Το μεταμεσονύχτιο σημειωματάριο του μ/μ (20 Μαίου)

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ

Χώρα που ασχολείται συνεχώς με το ύψος των συντάξεων και τα επιδοματάκια, την στιγμή που έχει ανεργία στους νέους 40% και brain drain 500.000 επιστημόνων, δεν έχει καμμία ελπίδα!

Κάνει τα πάντα η κυρία Ξένη Δημητρίου να βάλει μέσα τον Γεωργίου φωνάζετε…Κάνει τα πάντα να βγάλει έξω τον Κουφοντίνα πάλι φωνάζετε…Μα τι άνθρωποι είστε εσείς;;;: Δεν πιάνεστε πουθενά…

Παρά την κολοσσιαία, την ανεπανάληπτη, την ανυπέρβλητη διπλωματική επιτυχία στις Πρέσπες, στη συντομογραφία της “Βόρειας Μακεδονίας” χώρεσε μόνο το …Μακεδονία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Αυτό είναι μάρκετινγκ!

ΣΦΗΝΑ στον κορμό του κρατισμού!

Η Κοινή Λογική κερδίζει έδαφος. Όσο οι απατεώνες του κοινού ποινικού κώδικα διαφημίζονται απροκάλυπτα δείχνοντας το απύθμενο θράσος τους και όσο οι κλασσικοί παλαιοκομματικοί υποψήφιοι αναζητούν ψήφους με την κενολογία και την ανεπάρκειά τους, ολοένα και περισσότεροι πολίτες ζητούν να μάθουν περισσότερα για τις συνεπείς θέσεις, τις ξεκάθαρες προτάσεις και τους αξιόλογους υποψηφίους της Δημιουργίας Ξανά! στις ευρωπαϊκές και στις περιφερειακές εκλογές. Σας προσκαλούμε στην τελική προεκλογική εκδήλωση των συνδυασμών της Δημιουργίας Ξανά!

ΚΑΙ Η ΜΑ@Α@ΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ: Μας λέει ο μέγας λαϊκιστής ”οικονομολόγος” Γιώργης Αυτιάς ”πες ότι έρχονται επενδυτές και βάλουν τα λεφτά τους και επενδύσουν στην Χώρα και βγάλουν κέρδη, ο συνταξιούχος τι καλό θα δει;;;”
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, είναι ανίατη περίπτωση!

Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Αλέξης Τσίπρας για τις σχέσεις πατέρα και θείου του με τη χούντα. Φέρει όμως ευθύνη για τα ψέμματα που είπε για να τις συγκαλύψει και οφείλει μία συγγνώμη σε όσους ανά τα χρόνια αποκαλούσε χουντικούς απλά επειδή διαφωνούσαν μαζί του.

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ο Γιωτόπουλος της 17Ν, ογδοηκοντούτης σχεδόν, και ηθικός, όχι φυσικός αυτουργός των εγκλημάτων, δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής ούτε μια μέρα άδεια σε αντίθεση με τον Κουφοντίνα και ότι κανένα παρακρατικό σκουπίδι δεν διαμαρτύρεται γι’ αυτόν;

Το παλληκάρι που καθάρισε ο θρασύδειλος πιστολέρο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

****

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ: Ας ρίξουν μια ματιά οι φαιδροί που μιλούν για αυτόνομο κράτος, για μεγαλεία & ανεξαρτησία Ερντογάν για σωτηρία από τα Bricks & άλλα τέτοια χαριτωμένα. Γιατί ό Ερντο έμαθε να γονατίζει όταν φτάνει στο δια ταύτα. Γονάτισε πρόσφατα στον Πούτιν, ξαναγονάτισε στον Τράμπ με τον πάστορα & θα ξαναγονατίσει…Αν δεν το κάνει, το ΔΝΤ θα είναι η καλύτερη των περιπτώσεων. Η χειρότερη θα είναι η άτακτη χρεοκοπία.

“Η οικονομία της Τουρκίας και γενικά η Τουρκία η ίδια, είναι άμεσα εξαρτημένη από την ατλαντική Δύση. Είναι στην ατλαντική Δύση που βρίσκεται η χρυσοτόκος για την Τουρκία χήνα, αρχίζοντας ιστορικά από το Σχέδιο Μάρσιαλ (1947) και το ΝΑΤΟ. Είναι το ΝΑΤΟ που έφτιαξε με δανεικά και αγύριστα την πολεμική μηχανή της Τουρκίας και ανέπτυξε τις στρατιωτικές της υποδομές.

 • Και είναι μέσω του εργαλειακού δυτικού πολιτικού μύθου – που παρουσίαζε την Τουρκία ως πολιτικό “μοντέλο παντός καιρού”- που είχαμε τον “εκμοντερνισμό” και “εκδημοκρατισμό”, τάχατες, της Τουρκίας.

Και είναι μέσω των δανεικών και αγύριστων – από τις ΗΠΑ, από τη Γερμανία, από την Αγγλία , από την Ιαπωνία, από την Παγκόσμια Τράπεζα, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο- μιλάμε δις δολάρια που ξεπερνούν ακόμη και την αμερικανική βοήθεια προς το Ισραήλ- που στήθηκε, λειτούργησε και λειτουργεί η Τουρκική οικονομία.

 • Η Τουρκία “μπήκε-βγήκε” στην Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πάνω από 23 φορές από το 1945 μέχρι το 2000!
 • Τις πλείστες φορές τα δάνεια κατέληγαν χαριστικά.”

 

HELLASJOURNAL.COM Ξανά στα γόνατα, ο Ερντογάν: Οι Αμερικανοί θα τον γονατίσουν, θα τον στείλουν και στο ΔΝΤ Του ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ Ο Ταγίπ Ερντογάν, γνωστός επίσης και ως ο “Μεγάλος Μάστρος”, ως ο “Μεγάλος (Μπουγιούκ) Ηγέτης”,…
***

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ: Οργή Μέρκελ λέει για τη γιγάντωση της ακροδεξιάς, για την ισχυρή άνοδο των Brexiters, για τα λαδώματα των Ρώσων, αλλά για τα δικά της δεν ξέρει τίποτε.
Ευτυχισμένη επιλεκτική άγνοια……

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 • Όσο ο Αυστριακός Κουρτς δεν τους ενοχλούσε, δεν αποκάλυπταν το βίντεο.
 • Τώρα που ζήτησε κάποιες μεταρρυθμίσεις στην ΕΕ το έβγαλαν στη φόρα και μάλιστα παραμονές των Ευρωεκλογών που θα ανέβει η ακροδεξιά.
 • Με ένα σμπάρο, δύο τριγόνια.

Να σου μιλάει για νεοφιλελέ κατευθύνσεις & ιδιωτικοποιήσεις κάποιος που μέχρι πεμπτοξάδελφο του μπατζανάκη της κουμπάρας του μικρανιψιού του τριακοστού έβδομου βαφτιστηριού (αλλά όχι παραπάνω), τρώει από το δημόσιο, τον λες και πρωτοπόρο εντερπρενέρ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΤΡΑΣ: Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο που αναλύει το θεωρητικό υπόβαθρο των γεγονότων της εθνοκάθαρσης στην οθωμανική Τουρκία, που επιχειρήθηκε -και πέτυχε- στην περίοδο 1911 – 1923. Πως σχεδιάστηκε και από ποιους η ποντιακή γενοκτονία. Τι στάση κράτησαν οι μεγάλες δυνάμεις στους πρώτους εκτοπισμούς των Ελλήνων και οι λόγοι που οδήγησαν στην τουρκογερμανική συμμαχία στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο…

Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο  MIXANITOUXRONOU.GR
Το άρθρο αποτελεί απόσπασμα από το αφιέρωμα του ιστορικού Βλάση Αγτζίδη με τίτλο: “Από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στο έθνος -κράτος (1908-1923).
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και άτομα παίζουν μουσικά όργανα, κείμενο που λέει "Μα γιατί καλείτε μόνο εμένα για εφορευτική επιτροπή; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι υποψήφιοι ΜΙΜΙΔΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΤΡΑΣ: Το ζεύγος Ζούκερμπεργκ βρέθηκε στην Αθήνα στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης. Όμως, είναι βέβαιο ότι οι ελληνικές αρχές είχαν πληροφορηθεί για την επίσκεψη αυτή. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε εάν υπήρξε κάποια συνάντηση -ή έστω εάν επιχειρήθηκε να υπάρξει- κυβερνητικού αξιωματούχου με το ζεύγος Ζούκερμπεργκ.
 • Ή αν προτάθηκε να του γίνει κάποια ιδιωτική ξενάγηση στον Παρθενώνα, ή στο μουσείο της Ακρόπολης.
 • Ή έστω, εάν στάλθηκε, εκ μέρους του Πρωθυπουργού ή κάποιου άλλου, μία ανθοδέσμη στην κυρία Ζούκερμπεργκ με αφορμή την επέτειό τους. Είναι από τις λίγες φορές που συμφωνώ με άρθρο του συγκεκριμένου site.

Εκτός βέβαια, εάν έγιναν ενέργειες και απλά, λόγω της ιδιωτικότητας της επίσκεψης και της σταθερής διάθεσης του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να μην προβάλλεται, δεν αποκαλύπτονται.

 • Αν αντιληφθείς πως ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ ανέβηκε στην Ακρόπολη και φωτογραφήθηκε μπροστά στον Παρθενώνα, και εφόσον θέλεις να λέγεσαι σοβαρός υπουργός Πολιτισμού,
 ****

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΤΡΑΣ: “Πολιτικά συμπεράσματα θα εξαχθούν και από τις 3 κάλπες της 26ης Μαϊου, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star”.
Αμαν! Και εκείνα τα +15%; Και εκείνα τα “σιγουράκια”; Και οι δημοσκοπήσεις; (Κάθε μέρα 5 δημοσκοπήσεις – όλα τα λεφτά του στις δημοσκοπήσεις τα χαλάει ο Κυργιάκος) Τώρα, τί έγιναν όλα αυτά; Δεν θα είναι ξεκάθαρο το συμπέρασμα; Θα πρέπει να ψάξουμε και τις …3 κάλπες; Τί συμβαίνει; Κυργιάκο πες μας τί συμβαίνει! Μας βάζεις ιδέες και μας ανησυχείς!

ΜΗΝΥΜΑ: Μεγάλη η έκπληξη από αυτό που αποκαλύφθηκε στην Αυστρία. Κανείς δεν περίμενε οι εθνικιστές – λαϊκιστές – ευρωσκεπτικιστές να είναι τα πουτανάκια της Ρωσίας.

Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση το κουτσουρεμένο επίδομα – Άρον άρον απέσυρε ο ΣΥΡΙΖΑ το σποτ με τη γιαγιά

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κυβέρνηση αντελήφθη τον κίνδυνο να στραφεί τελικά εναντίον της το προεκλογικό επίδομα και έδωσε εντολή στα τηλεοπτικά κανάλια να αποσύρουν άμεσα το σποτ με την ηθοποιό γιαγιά που εμφανιζόταν να λέει «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη» και στο τέλος να δηλώνει ενθουσιασμένη από την εξαγγελία του πρωθυπουργού.

 • Είχε προηγηθεί η άμεση αντίδραση της ΝΔ η οποία λίγη ώρα μετά την πρώτη μετάδοση του επίμαχου διαφημιστικού «θύμισε» στην πρωταγωνίστρια γιαγιά με δικό της σποτ ότι από το 2015 μέχρι σήμερα οι συνταξιούχοι έχασαν τουλάχιστον 2065 ευρώ το χρόνο.
 • Και αυτό γιατί το επίμαχο σποτ με την ενθουσιασμένη γιαγιά απέκρυπτε το γεγονός ότι επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ κόπηκε το ΕΚΑΣ, επιβλήθηκε φόρος 6% υπέρ Υγείας, αλλά και επιπλέον νέα χαράτσια στις συντάξεις που αγγίζουν το 38% λόγω των νόμου Κατρούγκαλου.

ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ:

 • Στον Alpha κάνει πολιτικη εκπομπή η γυναίκα του Γαβριήλ
 • Στο Open κάνει πολιτική εκπομπή ο νταλκάς του μπάρμπα Αλέκου
 • Στον ANT1 κάνει πρωινή εκπομπή ο μπαμπάς του πρωταγωνιστή στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
 • Στο ΚΟΝΤΡΑ κάνουν εκπομπές η Γιάμαλη, ο Λιάτσος κλπ
 • Θέλεις να πούμε και για την ΕΡΤ;

Τους ενόχλησε ο Άρης

Επίκαιρη όσο ποτέ είναι στη σημερινή εποχή η ομιλία που εκφώνησε πριν από 75 χρόνια στην Λαμία ο αρχικαπετάνιος του ΕΛΑΣ Άρης Βελουχιώτης. Γι’ αυτό ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε μεγάλα αποσπάσματα ενθουσιάζοντας τους συγκεντρωμένους.

 • Βέβαια κάποιοι ακροδεξιοί εξακολουθούν να έχουν αλλεργία με την πλέον εμβληματική φυσιογνωμία της Εθνικής Αντίστασης που είναι αναμφισβήτητα ο Άρης Βελουχιώτης και άρχισαν τη σπέκουλα.
 • Προφανώς γι’ αυτούς οι εθνικοί μας ήρωες περιορίζονται στον Σόιμπλε, την Μέρκελ και τους υπόλοιπους τοκογλύφους που εξαθλίωσαν τον λαό και τη χώρα στη διάρκεια των εφιαλτικών μνημονίων.

Πορεία στον λαό

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στην Πειραιώς από την ανταπόκριση που έχει η πορεία προς τον λαό του Αλέξη Τσίπρα. Η θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας και το μέγεθος των συγκεντρώσεων αποκαλύπτει τη δυναμική που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα μίας σειράς δημοσκοπήσεων, που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας γιατί είναι συνδρομητικές, το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη Νέα Δημοκρατία παραμονές εκλογών δεν είναι και τόσο ευχάριστο.

Η παραδιοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Για μία ακόμα φορά η ΠΟΣΠΕΡΤ ασκώντας χρέη παραδιοίκησης εμπόδισε τη μετάδοση της διακαναλικής συνέντευξης της Χρυσής Αυγής. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν κάποιοι συνδικαλιστές που την έχουν δει διοικητές της κρατικής τηλεόρασης μπορούν να μεταβάλλονται σε ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο και να αποφασίζουν για το ποιος έχει δικαίωμα μετάδοσης διακαναλικής συνέντευξης. Δυστυχώς κάτι τέτοιες αυθαιρεσίες, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να ρίχνουν νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής.

Στοχοποίησαν τον Θύμιο

Τη στοχοποίηση του Θύμιου Λυμπερόπουλου ανέλαβε εργολαβικά ο μηχανισμός προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας. Βλέπετε, ο εναγκαλισμός του με τον Αλέξη Τσίπρα δεν άρεσε στην Πειραιώς. Αλλωστε οι… φωστήρες της Νέας Δημοκρατίας τώρα άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ψήφο από τους ταξιτζήδες ενώ τα αφεντικά της Uber, την οποία η Πειραιώς στήριζε με κάθε τρόπο, τυχαίνει να είναι στο εξωτερικό και δεν… προβλέπεται να ψηφίσουν στις εκλογές.

Χαμηλώνουν τον πήχη

Για να ξέρετε τί ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι ακόμα και οι σκληροί προπαγανδιστές του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αρχίσει να χαμηλώνουν τον πήχη για τις ευρωεκλογές και θεωρούν νίκη της Νέας Δημοκρατίας ακόμα και μία διαφορά της τάξεως των τριών μονάδων. Όπως αντιλαμβάνεστε, το βράδυ της 26ης Μαΐου θα πέσει πολύ κλάμα σε κάποια κανάλια που προεξοφλούσαν την… συντριβή του Αλέξη Τσίπρα και τον… θρίαμβο του Κυριάκου.

** Αυτή τη φορά είναι οριακά τα πράγματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, τον βαρυποινίτη δολοφόνο, μέλος της 17Ν, που λόγω απεργίας πείνας, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του. Ο Κουφοντίνας διαμαρτύρεται γιατί ο εισαγγελέας Βόλου δεν του έδωσε και νέα ολιγοήμερη άδεια, γι’ αυτό και έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας. Δεν το κάνει για πρώτη φορά και δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που υπάρχουν και βίαιες «εκδηλώσεις» συμπαράστασης στο πρόσωπο του από διάφορες περιθωριακές ομάδες. Το όλο θέμα γίνεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές…

** Η Φώφη Γεννηματά ζητά την σύσταση Ειδικής Επιτροπής για την ανάδειξη και διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά την θεμελίωση πλήρους δικαιώματος εθνικής σύνταξης για τους Βορειοηπειρώτες.

** Την ανάκληση της βουλευτικής ιδιότητας του πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέφσκι καλείται να αποφασίσει το Κοινοβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας. Η βουλευτική ιδιότητα ανακαλείται καθώς ο «σκληρός» Ν. Γκρουέφσκι απουσιάζει αδικαιολόγητα για διάστημα άνω των έξι μηνών και συνεπώς πληρούται οι σχετικές προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος. Για την ανάκληση της ιδιότητας απαιτείται πλειοψηφία 2/3, δηλαδή 80 ψήφους. Ο Νίκολα Γκρουέφσκι έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για υπόθεση διαφθοράς και έχει βρει πολιτικό άσυλο στην Ουγγαρία.

** Με προβάδισμα δύο μονάδες έναντι του δευτέρου κόμματος, του Σοσιαλδημοκρατικού, εμφανίζεται το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του ομοσπονδιακού καγκελάριου της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, στην πλέον πρόσφατη, αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Oesterreich, εννέα ημέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τρελά σενάρια

Τρελά σενάρια

Ο Τούρκος ακροδεξιός βουλευτής Ουμίτ Οζντάγ κατήγγειλε, σε συνέντευξη Τύπου, ότι υπάρχει σχέδιο αναβίωσης της …Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Ο τούρκος ακροδεξιός βουλευτής , σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην τουρκική Βουλή, έκανε λόγο για ύπουλο σχέδιο αναβίωσης του Βυζαντίου τόσο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο όσο και από Έλληνες που θέλουν να επιστρέψουν πίσω στην Τουρκία. Κατηγόρησε τους Έλληνες απόγονους «ανταλλαχθέντων», που επιθυμούν να επαναπατριστούν στον τόπο των προγόνων τους, ότι έχουν ένα ύπουλο σχέδιο να αναβιώσουν το Βυζάντιο.

Στράφηκε και κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου λέγοντας: «Διορίζονται παπάδες σε μέρη όπου δεν υπάρχει κοινότητα και μετά πραγματοποιούν λειτουργίες, στις οποίες καλούν για συμμετοχή άτομα από την Ελλάδα». Σχολιάζοντας τις εκκλήσεις -όπως είπε- τελευταία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων στην Τουρκία, που έφυγαν με τις ανταλλαγές του 1923, απάντησε σε όσους επιθυμούν κάτι τέτοιο, δηλαδή να εγκατασταθούν πάλι στη γειτονική χώρα, «να πάτε στην Ελλάδα να ζήσετε».

**

Δεν ήταν «γκάφα» όσα είπε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, για τον κίνδυνο νοθείας, στις εκλογές της 26ης Μάϊου. Δεν είναι μόνο ότι ο κ. Αυγενάκης επέμεινε, παρά τη σκληρή απάντηση του υπουργού Εσωτερικών και την πρόσκληση, για την προσκόμιση στοιχείων.

 • Ήρθαν προς «ενίσχυση» ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο εκ των κοινοβουλευτικών του εκπροσώπων, ο «μετριοπαθής» Κώστας Τζαβάρας.
 • Ο τελευταίος, μάλιστα, στην εύλογη απαίτηση, για προσκόμιση αποδείξεων, κάτι «ψέλλισε» περί «ελληνοποιήσεων», παρ’ότι, επ`αυτού, έχουν δοθεί τεκμηριωμένες απαντήσεις, με αριθμητικά στοιχεία, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο Αλέξης Χαρίτσης.

Φαίνεται πως ο πανικός, όσο πλησιάζουμε στην «ώρα της αλήθειας», είναι τέτοιος, που οδηγεί στην «παραφροσύνη». Απλώς για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι ανάλογες καταγγελίες υπήρξαν και για τις εκλογές του 2000, όταν η ΝΔ, οριακά, είχε χάσει τις εκλογές, χωρίς να δώσει συνέχεια.

 • Άλλωστε, αποτελεί προτέρημα για έναν πολιτικό, να ξέρει να χάνει.
 • Να μην ξεχνάμε πάντως ότι την ιστορία της νοθείας την ξεκίνησε ο ίδιος ο Μητσοτάκης (9 Ιανουάριου) λέγοντας:
 • «Θέλω να προειδοποιήσω του πάντες.
 • Οι εκλογές θα γίνουν με τους ίδιους ακριβώς όρους, με τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές που έγιναν όλες οι προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις».
Print Friendly, PDF & Email