευχαριστώ σας για το χειροκρότημα; Να μιλάτε για ελλείψεις;
Παράθεση Tweet
ΕΘΝΟΣthnosgr – Εκκληση εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: Είμαστε απροστάτευτοι απέναντι στον κορονοϊό dlvr.it/RSSkWj
….

Εικόνα

 • Το να πηγαίνεις στο ATM για ανάληψη μέχρι 400 ευρώ, στα πλαίσια της προστασίας των εργαζομένων από την διάδοση του ιού, είναι capital controls? Τους παριστάνετε η όντως είστε βλάκες?
 • Το σημαντικό στην ζωή δεν είναι τα λόγια, αλλά οι πράξεις. Έτσι λειτουργούν οι πραγματικά μεγάλοι. Χωρίς άλλες κουβέντες λοιπόν μπράβο στους Αγγελόπουλους.
 • Ο Καρανίκας ήταν σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα. Ο Καρανίκας που δεν μπορεί να διαβάσει δυο σειρές κ να καταλάβει τι διαβάζει ήταν σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού. Έχετε καταλάβει από τι παλτά γλιτώσαμε ε;
 • Εσείς που καταλάβατε ότι μπήκαν capital controls ενώ οι τράπεζες απλά ανακοίνωσαν ότι δεν θα κάνουν μικροσυναλλαγές στα ταμεία για αποφυγή συνωστισμού, θέλετε να μας πείσετε ότι το 2015 είχατε καταλάβει το “debt sustainability analysis”;
 • ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: Από Δευτέρα 30.3.2019 αρχίζω να γράφω στο Facebook. Σήμερα έφτιαξα την “στήλη” μου. Οι ανάγκες των καιρών μου επιβάλλουν να μάθω και αυτό το μέσο προκειμένου να εκφράζω πιο εκτεταμένα τις απόψεις μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε συμβουλή.
Όταν ο ακροδεξιός φασιστάκος φίλος σας και συγκυβερνήτης Καμμένος έλεγε ότι αν χρειαστεί θα βγει και ο στρατός στους δρόμους για να προστατεύσει την δημοκρατία (εδώ γελάνε) έκανες το κορόιδο ευαίσθητε δημοκράτη.
Παράθεση Tweet
Μην το διανοηθούν για χρήση στρατού, θα μας βρουν απέναντι (Ηχητικό) avgi.gr/article/10842/ μέσω του χρήστη @avgionline
 • Μετα απ αυτο, περιμενω να με ρωτησετε γιατι το βαρος της σατιρας, πεφτει στην αντιπολιτευση κι οχι στην κυβερνηση.
Εικόνα
**
Ο Υπουργός υγείας της Βρετανίας ζητά 250.000 εθελοντές να βοηθήσουν με την παράδοση φαρμάκων, αγορών κλπ Γι’αυτό θα πουν κάτι οι ξεφτιλιζαίοι ή τους τελείωσε η βλακεία με τους εν Ελλαδι εθελοντές που η κυβέρνηση καλεί σε βοήθεια?
Coronavirus: 250,000-strong volunteer force sought to help NHS deal with COVID-19 crisis
The health secretary has announced plans for a 250,000-strong volunteer force to help the NHS deal with the UK’s coronavirus outbreak. news.sky.com