Το μεταμεσονύχτιο σημειωματάριο του μικρομέτοχου (11.09.2020)

Τούρκοι “γκρίζοι λύκοι” και στα γερμανικά κόμματα… παράλληλη κοινωνία

Οι εκλογές για την ανάδειξη τοπικής αυτοδιοίκησης στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας γίνονται σε λίγες ημέρες και τα κόμματα βρίσκονται στην τελική φάση της προεκλογικής εκστρατείας.

 • Σύμφωνα με έρευνες της τηλεοπτικής εκπομπής Report Mainz του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης (ARD) και της ειδησεογραφικής διαδικτυακής πύλης Der Westen, υποψήφιοι στις λίστες βρίσκονται και άνθρωποι που είτε είναι μέλη, είτε έχουν διασυνδέσεις με τους διαβόητους Γκρίζους Λύκους.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος πρόκειται για ένα τουρκικό, ακροδεξιό και ρατσιστικό κίνημα, που επιδιώκει τη δημιουργία μια μεγάλης τουρκικής αυτοκρατορίας και δεν ορρωδεί μπροστά στη χρήση βίας.

 • “Γενικευμένη στρατηγική των Γκρίζων Λύκων”

Η Ομοσπονδιακή Κεντρική Υπηρεσία Πολιτικής Επιμόρφωσης bpb αναφέρει ότι το κίνημα στην αρχική μορφή του υπάρχει στην Τουρκία εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες. Στην Γερμανία είναι παρόν με πολυάριθμες ενώσεις, συλλόγους και συνδέσμους.

 • Πρωτοεμφανίστηκε τις δεκαετίες 60 και 70, με τη μετανάστευση Τούρκων στη χώρα για να βρουν δουλειά. Οι Γκρίζοι Λύκοι θεωρούνται ως η μεγαλύτερη ακροδεξιά οργάνωση στη Γερμανία σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργείου Εσωτερικών της Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Ήδη τον Οκτώβριο του 2004 η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος επεσήμανε ότι οι Γκρίζοι Λύκοι “συμβάλλουν στη δημιουργία μίας παράλληλης κοινωνίας στην Ευρώπη και αποτελούν εμπόδιο για την ενσωμάτωση (στη Γερμανία) πληθυσμού τουρκικής καταγωγής”. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt στις 11.07.2014, στελέχη και οπαδοί των Γκρίζων Λύκων κάνουν προσπάθειες να εισχωρήσουν σε όλα τα γερμανικά κόμματα, για να υποστηρίξουν εκεί τις θέσεις τους.

 • Ο Μπουράκ Κοπούρ, ειδήμων σε θέματα Τουρκίας, εφιστά την προσοχή σε μια γενικευμένη στρατηγική των Γκρίζων Λύκων στη Γερμανία, Όπως λέει στους δημοσιογράφους του Report Mainz και του Der Westen, “οι πρωτοπόροι των Γκρίζων Λύκων καλούσαν ήδη πριν από χρόνια σε υπονόμευση των γερμανικών πολιτικών κομμάτων. Αυτό το κάλεσμα ακολούθησαν πολλοί οπαδοί τους μέχρι σήμερα.

“Με αυτή τη στρατηγική υπονόμευσης προσπαθεί το κίνημα να εκπροσωπήσει στη γερμανική πολιτική τα τουρκικά συμφέροντα και το τουρκικό έθνος”. Ανάμεσα στις πολλές προσπάθειες υπονόμευσης υπάρχει μια χαρακτηριστική περίπτωση στην πόλη Ντούιζμπουργκ, στην περιοχή του Μιλχάιμ στο Ρουρ.

 • Στο βόρειο τμήμα της πόλης κρέμονται παντού αφίσες του Σεβκέτ Αβτσί, δημοτικού συμβούλου από το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα CDU. Διετέλεσε επί χρόνια πρόεδρος του συμβουλίου ενσωμάτωσης της πόλης και είναι συχνός και καλοδεχούμενος προσκεκλημένος τηλεοπτικών προγραμμάτων στα τουρκικά με διεθνή εμβέλεια.

Η περίπτωση του Σεβκέτ Αβτσί

Το όνομά του βρίσκεται εδώ και χρόνια σε έκθεση της οργάνωσης νεολαίας της CDU „΄Ένωση της Ποικιλομορφίας” (Vielfalt). Στο δημοσίευμα καταλογίζεται στον Αβτσί εγγύτητα με τους Γκρίζους Λύκους. Αλλά και σε έναν φάκελο της Συμβουλευτικής Υπηρεσίας εναντίον της εξτρεμιστικής δεξιάς στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας βρίσκεται καταγεγραμμένο, για τον ίδιο λόγο, το όνομα του πρώην προέδρου του συμβουλίου ενσωμάτωσης της πόλης του Ντούιζμπουργκ και νυν δημοτικού συμβούλου.

 • Το Report Mainz και το Der Westen έχουν στη διάθεσή τους μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία του Αβτσί σε εκδήλωση ακροδεξιάς ομάδας από την Τουρκία, όπου στο βάθος κάνει τον γνωστό χαιρετισμό.

Έρευνες των Γερμανών δημοσιογράφων αποδεικνύουν κι άλλες επαφές του με Τούρκους ακροδεξιούς και τους συλλόγους τους. Σε μια διαδικτυακή σελίδα στα τουρκικά υπάρχει άρθρο ενός Τούρκου βουλευτή του ακροδεξιού MHP (Τουρκικού Εθνικιστικού Κόμματος), ο οποίος καλεί τους Τούρκους να ψηφίσουν τον Αβτσί.

 • Σύμφωνα με αντίγραφο από το κτηματολόγιο η περιοχή, όπου συναντώνται οι Γκρίζοι Λύκοι στο Ντούιζμπουργκ, ανήκει στον χριστιανοδημοκράτη πολιτευτή Αβτσί και μάλιστα στους τοίχους του οικήματος υπάρχει το έμβλημα του κινήματος Ülcücü, των Γκρίζων Λύκων. Ο δικηγόρος του Αβτσί ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που έκαναν την έρευνα ότι τη διαχείριση του ακίνητου έχει ο αδελφός του Αβτσί, ενώ ο ίδιος ο Αβτσί δεν έχει καμιά σχέση με τους Γκρίζους Λύκους.

“Ως επί πολλά χρόνια πρόεδρος του συμβουλίου ενσωμάτωσης προσκλήθηκε σε πολλές εκδηλώσεις και δεν είχε τη δυνατότητα να επηρεάσει με ποιους φωτογραφιζόταν” ήταν η απάντησή του. Σε σχετικό ερώτημα το CDU του Ντούιζμπουργκ δεν θέλησε να απαντήσει. Αλλά και ο πρωθυπουργός της Ρηνανίας Βεστφαλίας Άρμιν Λάσετ απέκλεισε κάθε συμμετοχή των Γκρίζων Λύκων στο CDU. Το ερώτημα παραμένει:

 • Πόση πολιτική εγγύτητα επιτρέπεται σε ένα κίνημα, όπως οι Γκρίζοι Λύκοι; Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι δημοσιογράφοι του Mainz Report και του Der Westen προκύπτει ότι το θέμα είναι γνωστό από παλιά, όπως και οι επαφές του Αβτσί με του Γκρίζους Λύκους. Και δεν πρόκειται για μοναδική περίπτωση.
 • Ο Μπουράκ Κοπούρ, ειδήμων σε θέματα Τουρκίας, είναι πεπεισμένος ότι ίδιες περιπτώσεις υπάρχουν και σε άλλα κόμματα. “Αυτό που προβληματίζει είναι η αδιαφορία των γερμανικών κομμάτων απέναντι σε αυτήν την τουρκική κοινότητα με εξτρεμιστικές τάσεις”.

ΠΗΓΗ: DW


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ – ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ και ΜΗΝΥΜΑΤΑ 

Ενας Κουτσολιούτσος δε φέρνει την άνοιξη. Ούτε δυο Κουτσολιούτσοι στην παρούσα. Η ζημιά που προκαλούν τέτοια λαμόγια σε μια τοσοδούλα αγορά είναι μεγάλη και διαρκείας. Αλλά λαμόγια θα υπάρχουν παντού και πάντα. Το πρόβλημα είναι η ταχύτητα απονομής της δικαιοσύνης. Όσο πιο προηγμένη μια δημοκρατία, τόσο πιο γρήγορα βρίσκεις άκρη και επικρατεί (περισσότερη) κοινή λογική. Καλό σάπισμα εύχομαι.

Τα νούμερα της απάτης ζαλίζουν: Τραπεζικούς λογαριασμούς με πλαστογραφημένα statements που ενώ υποτίθεται ότι είχε 255 εκατ. δολάρια, στην πραγματικότητα είχε υπόλοιπο μόλις… 500 δολάρια! Ταμείο – μαϊμού 198 εκατ. ευρώ. 779 εκατ. ψεύτικες πωλήσεις. Εικονικά μεικτά κέρδη ύψους 326 εκατ. ευρώ. Ίδια κεφάλαια για τη Folli Follie Ασίας 1,53 δισ., τα οποία στην πραγματικότητα ήταν αρνητικά κατά 115 εκατ. ευρώ, στην ουσία δηλαδή σαν εταιρεία δεν υπήρχε!

Οι εμπλεκόμενοι είχαν τέτοια άνεση στις πλαστογραφήσεις, καθώς έκαναν και… αστεϊσμούς μεταξύ τους με τα ονόματα των δήθεν αποστολέων των χρημάτων στην Ασία, με χαρακτηριστικότερο πρωταγωνιστή των εμβασμάτων – μαϊμού τον «Κύριο Πουτσίδη».

Υπάλληλος της FF Group APAC λαμβάνει mail εντολή από διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας στην Ασία να στείλει διαθέσιμα με πλαστογραφημένα τραπεζικά statements στην εταιρεία στην Ασία. Διαβάστε τον διάλογο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία:

 • Υπάλληλος σε διευθυντή: «ΟΚ, αν μου πουν ντε και καλά να βάλω όνομα και επίθετο κάπου τι να γράψω;»
 • Διευθυντής: «Αν σε αφήσουν, απλά γράψε Alpha και δώσε μία μούφα τηλέφωνο»
 • Υπάλληλος: «Δεν μου είπες ποιος να βάλω ότι το στέλνει»
 • Διευθυντής: Βάλε «Γιώργος Πουτσίδης»
 • Υπάλληλος: «ΟΚ. Το έστειλα σήμερα το πρωί με εξπρές. Δεν μου ζήτησαν άλλα στοιχεία, μόνο αν το έστελνα συστημένο θα έπρεπε να δώσω τον αποστολέα. Μου είπαν σε μία εβδομάδα θα φτάσει».
 • Διευθυντής: «Σε ευχαριστώ Πουτσίδη μου».

Η δικαιοσύνη δυστυχώς αργεί. Χρόνια τώρα λέμε να υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί που να έχουν σπουδάσει το αντικείμενο,χωρίς ειδίκευση θα βλέπουμε τέτοιες καθυστερήσεις. Οι Κουτσολιούτσοι δυστυχώς  θα την σκαπουλάρουν,ο γέρος θα βγει με ανήκεστο βλάβη(έχει όντως προβλήματα) ο νέος θα κάνει καμιά δεκαριά χρόνια maximum .
Επίσης μην χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για δήθεν μικρομετόχους..Είναι λιγότεροι από το 1% των μετόχων. Την ζημιά την έφαγαν οι ξένοι ΤΟ ΦΥΣΆΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΏΝΕΙ…

 • Και τώρα μια απλή σκέψη : Μια εικοσαετία και πλέον αυτή η εταιρία παρήγαγε ότι παρήγαγε και πούλαγε ότι πούλαγε εντός και εκτός Ελλάδος. Εβρισκαν εργασία 1000δες κόσμος, πληρωνόντουσαν μισθοί, εισφορές, εφορία, μερίσματα κλπ
 • Αν θα μπορούσαμε να κάνουμε λογαριασμό δεν θα βρίσκαμε ζημιά εμείς. Το αγγούρι το έφαγαν οι ξένοι που τους έμειναν τα χαρτιά (βοήθειά τους)
 • Το μόνο άσχημο για εμένα η δυσφήμηση του μαγαζιού μας, αλλά και πάλι αυτά συμβαίνουν και σε μεγαλύτερα και καλύτερα χρηματιστήρια.

Δεν ξερω ποσο θα κατσουν μεσα…στην Αμερικη παντως..δεν θα ξαναβγαινανε εξω..και οι 3 τους..ασε που θα ειχαν συλληφθει αμεσως..γιατι ετσι γινεται στο Αμερικα..ερχονται οι ομοσπονδιακοι στο γραφειο σου σε μπαγλαρωνουν με βραχιολια..και μετα τους εξηγεις τι εγινε..Και η τοτε ΕΚ τπτ; δεν φερουν καμμια ευθυνη; λυπαμαι τους μετοχους…


Οι εκεί ομοσπονδιακοί λειτουργοί αγαπητέ έχουν επιστημονική κατάρτιση και οπλοφορούν, ταυτόχρονα έχουν προτεραιότητα οποιασδήποτε άλλης αρχής…  Εδώ γελάμε
όταν τα ακούμε αυτά!


Κανείς δεν θα συγχαρεί την δικαιοσύνη για τα πολύ καθυστερημένα αντανακλαστικά της. Περιμένουμε να μάθουμε το εύρος της ποινής για το τεράστιο οικονομικό έγκλημα τους.


Επρεπε η Ελληνικη δικαιοσυνη να εχει γρηγοροτερα αντανακλαστικα. Η ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ FOLLIE -FOLLIE ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.


Τι να λέμε ? Πονεμένος άνθρωπος ο Δημήτρης – με όραμα …

 • Απ έξω το έμαθε το ποιηματάκι που του είχε γράψει ο δικηγόρος …και τα υπόλοιπα στοιχάκια τα ειπαν ο Τζώρτζης από το Bocconi …και η Καιτούλα – που πρόσεχε να έχει τυλίξει καλλιτεχνικά τα νολμαδάκια της η υπηρέτρια … Εξ άλλου φαίνεται …Μετά το 2008 το έριξαν στην  οικονομία …μια και δεν πήγε καλά η εταιρία …

  Μόνο μια φορά τον  χρόνο άλλαζαν τα λάδια στο ελικόπτερο …, το κόττερο δεν ήταν πάνω από 50 μέτρα, οι βίλες και τα διαμερισματάκια ήταν για τον μεσημεριανό ύπνο, και δεν είχαν πάνω από 25 κηπουρούς, μάγειρες, καπετάνιους, υπηρέτες  κλπ. Καταραμένη φτώχεια δηλαδή …

  Ας μας εξηγήσει τώρα …
  – ο ορκωτός λογιστής και ο οικονομικός διευθυντής τι χάπια έπαιρναν και βοήθαγαν στην απάτη?
  – ο Πουτσίδης ποιός ήταν ?
  – οι Ελληνες τραπεζικοί γιατί του έδιναν τα δάνεια?
  – οι Ελβετοί τραπεζικοί γιατί τα έδιναν ?

  Μήπως όλα αυτά τα παραπάνω ήταν αλληλένδετα ?  … η ίδια μέθοδος χρησιμοποιήθηκε σε όλα αυτά ? …πως λέμε π.χ. εκβιασμός με άσεμνα ?

  Και άλλα περίεργα που θα ήθελα να μάθω …
  – τα ΜΒΑ από το Bocconi τι τα ήθελαν? δηλ. μετράνε τα πτυχία στις ξέκολες παραλίες στην Μύκονο?
  – τις μετοχές ποιός τις ξεφορτωνόταν στο ΧΑΑ? ενώ συγχρόνως τάιζαν καναβούρι τα ντόπια παπαγαλάκια για να τους λιβανίζουν ?  Πόσα τους έδιναν?

Αν δεν τους βάλουν και τους δύο 50 χρόνια μέσα, δεν θα αρχίσουν να μιλάνε…
Και το ίδιο για τους λογιστές τους και τους υπόλοιπους εντιμότατους στα γραφεία της ΦΦ.

 • ΤΑ κρυμμένα είναι πάρα πολλά και κλείνουν στόματα …και δημιουργούν ελπίδες για την μετά-την φυλακή-ζωή σε πολλούς.

Σαν τον θησαυρό με τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες είναι η ιστορία αυτή.
Μόνο που τον Αλή Μπαμπά εδώ τον λένε Δημήτρη-μπαμπά


Στην κακιά, αντιδημοκρατική Αμερική, με το που σκάει η βρώμα για σκάνδαλο πλακώνουν οι σβέρκοι του FBI με τις πιστόλες ανά χείρας… Σηκώνουν μέχρι και τα κ*λόχαρτα από τα καλαθάκια της τουαλέτας..

 • Στην Κολομβία των Βαλκανίων σε κανά δυάρι, τριάρι χρόνια θα ανοίξετε μια μέρα την Τατιάνα και θα δείτε κάποιον συμπαθητικό κυριούλη να σας λέει για το σοκ που υπέστη με το άκουσμα της ποινής πχ 16 χρόνια με αναστολή (true story).

Αυτός που δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δίνει ψωμάκι σε εκατοντάδες εργαζόμενους και δεν έβαζε σέντ στη τσέπη. Θύμα πλεκτάνης τρίτων, καθότι αγαθιάρης, ανοιχτοχέρης και ψυχούλα…

 • Ακολουθούν οι εμπειρίες από τους 7-8 σκληρούς μήνες σε VIP πτέρυγα φυλακής στη Μπογκοτά. Ιστορίες για τα παρεξηγημένα καλά παιδιά της φυλακής.. Γιατί υπάρχει και καλός κόσμος στην μπουζού..και μετά ο φρικτός εγκλεισμός για κανά χρόνο με βραχιολάκι στους τέσσερεις τοίχους στα προάστια.. εκεί Los Rosales και πέριξ…

Εν τω μεταξύ παίζει να βγούνε και 2-3 αθωωτικές αποφάσεις στο ενδιάμεσο…

 • Και η ιστορία θα τελειώνει με το νέο ξεκίνημα, που αλλού.. στον επιχειρηματικό στίβο.. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. και ίσως ένα δάκρυ να κυλήσει για την κακιά περιπέτεια, για την πληγωμένη πια αξιοπρέπεια… Γιατί όλοι για ένα καθαρό πρόσωπο ζούμε σε αυτή την κενωνία…

Η κάμερα θα ζουμάρει στα βουρκωμένα μάτια, στους γκριζαρισμένους κρόταφους… από πίσω κάδρα της οικογένειας με φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος… και στο χέρι ίσως ένα κομποσκοίνι, γιατί στις δύσκολες ώρες ανακαλύπτουμε εκτός των άλλων και τον Θεό.. Δάκρυσα.

 • (το κείμενο είναι προϊόν βαθιάς βαλκανικής μυθοπλασίας κ μπάφου Εξαρχείων και δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα)

Αυτογκόλ της ΝΔ με την μη άρση της ασυλίας του Π. Πολάκη. Και το χειρότερο φαίνεται, ότι είναι, πως δεν ήταν από πρόθεση. ΥΓ. Η ουσία είναι, ότι ο «αψυς» κρύφτηκε πάλι, πίσω από την ασυλία, που θέλει να…καταργήσει.


Η ΝΔ λόγω κακού συντονισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και αμέλειας βουλευτών της προσέφερε κάλυψη στον Π. Πολάκη! Ντροπή..


Μ.Σ.: Οι Νεοδημοκράτες βουλευτές, όχι όλοι, ξέχασαν πως με συνοπτικές διαδικασίες οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέπεμψαν 2 πρώην πρωθυπουργούς και 8 υπουργούς. Και λησμόνησαν πολύ γρήγορα ποιος είπε πως ”αν δεν βάλουμε 2-3 στην φυλακή, δεν κερδίζουμε εκλογές”. Κι άλλα φιλάκια.


Γ.Κ: Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου.

 • Εικόνα

Πρετεντέρης@ta_nea- 22 παραιτήσεις κυβερνητικών έχει ζητήσει σε 14 μήνες η αντιπολίτευση. Μια κάθε δέκα μέρες. Αν τους άκουγε ο Μητσοτάκης δεν θα είχε κυβέρνηση. Θα άνοιγε αμέρικαν μπαρ #εμπιστευτικά
Εικόνα


Δύσκολο να συμμαζέψεις τη χώρα αν δεν μπορείς να μαζέψεις την κοινοβουλευτική ομάδα σου.


Το να μην αρθεί η ασυλία του Πολάκη είναι ξεκάθαρη ήττα της δημοκρατίας, της κυβέρνησης κ κάποιοι έχουν σοβαρές ευθύνες γι αυτό. Αυτός κρύβεται από τη δικαιοσύνη και αποφεύγει μια για πάντα την καταδίκη του για τα συγκεκριμένα και πανηγυρίζει δικαίως. Τεράστιο αυτογκόλ δυστυχώς.


Κανονικά, μετά το σημερινό φιάσκο, έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ


Ήταν άδικο και ΔΕΝ έγινε πράξη! Κοινοβουλευτική ήττα της Νέας Δημοκρατίας στην ψηφοφορία για την πρότασή της για άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη.


Η μη άρση της ασυλίας Πολάκη σήμερα ήταν ακόμα μία ξεφτίλα της ελληνικής Δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου. Οι πολιτικοί είναι για να υπηρετούν το νόμο και όχι να είναι υπεράνω του νόμου. Η ομερτά της αλληλοκάλυψης μεταξύ βουλευτών είναι ντροπή και πρέπει να σταματήσει.


Εικόνα


Εκτός από τους κυβερνητικούς παράγοντες, οι υπόλοιποι βρείτε λαγούμι να κρυφτείτε. Το φιάσκο έχει την υπογραφή σας.

..

Εικόνα

firefighters-1782222_1920

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου, όταν κατά την απογείωση, έπιασε φωτιά ένας από τους κινητήρες. Το τρομερό ατύχημα έγινε στο boeing 767-300 της αεροπορικής εταιρείας Atlas Air, που πραγματοποιούσε την πτήση από τη Χονολουλού της Χαβάης στο Γκουάμ.

Αμέσως μετά την απογείωση, ένας από τους κινητήρες έπιασε φωτιά κι ένας επιβάτης κατέγραψε τις φλόγες με το κινητό του τηλέφωνο. Το αεροσκάφος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απ’ όπου απογειώθηκε και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Το τεχνικό πρόβλημα εντοπίστηκε από το πλήρωμα αμέσως κατά τη διάρκεια της απογείωσης και εξαιτίας του το αεροπλάνο σταμάτησε την άνοδο στα 600 μέτρα περίπου. Ωστόσο, για να μπορέσει να προσγειωθεί με ασφάλεια, έπρεπε να ανεβεί στα 900 μέτρα.


Η Αλεξάνδρα Ζαρίνη, η 35χρονη εγγονή του Aldo Gucci, του ανθρώπου που μετέτρεψε μια μικρή ιταλική εταιρεία σε παγκόσμιο brand, υπέβαλε αγωγή σε δικαστήριο των ΗΠΑ, ισχυριζόμενη ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 16 χρόνια. Ακόμα κατηγόρησε τη μητέρα και την γιαγιά της για συνενοχή και απόκρυψη.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, ο πρώην πατριός της, Τζόζεφ Ρουφάλο, μουσικός παραγωγός, άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά απ΄ όταν ήταν μόλις 6 ετών και συνέχισε για τα επόμενα 16 χρόνια.
 • Η Ζαρίνι συμπλήρωσε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει κακοποιημένα παιδιά μέσα από το Ίδρυμά της, Gucci Children’s Foundation.

Σύμφωνα με τo Guardian, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πατριός της έπεφτε πολλές φορές γυμνός στο κρεβάτι δίπλα της. Μάλιστα την είχε προτρέψει να καταναλώσει ναρκωτικά, στα οποία εθίστηκε για τα επόμενα χρόνια της ενήλικης ζωή της.

Ο οίκος Gucci

Από τη μεριά της, η μητέρα της, Πατρίτσια Γκούτσι, όπως και η γιαγιά της, ήξεραν τι συνέβαινε, αλλά την απειλούσαν να μην αποκαλύψει την κακοποίηση. Και ο λόγος, σύμφωνα με την ίδια, ήταν ότι οι γυναίκες της οικογένειας δεν ήθελαν να ρισκάρουν ένα σκάνδαλο που θα έριχνε τις πωλήσεις του Οίκου Gucci και θα αμαύρωνε τη φήμη του.

Ακόμα ανέφερε για τη μητέρα της ότι όχι απλώς ήξερε, αλλά τη χτυπούσε συστηματικά και επέτρεπε στον πρώην σύζυγό της να την βιντεοσκοπεί γυμνή στο μπάνιο.

“Δεν με νοιάζει. Απλώς θέλω να το σταματήσω. Δεν θέλω να συμβεί σε κανέναν, όπως για παράδειγμα στο παιδί μου ή σε οποιοδήποτε άλλο παιδί”, δήλωσε στους New York Times.


Στην Ισπανία ψηφίστηκε νόμος όπου δεν δικαιούται κανένας λαθρομετανάστης άσυλο ούτε παραμονή στη χώρα διότι έχουν μπει παράνομα!!! Τι περιμένετε κύριοι της κυβέρνησης;;;; Ακολουθήστε σήμερα!!!


Αν πιστεύετε ότι το σημερινό με Πολακη ήταν “αυτογκόλ” της ΝΔ, είστε πιο ρομαντικοί και από τον ΓΑΠ.


375 και έχει μέλλον μόλις ανοίξουν τα σχολεία. Καθηγήτρια ξ.γλ. έφερε χαρτί από γιατρό ότι η μάσκα της προκαλεί άγχος και ζήτησε να διδάξει χωρίς μάσκα. Όταν της το ξέκοψε η Ιδιοκτήτρια, απείλησε να την καταγγείλει για ρατσισμό. Κυκλοφορούν επικίνδυνα βλήματα ανάμεσά μας.


Οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούσαν την Αμυγδαλέζα του Σαμαρά ως Νταχάου γιατί δεν λειτουργούσαν κάποια κλιματιστικά, στήσανε μετά την ντροπή της Μόριας & τώρα εγκαλούν τον Κυριάκο γιατί δεν έφτιαξε κλειστά κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.. Χαίρε θράσος απροσμέτρητον..