To μεταμεσονύχτιο σημειωματάριο του μικρομέτοχου (23.10.2020)

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μετά θάνατον

Ο Μακρόν προχωρά σε δραστικά μέτρα υπό τον φόβο επεισοδίων μετά την άγρια δολοφονία του καθηγητή Ιστορίας από τζιχαντιστή.

Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε να κλείσει προσωρινά το Μεγάλο Τζαμί του Παντίν που βρίσκεται στο Παρίσι και όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, είχε ανεβάσει βίντεο στη σελίδα του στο Facebook μέσα από το οποίο εξαπέλυε μίσος για τον καθηγητή Ιστορίας.

Υπενθυμίζεται ο 18χρονος Αμπντουλάχ Ανζόροφ αποκεφάλισε τον 47χρονο καθηγητή επειδή παρουσίασε μέσα στην τάξη σατιρικά σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, ενώ λίγο πριν την αποτρόπαια πράξη του ,είχε επικοινωνήσει με Ρώσο τζιχαντιστή στη Συρία.

Το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μετά θάνατον

Η κηδεία του καθηγητή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, ενώ ο ίδιος Εμανουέλ Μακρόν του απένειμε το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μετά θάνατον:

 • «Ο Σαμιέλ Πατί δολοφονήθηκε διότι οι ισλαμιστές θέλουν να μας κλέψουν το μέλλον μας και γνωρίζουν ότι με τους ήσυχους ήρωες όπως αυτόν, δεν θα το πάρουν ποτέ», δήλωσε  ο Μακρόν ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα εγκαταλείψουμε τα σκίτσα μας, τα κινούμενα σχέδιά μας, ακόμη κι αν άλλοι οπισθοδρομούν».

Εδω Παππάς…Εκεί Παππάς…σου ξέφυγε ο Παππάς;;... Είναι δυνατόν;;…. Μενει να μάθουμε ότι έχεις 12345 και συ κωδικο να το τερματίσουμε 
Παράθεση Tweet

 • Τέσσερις είναι οι προτάσεις δυσπιστίας που έχουν κατατεθεί κατά υπουργών από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα

Η πρόταση μομφής κατά του Χρήστου Σταίκούρα, που κατέθεσε σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση, είναι η τέταρτη κατά σειρά πρόταση μομφής που υποβάλλεται κατά υπουργού στα μεταπολιτευτικά κοινοβουλευτικά χρονικά.

   Η πρώτη πρόταση δυσπιστίας κατά υπουργού κατατέθηκε και συζητήθηκε το 1999 από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ κατά του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Γεράσιμου Αρσένη, με αφορμή το νομοσχέδιο που είχε καταθέσει για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Μια πρόταση που είχε απορριφθεί από 163 βουλευτές ενώ υπέρ της πρότασης είχαν ψηφίσει 127 βουλευτές.

Η δεύτερη πρόταση μομφής σε υπουργό κατατέθηκε και συζητήθηκε το 2001 από τη ΝΔ κατά του υπουργού Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννου Παπαντωνίου, με αφορμή την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου Αξιών της Αθήνας. Η πρόταση δυσπιστίας καταψηφίσθηκε από 154 βουλευτές έναντι 125 που την είχαν υπερψηφίσει.

Η τρίτη πρόταση δυσπιστίας κατά υπουργού κατατέθηκε το 2005 από το ΠΑΣΟΚ κατά του τότε υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ, Γιώργου Αλογοσκούφη, αλλά η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή αμέσως την μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και έτσι η συζήτηση γενικεύτηκε.

Το μεταπολιτευτικό «κεφάλαιο» των προτάσεων μομφής κατά κυβέρνησης, υπουργών, ακόμα όμως και κατά του Προέδρου της Βουλής, συνολικά έχει μέχρι σήμερα 15 εγγραφές.

* Η πρώτη πρόταση μομφής κατατέθηκε το 1987 από τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, με τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου να την μετατρέπει σε ψήφο εμπιστοσύνης.

* Η δεύτερη πρόταση μομφής κατατέθηκε το 1988 από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την εξωτερική πολιτική.

* Το 1989 κατατέθηκε πάλι από τη ΝΔ πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, αυτή την φορά σχετικά με το σκάνδαλο Κοσκωτά.

* Το 1993, ο Ανδρέας Παπανδρέου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με αφορμή τη διένεξη για το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

* Το 1996, η ΝΔ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, με επιχείρημα την αδυναμία διακυβέρνησης της χώρας λόγω της ασθένειας του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.

Ακολούθησαν οι προτάσεις μορφής του 1999 κατά του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γεράσιμου Αρσένη, του 2001 κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννου Παπαντωνίου και του 2005, κατά του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη που αναφέραμε παραπάνω.

* Το 2007, κατατέθηκε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης της ΝΔ από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή το άρθρο 16 του Συντάγματος για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

* Το 2008 συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης της ΝΔ, που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

* Το 2013, ο αρχηγός της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, κατέθεσε πρόταση πρόταση δυσπιστίας εναντίον της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

* Το 2014, το κόμμα της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του τότε Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη καθώς είχε κρίνει ως μη παραδεκτή την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ήταν η πρώτη και μόνη στα μεταπολιτευτικά χρονικά πρόταση μομφής σε Πρόεδρο της Βουλής.

Η τελευταία συζήτηση πρότασης μομφής που συζητήθηκε ήταν το 2018, όταν η ΝΔ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την Συμφωνία των Πρεσπών.


Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΑΣ 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Συντ/χος (από τα 42) στρατιωτικός, o μπαμπάς συντ/χος ΟΣΕ (από τα 55 μισθός 700/ σύνταξη έως το 2009 2.500), μαμά συντ/χος εθνικής αντίστασης, δύο αδερφές του μπαμπά συντ/χες OTE (15ετία από τα 33 τους, τώρα 89/87) ωρύεται στο καφενείο για τους κλέφτες που τα φάγανε 40 χρόνια!"


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Οι εκπαιδευτικοι της Ελλάδας δεν είπαν λέξη για τον αποκεφαλισμό του Γάλλου συναδέλφου τους, η κατάντια της εκπαίδευσης μας!"


Εικόνα


 • Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 20,3% για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 
Εικόνα
 • ΑΜΟΡΓΟΣ
Εικόνα
 • Κορονοϊός στις ΗΠΑ: Ρεκόρ με πάνω από 1.200 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο
Κορονοϊός στις ΗΠΑ: Ρεκόρ με πάνω από 1.200 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο

Από την έναρξη της πανδημίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, η χώρα έχει χάσει περισσότερες από 222.000 ζωές, ο υψηλότερος αριθμός θυμάτων!


Θα είχε βελτιώσει και ο Τσίπρας τον Πτωχευτικο κώδικα υπέρ του πολίτη, αλλά εφάρμοσε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και έβγαλε στο σφυρί την πρώτη κατοικία.


Αλέξη, πρώτη φορά άκουσες για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας;Κορωνοϊός


Αγγλία: Στη λίστα των «ασφαλών» περιοχών η Μύκονος –


Σταθερό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου, με double score έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για το Βεργίνα TV. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 39,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 19,1%, το ΚΙΝΑΛ 7,3%, το ΚΚΕ 5%, η Ελληνική Λύση 4,5% και το ΜέΡΑ25 3,0%.

 • Αναφορικά με την αποτελεσματικότητα των πολιτικών προσώπων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος αξιολογείται πρώτος (6,8%). Ακολουθούν ο Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης (6,7%), ο Τάκης Θεοδωρικάκος (6,3%), Βασίλης Κικίλιας και Κυριάκος Πιερρακάκης (6%), Μάκης Βορίδης (5,9%) και τελευταίος ο Νίκος Δένδιας με 5,8%.

Για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες σε ποσοστό 22% προτιμούν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα, με τον Αλέξη Χαρίτση να ακολουθεί (14%).

 • Σχετικά με τον κορωνοϊό, η μεγάλη πλειοψηφία εμπιστεύεται την επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων (65%). Το 60% των ερωτηθέντων είναι διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο εφόσον υπάρχει εγγύηση ότι είναι ασφαλές, ενώ 30% δεν θέλει να εμβολιαστεί. Σχετικά με τη χρήση μάσκας, η πλειοψηφία (68%) απαντά ότι κάνει ό,τι ακριβώς προβλέπεται, ενώ 25% κάνει χρήση μάσκας «τις περισσότερες φορές».

Η ανησυχία των πολιτών εστιάζεται κυρίως στην οικονομία (43%), μετά στην τουρκική προκλητικότητα (32%) και κατόπιν στην πανδημία (20%). Την ίδια ώρα ζητούν πιο επιθετική πολιτική απέναντι στην Τουρκία (επιβολή κυρώσεων από την ΕΕ ζητά το 30% και στρατιωτική απάντηση το 21%), ενώ εγκρίνουν την αύξηση της στρατιωτικής θητείας σε ποσοστό 46%.


Εσείς που κατεβαίνετε στις δυναμικές πορείες και στις αγωνιστικές κοινητοποιήσεις εν μέσω πανδημίας, σκεφτείτε ότι μπορεί να κολλήσετε τους οικονομικούς αιμοδότες μπαρμπάδες σας και μετά θα αναγκαστείτε να πάτε για δουλειά.

Η υγειονομική κατάσταση συνεχίζει να επιδεινώνεται στη Γαλλία, όπου καταγράφηκαν 41.622 νέα κρούσματα της νόσου Covid-19 σε διάστημα 24 ωρών, ήτοι 15.000 περισσότερα σε σύγκριση με μία ημέρα πριν, ένα νέο ρεκόρ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το Δημόσια Αρχή Υγείας της χώρας.

 • Η Γαλλία προσεγγίζει, επομένως, το ένα εκατομμύριο κρούσματα (999.043) και το ποσοστό των θετικών διαγνώσεων δεν σταματάει να αυξάνεται με ποσοστό 14,3% έναντι 13,7% μία ημέρα πριν, ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου ανερχόταν σε μόλις 4,5%.

Η χώρα κατέγραψε 165 νέους θανάτους από επιπλοκές της Covid-19, τις τελευταίες 24 ώρες και μετρά πλέον 34.210 νεκρούς από την έναρξη της επιδημίας. Τις τελευταίες 7 ημέρες, 1.627 ασθενείς με Covid-19 εισήχθησαν σε μονάδες για μηχανική υποστήριξη εκ των 10.166 νέων εισαγωγών σε νοσοκομεία της χώρας, σύμφωνα με Δημόσια Αρχή Υγείας της Γαλλίας.

 • Μπροστά στη σοβαρότητα της κατάστασης, ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε 38 επιπλέον διαμερίσματα και τη γαλλική Πολυνησία.

«Αυτά δεν είναι μέτρα, είναι σκέτα καψώνια. Μπορείς να κάθεσαι χωρίς μάσκα δίπλα σε 40 στο καφέ, αλλά δεν μπορείς να περπατάς μόνος σου χωρίς μάσκα. Μπορείς να συνωστίζεσαι με 500 άλλους στα ΜΜΜ μέχρι τις 12:30, αλλά δεν μπορείς να κυκλοφορείς μετά τις 12:30, ακόμα και μόνος σου»


Απάντηση στον χρήστη

Ζημιά άνω των €200 δισ. στην οικονομία την περίοδο 2015-2019. Από αυτά, τα €40 δισ αφορούσαν το ενεργητικό των τραπεζών. Συν εκροές €40 δισ υπό τον φόβο εξόδου από την Ευρωζώνη. Και μετά ψήφιση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Διαφορά στα γκάλοπ 20 μονάδες. Τόση απελπισία κ ψέμα;


 • George Adalis [fb]
22/10/2020, ΩΡΑ 15:56 :
ΤΟ ORUC REIS ΠΛΕΕΙ 9.2 ΜΙΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ – ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΛΕΕΙ 13.5 ΜΙΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΝΗΣΟΣ ΡΩ !!!
Μετά από 4 μέρες, σήμερα 22/10 πριν από μερικά λεπτά, το Oruc Reis παραβίασε για πρώτη φορά το φράγμα των 12 μιλίων από το σύμπλεγμα της Μεγίστης! Συγκεκριμένα στις 15:56, έφτασε στα 9.2 μίλια από τις ακτές της νήσου Ρω ! Μπορεί τώρα τα ΜΜΕ να αναφέρουν ορθά ότι πλέει 13.5 μίλια ανοιχτά του Καστελλορίζου, αλλά ξέχασαν φαίνεται ότι Δυτικά του Καστελλορίζου βρίσκεται η νησίδα ΡΩ!!! Τι να κάνουμε παιδιά αυτούς έχουμε !!!
……
Πάντως είναι η πρώτη φορά το τελευταίο τετραήμερο που σπάει το φράγμα των 12 μιλίων. Το Ρεις συνοδεύεται από το ρυμουλκό-υποστηρικτικό Ataman και χαράσει αυτή τη στιγμή μια περίεργη πορεία όπως και το Ataman. Σε λίγο θα ξέρουμε αν έχει χαράξει ρότα για κάποιο λιμάνι όπως η Μαρμαρίδα ή την Αλικαρνασσό (Μποντρούμ) ή πρόκειται να στρίψει νοτιοδυτικά προκειμένου να πλεύσει πάλι στο σημείο των 30 μιλίων που βρισκόταν όλες αυτές τις μέρες!
…….
Στην περιοχή υπάρχουν ΕΞΙ μονάδες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και παρακολουθούν στενά το Oruc Reis.
 • Το εκπληκτικό πάντως είναι, ότι ενώ τούτη τη φορά υπάρχει ατράνταχτη απόδειξη σύμφωνα με την οποία πέρασε το φράγμα των 12 μιλίων κι έφτασε στα 9.2 μίλια, όσοι έβγαζαν έκτακτα δελτία ειδήσων προκειμένου να μας … ενημερώσουν ότι παραβίαζε τα 12 μίλια, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ! ΚΙΧ ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ !!!
Προφανώς η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει περάσει σε άλλα επίπεδα! Πιο … Οθωμανικά αδέρφια!
ΥΓ.
Όπως σας είχα υποσχεθεί, όταν θα περνούσε το φράγμα των 12 μιλίων θα σας ενημέρωνα! Ετσι κι έκανα! Και για να καταλάβουν ορισμένοι καλά, θα το ξαναπώ άλλη μια φορά: Όταν λέω ότι τους παρακολουθούμε στενά, εννοώ ότι τους παρακολουθούμε στενά!!!
….


Εικόνα


Η κυβέρνηση κάνει υποχρεωτική τη χρήση μάσκα σε όλους τους ανοιχτούς χώρους αλλά εξαιρεί ακόμα τους ιερείς από χρήση μάσκας σε κλειστούς γιατί τους προστατεύει υποτίθεται ο Θεός;


Γιατί δεν θα υπάρξει «δεύτερη φορά Αριστερά»

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κόψει τις γέφυρες με την εξουσία για τους εξής λόγους:

1. Η ηγετική ομάδα του αδυνατεί -λόγω πολιτικής κουλτούρας- να συλλάβει και πολύ περισσότερο να επεξεργαστεί την νέα πραγματικότητα. Πιστεύουν πως με τα συνθήματα και τις συμπεριφορές των προηγούμενων χρόνων θα αντιμετωπίσουν την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών μαρτυρούν πως δεν τα καταφέρνουν. Υστερούν από 16-20 μονάδες και έχει περάσει σχεδόν ενάμισι έτος με διακυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, στης οποίας «την βάρδια έκατσαν όλες οι στραβές».

2. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν έχει ιδεολογικές συντεταγμένες που θα κινητοποιούν τους πολίτες στους οποίους απευθύνεται. Τα όσα διέπραξε όταν κυβερνούσε μαζί με τους ΑΝΕΛ έχουν αποδομήσει πλήρως το συνολικό του αφήγημα. Με απλά λόγια δεν έχει τι να πει στον Ελληνικό λαό και ό,τι λέει, το λέει με λάθος τρόπο.

Αυτό έχει προκαλέσει ένα εσωκομματικό ρήγμα που οδηγεί σε μια αντιπολιτευτική παραλυσία. Υπάρχουν οι «προεδρικοί» και οι «άλλοι», μόνον που οι «άλλοι» έχουν πολιτικές που συμβαδίζουν με τις παραδοσιακές αρχές της ανανεωτικής Αριστεράς. Οι «προεδρικοί» τελικά αποδείχθηκαν πως είναι οι κυνικοί της εξουσίας.

3. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι του έχει μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που ηγεμονεύουν σε ένα πλατύτατο πολιτικό φάσμα. Ποτέ η Νέα Δημοκρατία δεν κάλυπτε τον χώρο από την Δεξιά ως ένα τμήμα της Κεντροαριστεράς. Έτσι στερεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το κεντροαριστερό οξυγόνο που χρειάζεται για να ανακάμψει. Η Νέα Δημοκρατία είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού τόσο σε επίπεδο πολιτικών όσο και σε επίπεδο χειρισμών.

Και αυτό δεν ανατρέπεται.

Η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πέραν όλων των άλλων, μετατόπισε τον πολιτικό άξονα δεξιότερα. Επί δεκαετίες, το ζεύγος Αριστερά—Κεντροαριστερά ήταν το πλειοψηφικό μέσα στην κοινωνία. Σήμερα αυτό έχει αλλάξει.

Το ζεύγος Δεξιά –Κεντροδεξιά πλειοψηφεί, όπως δείχνουν οι πρόσφατες μετρήσεις τάσεων. Και η Νέα Δημοκρατία είναι ο εκφραστής του μεγαλύτερου τμήματος αυτού του χώρου, με κινήσεις επέκτασης και στις παρυφές της Κεντροαριστεράς. Μέχρι στιγμής η ηγεσία της καταφέρνει και τηρεί τις ισορροπίες μέσα στο νέο μπλοκ εξουσίας.

Γράφεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που είναι αξιωματική αντιπολίτευση κάποια στιγμή θα κυβερνήσει. Αυτό είναι λογικό, εφ΄όσον αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αντιπολίτευση.

Όμως το DNA της ριζοσπαστικής Αριστεράς και η υποκουλτούρα της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν πως τέτοιες αντοχές δεν υπάρχουν. Άλλωστε οι διασπάσεις είναι ίδιον αυτού του χώρου.

Εάν ποτέ η Αριστερά επανέλθει στην εξουσία δεν θα έχει αυτήν την μορφή, θα είναι κάτι άλλο, πιο πολιτισμένο, δεν θα έχει στελέχη που απειλούν και βρίζουν και το κυριότερο θα έχει ξεκάθαρες και ρεαλιστικές προτάσεις για την κοινωνία.

Μέχρι τότε υπομονή.