Το μεταμεσονύχτιο σημειωματάριο του μικρομέτοχου (16-11-2018)


MHNYMA: Πολιτικός καριερισμός, πολιτικοί γυρολόγοι, ιδεολογική ρευστότητα, τρικυμία εν κρανίω, φαινόμενα της εποχής…

ΜΗΝΥΜΑ: Ταμπάκης και Κατέλης δεν έχουν ακόμη μπεί στο ψηφοδέλτιο και ανησυχω. Χρειάζεται διεύρυνση και προς την καθαρώς λαική βάση, όχι μόνο προς τους ερωτυλους διανοητες…


Πάρτε μερικές εισπνοές λίγο κυβερνητικό μηχανισμο!
Ούτε ένα ευρώ στους πυρόπληκτους από τον ειδικό λογαριασμό λόγω γραφειοκρατίας
Αρνητικές εντυπώσεις σχετικά με τα αντανακλαστικά του κρατικού μηχανισμού έναντι έκτακτων καταστροφών προκάλεσε η αποκάλυψη εντός Βουλής, ότι τέσσερις μήνες μετ….

ΧΑΡ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πριν από λίγο τελείωσε η εκπομπή roads στην ΕΡΤ. Αφορούσε τη ζωή των συμπολιτών μας με αναπηρίες. Ήταν η πρώτη εκπομπή, σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, με υπότιτλους για τους κωφούς και βαρήκοους συμπολίτες μας. Ελπίζουμε σύντομα το πρόγραμμα της ΕΡΤ να είναι πλήρως προσβάσιμο.

 • Σύντομα θα εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση που θα αφορά το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών και το πρόγραμμά τους, και θα δίνει τη δυνατότητα στο ΕΣΡ να επιβάλλει κυρώσεις σε όσους δεν την τηρούν.
 • Προχωράμε σε μια κοινωνία για όλους.
 • Υ.Γ. Ένας είχε βούληση πριν 2 χρόνια και αλλάζουν τα πράγματα…Είναι η πολιτική ηλίθιε…Εκεί που ”δεν είναι καθόλου όλοι ίδιοι”

Κοινοποίησαν μια δημοσίευση…
 • Η μεταγραφή του αιώνα από #ΣΥΡΙΖΑ – #ΝΔ
 • Κάνει ότι μπορεί για να κάνει τον Τσίπρα χότζα
 • Με αυτους τους ανθρώπους θα τα αλλάξει όλα o Κυριάκος… Δείτε το μέχρι το τέλος!!!!

Δεν πήρε το μάθημα

Από κεκτημένη ταχύτητα, υποθέτουμε, λόγω και της πανεπιστημιακής-νομικής του ιδιότητας, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να υπερασπιστεί τον Κώστα Σημίτη. Στη θέση του θα είμασταν πιο προσεκτικοί και φειδωλοί, έχοντας υπόψη και τα προηγούμενα παθήματα.

 • Όταν, επί παραδείγματι, ο ίδιος και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχαν σ` εκείνη την Εξεταστική Επιτροπή, έδιναν «συγχωροχάρτι» στον Άκη Τσοχατζόπουλο, με αντίστοιχα επιχειρήματα
 • αλλά και με κακής ποιότητας χιούμορ, όπως ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί που από τότε είχαν εντοπιστεί, ήταν «αριθμοί τηλεφώνου», που αντιστοιχούσαν μάλιστα στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας.
 • Το ΠΑΣΟΚ, επίσης, συντεταγμένα είχε υπερασπιστεί τον Γιάννο Παπαντωνίου, Το ότι ο πρώτος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα, ενώ ο άλλος είναι προφυλακισμένος, κάτι θα πρέπει να τους λέει.
Κατηγορία ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

To ίδιο λάθος

Το ίδιο λάθος

Το κυριότερο πρόβλημα με τον Πέτρο Τατσόπουλο, δεν είναι τόσο ότι η ΝΔ, είναι, αισίως, το τρίτο κόμμα, από το οποίο διέρχεται , στα μόλις έξη χρόνια, που ασχολείται με τα κοινά.

 • Υποθέτουμε ότι, αναλογικά, μέχρι τις μεθεπόμενες εκλογές, θα έχει βρει άλλη εκλογική στέγη.
 • Το πρόβλημα, όμως, για τη ΝΔ, βρίσκεται σε συγκεκριμένες απόψεις που έχει διατυπώσει δημόσια για λεπτά εθνικά ζητήματα, όπως η φύση της Επανάστασης του 1821 και εμβληματικούς πρωταγωνιστές της.
 • Να το θυμηθούν στην Πειραιώς:
 • Θα την πάθουν όπως ο κος Καραμανλής με την υποψηφιότητα του Γιάννη Τζανετάκου, στην τότε Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς…

Οι “μόνιμοι ιδιοκτήτες” της χώρας διαμαρτύρονται

Το σχόλιο του Χριστόφορου Βερναρδάκη (υπουργού Επικρατείας) είναι η εύστοχη απάντηση στον Κώστα Σημίτη, ο οποίος κρίνει ότι πρόκειται για μια πολιτική δίωξη από κάποιους που είναι περαστικοί στην εξουσία. “ Κάποτε είχε δηλώσει “όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα”.

 • Σήμερα που ήρθε ο ίδιος ο εισαγγελέας, δήλωσε κάτι για “περιστασιακούς ενοίκους της εκτελεστικής εξουσίας”!!!
 • Καλός παίκτης του πινγκ-πονγκ…» σχολίασε στο twitter ο υπουργός Επικρατείας αναφορικά με τη δήλωση Σημίτη.
 • Για τον Κ. Σημίτη και πολλούς-πολλούς ακόμα η δικαιοσύνη δεν επιτρέπεται να πλησιάσει σ αυτούς. Είναι “οι νόμιμοι και οι μόνιμοι ιδιοκτήτες της χώρες”….

Όλοι οι άλλοι είναι απλώς παρείσακτοι. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται μάλλον κάτι σαν εχθρός της χώρας.

 • Η ατυχία για τον Κώστα Σημίτη και για όσους υποστηρίζουν όλα τα παραπάνω, είναι πως οι έρευνες, οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες έρχονται από το εξωτερικό.
 • Είναι η γαλλική δικαιοσύνη που έχει προκαλέσει την όλη ιστορία, η οποία και οδήγησε και στον Γιάννο Παπαντωνίου και στους λογαριασμούς Σημίτη, Μαλέσιου, Χρυσοχοΐδη.
 • Α, παρεμπιπτόντως.
 • Ξέρουμε τι ακριβώς υποστηρίζει ο Γιάννος στην υπερασπιστική του τακτική;

Οι Τελευταίες Μέρες Του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Οι Τελευταίες Μέρες Του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου
Χρήστος Η. Χαλαζιάς
Πέρασε ένας αιώνα από την ημέρα που σταμάτησε η πρώτη μεγάλη αιματοχυσία στην Ευρώπη που προκάλεσε η Γερμανία. Οι τελευταίες στιγμές ήταν δραματικές μέχρι να υπογραφή η ανακωχή με στόχο να μην  ξανά προκαλέσει η Γερμανία  νέο πόλεμο!

Αρχές Οκτωβρίου του 1918  ο Γερμανός  Καγκελάριος πρίγκιπας Μαξ  της Βάδης, μετά από αίτηση της Γερμανικής ανώτατης  στρατιωτικής ηγεσίας έστειλε  επιστολή προς  τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ουίλσον  με την οποία  τον παρακαλούσε να πάρει στα χέρια του την υπόθεση της ειρήνης, να ενημερώσει  τα εμπλεκόμενα κράτη και να τα καλέσει  να στείλουν εκπρόσωποι  για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις  για να συζητήσουν τα 14 σημεία του προσυμφώνου και να σταματήσει αυτή  η άσκοπη  αιματοχυσίας υπογράφοντας γενική ανακωχή.

 • Μέρα με την μέρα η στρατιωτική κατάσταση του Γερμανικού   στρατού χειροτέρευε . Το Κατελέ είχε πέσει. Το Καμπραί το ίδιο . Τα συμμαχικά στρατεύματα  προωθούνται προς την Καμπανία. Οι Γερμανοί έπρεπε να βιαστούν να υπογράψουν τη συμφωνία ανακωχής. Μέσα Οκτωβρίου  ο Γερμανός Καγκελάριος απάντησε ικανοποιητικά στα ερωτήματα του Αμερικανού προέδρου.

Η Γερμανική ηγεσία  απογοητεύθηκε  από την απάντηση του Ουίλσον, με την οποία ζητούσε  να αποχωρήσει από τη Γερμανία η αυτοκρατορική  εξουσία, την όποια θεωρούσε ως το σοβαρότερο εμπόδιο  για τη σύναψη μιας μόνιμης ειρήνης στην Ευρώπη.  Η Γερμανική εξουσία προσπάθησε να το διαπραγματευτεί. Ο Ουίλσον επέμενε στα απόψεις του και στις 23 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ότι η Γερμανική κυβέρνηση δεν του ενέπνεε καμιά εμπιστοσύνη γιατί εξακολουθούσε να παραμένει μιλιταριστική.

 • Παρά την  σοβαρή χαοτική κατάσταση που βρισκόταν ο Γερμανικός στρατός το ανώτατο αρχηγείο προσπάθησε να αντιδράσει.  Μια ημέρα μετά ο Χιδνδεμπούργκ έκδωσε  ημερησία διαταγή στην οποία υπογράμμιζε την ανάγκη του αγώνα μέχρι  εσχάτων, αφού ο πρόεδρος  των Ηνωμένων Πολιτειών απαιτούσε την ταπείνωση της Γερμανίας.

Αρχές Νοεμβρίου ο Ουίλσον ενημερώνει τον  αρχικαγκέλαριο Μαξ της Βάδης ότι ο στρατάρχης Φος εξουσιοδοτήθηκε  από τους συμμάχους να δεχθεί εκπροσώπους της Γερμανικής κυβέρνησης για να τους ανακοινώσει τους όρους της ανακωχής.

Παραιτείται ο πρίγκιπας Μαξ και αντικαθίσταται από τον σοσιαλιστή Έμπερτ. Τα μεσάνυχτα  7 Νοεμβρίου ο στρατάρχης Φος  λάμβανε από  το Γερμανικό Επιτελείο το εξής τηλεγράφημα:

 • «Το ανώτατο Γερμανικό Επιτελείο, κατ’ εντολή της γερμανικής κυβέρνησης προς  τον στρατάρχη Φος:
 • Η γερμανική κυβέρνηση  πληροφορήθηκε μέσω του Αμερικανού προέδρου ότι ο στρατάρχης Φος εξουσιοδοτήθηκε να δεχθεί  τους αντιπροσώπους της και να ανακοινώσει προς αυτούς τους όρους της ανακωχής, ανακοινώνουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων:
 • Ο Ερτσμπέργερ υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, πρόεδρος  ο στρατηγός Φον Βίντερφελδ πρώην στρατιωτικός ακόλουθος Παρίσι, αντικατέστησε τον Φον Γκυνδέλ, ο κόμης Ολενδόρφ πληρεξούσιος υπουργός, ο πλοίαρχος Βανσελώφ, ο λοχαγός  πεζικού Γκάΐγερ και ο Ίλαρχος Χέλδορφ.

ΕΛΑΤΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Οι όροι που θα διαπραγματευτούν οι Γερμανοί εκπρόσωποι είναι:

1) Κατάπαυση  των εχθροπαθειών 6 ώρες μετά τη συμφωνία ανακωχής.

2) Άμεση εκκένωση των κατεχομένων  από τους Γερμανούς εδαφών, ως της Αλσατία και Λωρραίνη

3) Επαναπατρισμός εντός 15 ημερών των αιχμαλώτων και εκτοπισθέντων.

4) Παράδοση 5.000 τηλεβόλων (2500 βαρέων και 2500 πεδινών), 25.000 μυδραλιοβόλων, 3000 ναρκοβόλων, 1700 αεροπλάνα, μεταξύ των οποίων στην πρώτη γραμμή βομβαρδιστικά. Όλα θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

5) Εκκένωση από το Γερμανικό στρατό της αριστερής όχθης του Ρήνου που πρέπει να έχει συντελεστεί μέσα σε 30 ημέρες από την υπογραφή  της ανακωχής. Η περιοχή αυτή θα καταληφθεί και θα διοικείται  από τους συμμάχους και τις ΗΠΑ. Η δεξιά όχθη του Ρήνου, σε βάθος 10 χιλιομέτρων θα είναι Ουδέτερη Ζώνη, έως και ένας κύκλος ακτίνας 30 χιλιομέτρων που θα αποτελεί προγεφύρωμα μπροστά στην Μαγεντία, στο Κόμπλεντς και την Κολωνία.

6) Οι Σύμμαχοι  θα έχουν δικαίωμα επιτάξεως στις παραρηνίους περιοχές. Η συντήρηση  των στρατευμάτων  κατοχής θα βαρύνει  το Γερμανικό Δημόσιο.

6) θα σταματήσουν αμέσως οι Γερμανικές επιτάξεις στη Ρουμανία και στη Ρωσία.

7) Οι Σύμμαχοι θα έχουν ελευθερία εισόδου στην Πολωνία.

8) Θα επανορθωθούν όλες οι ζημιές. Θα αποδοθούν  τα αποθέματα της Βελγικής Τράπεζας, καθώς και ο Ρωσικός και Ρουμανικός χρυσός, μέχρι να υπογραφεί η ειρήνη.

9) Οι σύμμαχοι θα έχουν ελευθερία εισόδου στη Βαλτική θάλασσα.

10) Διατηρείται ο αποκλεισμός της Γερμανίας. Τα Γερμανικά πλοία  που βρίσκονται στη θάλασσα θα κατασχεθούν και οι σύμμαχοι θα αναλάβουν τον επισιτισμό της Γερμανίας.

11) Οι Γερμανικές αεροπορικές δυνάμεις θα συγκεντρωθούν  σε βάσει, που θα οριστεί από το ανώτατο συμμαχικό αρχηγείο.

12) Θα εκκενωθούν από τους Γερμανούς τα λιμάνια του Ευξείνου Πόντου. Τα καταληφθέντα  Ρωσικά πλοία θα παραδοθούν στους συμμάχους , θα απελευθερωθούν κατά κατασχεθέντα ουδέτερα πλοία.

13)Απαγορεύεται κάθε μετακίνηση Γερμανικών πλοίων  κάτω από την σημαία ουδέτερου κράτους

14) Η διάρκεια της ανακωχής ορίζεται 36 ημερών. Ενδεχομένη καταγγελία πρέπει να γίνει προ 48 ωρών. Ο στρατάρχης Φος και ο Άγγλος  εκπρόσωπος  υπέγραψαν  το σχέδιο ανακωχής. Που δεν άργησε να καταπατηθεί από τη Γερμανία και να κηρύξει τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο για να κυριαρχήσει στην Ευρώπη.


Η γέφυρα των …ευθυνών

Αυτή η γέφυρα που έπεσε στην Καβάλα, αναδεικνύει και πάλι τις ευθύνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις οποίες φυσικά και δεν θέλει να αναλάβει. Το θέμα δεν είναι η πτώση –μπορεί να συμβεί σε κάποια τεχνικά έργα μετά από χρόνια- το ζήτημα είναι η άρνηση ανάληψης ευθυνών. Η μετά την πτώση στάση της τοπικής αυτοδιοίκησης (γκρίνιες, υπαινιγμοί, μετατόπιση ευθυνών, αλλαγή σχεδίων αποκατάστασης κα) είναι που δημιουργούν ερωτήματα.


Οι κορυφαίοι Πιλότοι του Κόσμου είναι Έλληνες!


Το μόνο σχόλιο που μπορεί να γίνει με αυτή την παράλογη φορολογική πολιτική είναι ” NO MERCY , NO HOPE”…

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Η ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ!


Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


ΜΗΝΥΜΑ: Σε κάτι τέτοια, ισόβια και βάλε. Αντί να το κάνει κανα mall…


Θ.Κατσανέβας: Σε άλλη χώρα ο κ. Σημίτης θα είχε παραπεμφθεί σε Ειδικό Δικαστήριο – TheFact.gr

Η εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Δολιοφθορά του μέλλοντος

Ισως επειδή είναι το αγαπημένο μου διήγημα του Τσέχοφ, η λεζάντα που αρμόζει στη φωτογραφία είναι «η κυρία με το σκυλάκι». Το σκυλάκι (κανίς) εμφανίζεται όρθιο δίπλα στην κυρία, ενώ κάτω δεξιά διακρίνεται ο Γαβρόγλου να μυρίζει τα δαxτυλάκια του, όπως κάνουν όλα τα παιδιά μιας συγκεκριμένης ηλικίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ : ΔIAΓΩNIΩΣ

Κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες σχετικά με την ανοχή της κυβέρνησης στη βία και την ανομία των αναρχικών. Η επικρατέστερη είναι εκείνη που συνοψίζεται στην παροιμία που λέει ότι το αίμα νερό δεν γίνεται.

 • Δικά τους παιδιά είναι, μαζί πορεύτηκαν στα ηρωικά χρόνια του 3-4%, σήμερα λοιπόν, ως κυβέρνηση, τους αντιμετωπίζουν με ένα μείγμα κρυφής συμπάθειας, αλλά και φόβου για την πιθανή αντίδρασή τους εάν η κυβέρνηση στραφεί εναντίον τους, οπότε κάπως έτσι εξηγείται η εξοργιστική ανοχή της κυβέρνησης.
 • Αυτό είναι που θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλαβαίνουμε για τη στάση του στο ζήτημα.
 • Στην πραγματικότητα, όμως, η αβελτηρία της κυβέρνησης και η υποχώρησή της στον τομέα της δημόσιας τάξης είναι συνειδητή, σκόπιμη πολιτική και αποβλέπει στη δολιοφθορά του μέλλοντός μας.

Σκεφθείτε τι άλματα έχουμε κάνει μόνο το τελευταίο διάστημα. Είμαστε η μόνη χώρα του κόσμου όπου ώς και τα τσιγγανάκια του καταυλισμού επιτίθενται στα περιπολικά-σαραβαλάκια της Αστυνομίας. (Συνέβη προ εβδομάδων στον Ελαιώνα.) Αστυνομικοί και μάρτυρες δέρνονται ανηλεώς μέσα στα δικαστήρια.

 • Οχι μόνο δεν συλλαμβάνεται κανείς, αλλά εμφανίζεται και η κακομοίρα που πίστεψε ότι έγινε υπουργός, για να δικαιώσει τους Ρουβίκωνες όταν κάνουν έλεγχο στοιχείων στους κανονικούς αστυνομικούς και να συστήσει στους αστυνομικούς «να προστατεύουν καλύτερα τον εαυτό τους».
 • Δεν περίμεναν, βέβαια, οι αστυνομικοί να ακούσουν τη συμβουλή της αναπληρώτριας για να την ακολουθήσουν· αυτό κάνουν εδώ και καιρό, και πολύ καλά το κάνουν.
 • Οποιοσδήποτε από εμάς το ίδιο θα έκανε, εφόσον δεν είχε την κάλυψη ούτε της φυσικής ούτε της πολιτικής ηγεσίας.
 • Και το αποκορύφωμα, φυσικά, είναι όταν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δηλώνει ότι συμφωνεί με τα παιδιά που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αν και διαφωνεί μαζί τους όταν αυτά προσπαθούν να τον αλλάξουν τοποθετώντας βόμβα έξω από το σπίτι ενός εισαγγελέα μη αρεστού στην κυβέρνηση.
Από την άλλη πλευρά, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένα είναι το βέβαιο και μάλιστα από πολύ νωρίς: ότι η Ν.Δ. θα αποκαταστήσει την έννομη τάξη στην Αθήνα. Αυτό νομίζω δεν σηκώνει συζήτηση, το δείχνουν και ο αριθμός των προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεων που έχει προκαλέσει στη Βουλή και οι θέσεις του αρχηγού και των στελεχών της. Προσωπικώς, ουδεμία αμφιβολία έχω για τις προθέσεις αυτές.
 • Ομως, πώς θα βάλει τάξη η Ν.Δ., εφόσον γίνει κυβέρνηση, όταν επί τρία-τέσσερα χρόνια η κατάταση εξαχρειώνεται μεθοδικά από την κυβέρνηση;
 • Πώς θα μαζευτούν οι αναρχικοί, έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα ασυδοσίας;
 • Αυτό το κουβάρι δεν ξεμπλέκεται με τη μία, θα χρειαστούν χρόνος και συγκρούσεις.
 • Επομένως, φαντάζεσθε τι έχει να γίνει αν η Ν.Δ. κερδίσει τις εκλογές.

Αυτός, λοιπόν, είναι ο σκοπός, για τον οποίο η κυβέρνηση ακολουθεί τη συγκεκριμένη επαίσχυντη στάση, γι’ αυτό υποδαυλίζει την ανομία και την αναρχία. Υπονομεύει το μέλλον της επόμενης κυβέρνησης, αδιαφορώντας αν με τον τρόπο αυτόν υπονομεύει και το κοινό καλό του τόπου για τα επόμενα χρόνια.

 • Ως προς τη στάση αυτή, η κυβέρνηση θυμίζει έναν ξένο στρατό ο οποίος διεξάγει πόλεμο σε μια τρίτη χώρα, που έτυχε να βρεθεί στον δρόμο και για την οποία αδιαφορεί.
 • Μιλούμε για αδίστακτους μπολσεβίκους –αυτή είναι η παιδεία και η νοοτροπία τους–, των οποίων ο απερίγραπτος κυνισμός αντλείται από τη δήθεν ηθική ανωτερότητα που τους δίνει η ιδεολογία τους.

Για χάρη του Ανθρώπου και του ιδανικού μέλλοντός του, δεν έχουν πρόβλημα να θυσιάσουν μερικές γενιές ανθρώπων. Αυτό κάνουν και, ουσιαστικά, η χώρα δίνει τον τέταρτο γύρο του Εμφυλίου, αλλά με πολιτικούς όρους.

 • Ο μόνος τρόπος αντίστασης σε αυτή την κατάσταση είναι να εκλεγεί η Ν.Δ. με ισχυρή πλειοψηφία, ώστε να μπορέσει να κυβερνήσει κατά το δυνατόν ανεμπόδιστα.
 • Αυτό ο Πέτρος Τατσόπουλος το έχει καταλάβει πάρα πολύ καλά και εκ των ένδον, αφού διετέλεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
 • Γι’ αυτό και ως κύριο λόγο της απόφασής του να πολιτευθεί με τη Ν.Δ. αναφέρει την ανάγκη να επιτευχθεί η ευρεία πλειοψηφία, χωρίς την οποία το κακό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ξεγίνει. Εύγε για την επιλογή και τη γενναιότητά του!

Ιδέα για την Αθήνα

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή, έστω, κάποια στελέχη της ηγεσίας του έφθασαν πράγματι στο σημείο ώστε να σκέπτονται τη Γιάννα Αγγελοπούλου για τον Δήμο Αθηναίων, συμπεραίνω ότι η απελπισία τους πρέπει να έχει χτυπήσει κόκκινο.

 • Ευτυχώς, όμως, εδώ εμφανίζομαι εγώ, με τις λαμπρές ιδέες μου, πάντα έτοιμος να βοηθήσω αφιλοκερδώς, ακόμη κι εκείνους με τους οποίους διαφωνώ ριζικά.
 • Και προτείνω Ευάγγελο Αντώναρο για τον Δήμο Αθηναίων!
 • Δεν ξέρω πώς θα τον πείσουν, αξίζει να προσπαθήσουν όμως, γιατί το φυσικό πλεονέκτημα του Αντώναρου είναι το ύφος του.
 • Βλέπεις τη μορφή και αυθόρμητα αισθάνεσαι τη συμπάθεια να αναβλύζει μέσα σου.
 • Σαν ξινισμένη νουγκατίνα, που περιέργως διατηρήθηκε σε ένα ξεχασμένο ψυγείο από το 1980…

Έντυπη ΚΑΘΗ


 

Διασχίζοντας με αυτοκίνητο τα 350 πιό ρομαντικά χιλιόμετρα του κόσμου

Print Friendly, PDF & Email