Το μεταμεσονύχτιο σημειωματάριο του μικρομέτοχου (18.11.2020)

Το ΠΑΜΕ μαζί με άλλους λογαριασμούς αναπαρήγαγε fake φωτογραφία (του 2019 απο το Βέλγιο) στην προσπάθειά του να διασπείρει fake news πέρι δήθεν «οργίου αστυνομικής βίας» σήμερα στην Αθήνα! Την κατέβασαν χωρίς επανόρθωση. Και έχουν το θράσος να συνεχίζουν απτόητοι την προπαγάνδα!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


KATEΡINA ΠΑΠ: Δεν υπάρχει επιχείρημα διαδήλωσαν «τηρώντας το μέτρο των αποστάσεων» Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι μετακίνησης και σε αυτούς δεν προβλέπεται πορεία. Οι νόμοι ισχύουν είτε για όλους τους πολίτες είτε για κανέναν. Δεν μπορεί κάποιοι να είναι υπεράνω του νόμου. Δεν είναι κορόιδα οι υπόλοιποι.


  • Διαμαρτύρεται γιατί δεν τον έδειραν. Πώς και πώς το περίμενε. Πώς να το αντέξει αυτό; 

Εικόνα

ΚΚΕ προ μεσημβρίας: ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΝΙΑΝΙΑΑΑ ΝΙΑΝΙΑΝΙΑΑΑΑΑ

  • ΚΚΕ μετά μεσημβρίας: ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΟΥΝΤΑ ΧΟΥΝΤΑΑΑΑΑ
  • Πρωθυπουργάρα
Εικόνα

Εικόνα


  • Μιλάμε για χώρα παραφρόνων (sequel)
Εικόνα


  • Δεν έχω ματάκια, δεν έχω χεράκια, ελεήστε τον αόμματο… Σοβαρότης, ώρα μηδέν!
Εικόνα


Εικόνα


Με ρωτάνε αν έχω δεί έξω τους φοιτητές να καίνε πόλεις χωρίς επιπτώσεις. Τους απαντώ πως ούτε μέσα ούτε έξω το έχω δει αυτό. Αλλά έχω δει ΜΑΤ να πετάνε δακρυγόνα σε ώρα μαθήματος, μυστικούς σε φοιτητικές συνελεύσεις, αναίτιες προσαγωγες κτλ. Και αυτά τα είδα μόνο όταν ήμουν ΑΣΟΕΕ.


  • Θεσσαλονίκη. Ναι, Θεσσαλονίκη. Σήμερα. Ναι, ΣΗΜΕΡΑ!
Εικόνα

  • Η ελληνική σημαία στο Abu Dhabi, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Εικόνα

O Σφος Κουτσούμπας έκανε τρία λάθη σήμερα:

1. Προκάλεσε την πολιτεία με την εμμονή του στην πορεία.
2. Προκάλεσε το υγιές κομμάτι της Αριστεράς για τον ίδιο λόγο.
3. Προκάλεσε με τα ΟΡΚ του,αφήνοντάς τα να κάνουν επεισόδεια μετά το σόου του ιδίου και των καλοταϊσμένων στελεχών


Η Άννα Κούρτοβικ συντονίζει – κατευθύνει τα επεισόδια δίνοντας σε real time τη θέση των ΜΑΤ στους μπαχαλακηδες. Το παρακράτος της Αριστεράς με ονοματεπώνυμο.

Εικόνα


Οι #κκε_ξεφτιλες που πήγαν σήμερα στην πορεία, σε μια εβδομάδα θα είναι έξω από το Υπουργείο Υγείας να φωνάζουν πως δεν τους φτάνουν 1200 ΜΕΘ.


  • «Συνταγματολόγοι εξήγησαν με νομικά επιχειρήματα ό,τι επιτάσσει η κοινή λογική Διότι εν κατακλείδι το χειρότερο δεν είναι ότι για μικροκομματικούς λόγους υποτιμήθηκε η κοινή λογική όταν είχαμε 70 νεκρούς Αλλά η ίδια η μνήμη των νεκρών Όχι μόνο του Κορωνοϊού Αλλά&του Πολυτεχνείου»
Εικόνα


Αν η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ήταν κυβέρνηση θα έδινε εντολή στην αστυνομία να πράξει αυτό που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πράττει ως ΘΕΣΜΙΚΟ της καθήκον.

Εικόνα


– Και τι έκανε μπαμπά η Αριστερά στην Ελλάδα με την πανδημία; – Το πρωί πορείες και το βράδυ φώναζε ότι οι ΜΕΘ δεν φτάνουν.


  • Μάγκας ρε @ούστη μου. ΜΑ ΓΚΑΣ ! Με 5% κουμαντάρει την χώρα
Εικόνα


  • Διαχρονικά εκτός πραγματικότητας.Τώρα και εκτός κοινωνίας. Οχι τυχαία οι ηττημένοι της ιστορίας.
Εικόνα


Για ποιο λόγο δεν εσκασαν μυτη απόψε οι Ρουβικωνες; Η μια άποψη λεει ότι δεν πρεπει να εκθέσουν τον εργοδότη τους που το παίζει σοβαρός σήμερα. Η άλλη ότι έχουν πάρει πρέφα πως θα τις αρπαζαν χοντρά.


Ο κόσμος προχωράει με απίστευτη ταχύτητα, οι εξελίξεις ΠΑΝΤΟΥ μας προσπερνούν και εμείς ασχολούμαστε με τα σταλινοαπολιθωματα που ξεκινάνε από τον 19ο αιώνα στη χώρα. Τι πιθανότητες δίνετε σε αυτό τον τόπο για προκοπή?