Το μεσημεριάτικο σημειωματάριο του μικρομέτοχου (Κυριακή 11 Απριλίου 2021)

****
Για μεγάλο σκάνδαλο προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας κάνει λόγο ο Στέφανος Μάνος σε ανάρτησή του στο Facebook, σχετικά με την ενδεχόμενη μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50% που θα συζητηθεί στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ).

«Τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Αυξήθηκαν λίγο. Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

****

Ποιος «έριξε» τον Γ. Παπανδρέου το 2011; Κανένας. Μόνος του «έπεσε»…
11 Απριλίου 2021 Απόψεις Του Γ. Λακόπουλου (https://www.anoixtoparathyro.gr/)

Πάλι τα ίδια. Για κάποιο λόγο ήλθε την επικαιρότητα ξανά ένα πολυτραγουδισμένο θέμα: ότι κάποιοι έριξαν τον Γ. Παπανδρέου. Το ξεκίνησε ο Παν. Κουρουμπλής, αναφερόμενος σε συζητήσεις του με τον Βαγγ. Βενιζέλο και το απογείωσε ο αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού Ν. Παπανδρέου.

 • Καθώς δεν φημίζεται για την πολιτική επάρκεια, αράδιασε -με ύφος κληρονομικού συνδικαιούχου της εξουσίας- αυθαίρετους ισχυρισμούς που δεν αντέχουν την πολιτική λογική και την ιστορία. Ότι τάχα τον αδελφό του έριξαν «ο Ψυχάρης μαζί με τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και το «μισό ΠΑΣΟΚ» που «ήθελε να φύγει ο Γιώργος». Συν πέντε γυναίκες από τις οποίες ανέφερε τρεις. Και πάντως υποκινητής ήταν ο Βενιζέλος που «ήθελε να πάρει το κόμμα».

Αν αρχίσουμε από αυτό: Ο Βενιζέλος βαρύνεται με πολλά. Αλλά μετά τον Φεβρουάριο του 2008, όταν ο Γ. Παπανδρέου του έτριξε τα δόντια και του απαγόρευσε να ιδρύσει «θινκ τανκ», ήταν αρνάκι μπροστά του. Ότι πίσω του βυσσοδομούσε είναι ψωμοτύρι στην πολιτική. Ως υπουργός του έκανε τραγικά λάθη και ένα συνταγματικό ολίσθημα, όταν ανήγγειλε με πρωτοβουλία του την κατάργηση του Δημοψηφίσματος που είχε ανακοινώσει ο νόμιμος και εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας.

 • Ο οποίος πάντως δεν τον απέλυσε γι’ αυτό, όπως είχε και δικαίωμα και χρέος. Τα περί υπονόμευσης είναι συνήθη στα κόμματα. Αλλά προς θεού. Ο Βενιζέλος δεν ήταν σε θέση να ρίξει τον Παπανδρέου, ακόμη και αν το ήθελε. Ούτε οι αριθμοί βγαίνουν. Από τους 35 περίπου βουλευτές που τάχθηκαν δημόσια κατά των επιλογών Παπανδρέου τον Νοέμβριο του 2011 μόνο οι τέσσερις είχαν σχέσεις με τον Βενιζέλο – δεν είχε και περισσότερους. Ο ένας μάλιστα παραιτήθηκε και από βουλευτής.

Τον Παπανδρέου τον έριξαν οι -όχι και διαφανείς ως προς τα κίνητρα του-οι επιλογές του-Όπως και τον κατέστρεψαν στο τέλος, όταν προχώρησε στην ιστορική ανηθικότητα να διασπάσει το κόμμα του πατέρα του που τον έκανε πρόεδρο και Πρωθυπουργό. Για να τιμωρήσει τον Βενιζέλο που νομίμως είχε εκλεγεί διάδοχός του στην ηγεσία.

 • Για να γυρίσουμε στις κυβερνητικές επιλογές του, «έπεσε» σε δυο φάσεις. Η πρώτη την όταν χωρίς να έχει λαϊκή εντολή οδήγησε τη χώρα σε διεθνή οικονομικό έλεγχο και μνημόνια- που δεν μπορούσε καν να υλοποιήσει. Με προσωπικές επιλογές χωρίς καμιά κυβερνητική η κομματική απόφαση.

Εξελέγη με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν διαπίστωσε ότι λόγω της δημοσιονομική ς εκτροπής που παρέλαβε -και την οποία γνώριζε όταν κέρδιζε τις εκλογές με το πλειοδοτικό του πρόγραμμα, ισχυριζόμενος ότι «λεφτά υπάρχουν» για να το υλοποιήσει- όφειλε να πάει σε νέες εκλογές και να ζητήσει νέα εντολή με νέο πρόγραμμα. Όπως έκαναν ο Καραμανλής και Τσίπρας πριν και μετά από αυτόν.

 • Ο ίδιος όμως πρώτα πανηγύρισε την απόφασής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μεγάλο κούρεμα χρέους και το νέο δανεισμό της Ελλάδας και μετά την έθεσε σε αμφισβήτηση. Με το Δημοψήφισμα που δεν ήταν καν σε θέση να προκηρύξει τελικά. Αυτό όχι μόνο τον αποδυνάμωσε στην Ευρώπη, αλλά και τον εξευτέλισε στην πολιτική ηγεσία της με όσα ταπεινωτικά του είπαν στις Κάννες η Μέρκελ και κυρίως ο Σαρκοζί.

Στη συνέχεια φρόντισε να γίνει ο πρώτος κοινοβουλευτικές πρωθυπουργός στη ιστορία που έχασε τη θέση του- χωρίς να υπάρχουν ηθικοί λόγοι -χωρίς το κόμμα του να χάσει τη πλειοψηφία στη Βουλή και αφού την προηγούμενη είχε πάρει… ψήφο εμπιστοσύνης. Προκαλώντας μάλιστα και μειδιάματα όταν, ενώ παραιτήθηκε, προσπαθούσε να παραμείνει Πρωθυπουργός με … άλλο όνομα.

 • Αυτός ήταν ο λόγος που «έπεσε» και αν το καλοεξετάσει κανείς, μάλλον το επιδίωξε. Επειδή δεν μπορούσε να να σηκώσει το βάρος που μόνος του φόρτωσε στη χώρα και στις πλάτες του- πιστεύοντας θα το χρεώσει στον προκάτοχο του. Μόνος του έπεσε. Ποιος ΣΥΡΙΖΑ με το 4% εκείνη την εποχή;. Και ποιος Λαμπράκης; Ο ΔΟΛ το 2004 είχε στρατευθεί υπέρ του και κατά του Καραμανλή και με τον ίδιο τον Χρήστο Λαμπράκη, μια χαρά σχέσεις είχε.

Όσο για τον ισχυρισμό του αδελφού του ότι ήταν εναντίον του «η μισή διεθνής κοινότητα» είναι ανακριβής. Ολόκληρη ήταν εναντίον του με όσα έκανε. Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός δεν ισχυρισθεί ποτέ δημόσια ότι τον έριξαν. Το μόνο που λέει είναι ότι είναι ότι οι εξελίξεις τον… δικαίωναν. Αφού έτσι το βλέπει, ας το λέει.

 • Καλό είναι όμως να μαζέψει τους ανόητους από το περιβάλλον του που πουλάνε το μπαλαμούτι της ανατροπής από τράπεζες, εκδότες και κόμματα, του … ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβανομένου. Κανείς δεν μπορεί να ρίξει κυβέρνηση με πλειοψηφία 172 βουλευτών. Είναι κατόρθωμα του επικεφαλής της.

ΥΓ. Μήπως να ξεκαθάριζαν και μεταξύ τους ποιος έβαλε την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ο Παπανδρέου ή ο Σημίτης;


Η δολοφονία Καραϊβάζ, ο Χρυσοχοΐδης, ο Μητσοτάκης και η κοροϊδία

 

 • Γιατί κοροϊδεύει συνέχεια αυτός ο Πρωθυπουργός; Ενώ δεν μπήκε στον κόπο να στείλει αμέσως συλλυπητήρια στην οικογένεια του δολοφονηθέντος  Γιώργου Καραιβάζ- ενώ έστειλε για τον Φίλιππο της Αγγλίας- το γραφείο του έδωσε την εξής πληροφορία:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στις 10:30 στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσει την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ».

 • Δηλαδή ο Χρυσοχοΐδης χρειάζεται παρέμβαση Μητσοτάκη για να κάνει την δουλειά του;  Αν δεν τον καλούσε ο Πρωθυπουργός δεν θα την έκανε; Είναι δυνατόν να μας κοροϊδεύουν έτσι; Να λέει ο υπουργός μετά τη συνάντηση «με ρητή εντολή του, οι έρευνες θα επισπευσθούν στο μέγιστο».

Πού ακούστηκε να ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός ότι «συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης» και ότι ο υπουργός τον «διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι»;

 • Χωρίς τη συνάντηση δεν θα υπήρχαν επείγουσες έρευνες; Ή μήπως είναι ειδικός και στην εξιχνίαση εγκλημάτων ο Πρωθυπουργός και έδωσε τα φώτα του; Είναι τόση η ανάγκη του Μητσοτάκη για… επικοινωνία; Ή κάτι άλλο προκάλεσε αυτή την απίστευτη συνάντηση;

Το πέταγμα της πεταλούδας, η επάρκεια του ρεύματος στην Κρήτη και ο ΒΟΑΚ
Του Ηλία Κυριακάκη

 

Το «πέταγμα της πεταλούδας» είναι το προσφιλέστερο παράδειγμα στην κατανόηση της θεωρίας του Χάους, που ανήκει στην επιστήμη των Μαθηματικών. Πολύ απλοϊκά, το πέταγμα μιας πεταλούδας στο Μεξικό, το οποίο προκαλεί ένα ανεπαίσθητο στροβιλισμό στον αέρα γύρω της και αυτός με τη σειρά του ένα ακόμη πιο ανεπαίσθητο στροβιλισμό στην ατμόσφαιρα, έχει αποδειχτεί μαθηματικά, πως μπορεί να είναι η γενεσιουργός αιτία για τη δημιουργία ενός καταστροφικού τυφώνα μερικούς μήνες μετά στην Κίνα. Η μαθηματική απόδειξη υπάρχει αλλά, γεγονός είναι, λένε οι επιστήμονες, πως όντως το παραπάνω δεν ισχύει «μόνο στα χαρτιά» αλλά έχει βάση και μπορεί να συμβαίνει. Αν, δηλαδή, η συγκεκριμένη πεταλούδα, τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν είχε πετάξει, ίσως ο συγκεκριμένος τυφώνας δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα και μερικούς μήνες μακριά, να μην είχε συμβεί.

 • Και τι σχέση έχει αυτό με το ρεύμα στην Κρήτη και την επάρκεια του; Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΑΔΜΗΕ η ολοκλήρωση της πόντισης του καλωδίου της «μικρής» διασύνδεσης της Κρήτης με το ηλεκτρικό δίκτυο της Πελοποννήσου. Το καλώδιο αυτό αποτελεί, εκτός της ωφέλειας που θα έχει, και μια τεχνολογική πρωτιά, αφού μεταφέρει το εναλλασσόμενο ρεύμα του δικτύου της Πελοποννήσου- χωρίς μετατροπή σε συνεχές- στο νησί.

Αυτό μας δίνει σημαντικές «ανάσες» στην κατανάλωση ενέργειας, καθώς μπορεί να παρέχει μέχρι και το 30% των τοπικών μας αναγκών, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την οριακή παραγωγή του καλοκαιριού, όπου οι απαιτήσεις λόγω κλιματιστικών, τουρισμού και αυξημένου πληθυσμού μεγαλώνουν πολύ. Εκκρεμεί η «μεγάλη» και πολύ ακριβότερη, αλλά και χρονοβόρα, ανάλογη διασύνδεση του νησιού με το δίκτυο της ηπειρωτικής Ελλάδας που θα επιτρέψει την καθολική ενεργειακή μας αυτονομία, αφού θα αποτελούμε πια τμήμα του δικτύου της ηπειρωτικής Ελλάδας.

 • Μέχρις εδώ όλα καλά. Αλλά, οι πέντε μοναχοί της μονής Αγίων Θεοδώρων Καλαβρύτων, έχουν άλλη άποψη. Ζήτησαν και πήραν από το Πρωτοδικείο Καλαβρύτων ασφαλιστικά μέτρα  με τα οποία σταμάτησαν εδώ και μήνες την κατασκευή των τελευταίων δύο πυλώνων της διασύνδεσης της υπερυψηλής τάσης (400 kV) του δικτύου της Πελοποννήσου με αυτό της υπόλοιπης χώρας. Αποτέλεσμα της διακοπής αυτής είναι να μην υπάρχει αρκετή τάση διαθέσιμη για την Πελοπόννησο, αλλά και για τη «φόρτιση» της γραμμής Πελοποννήσου-Κρήτης. Οι παραπέρα τεχνικές λεπτομέρειες είναι για τους ειδικούς.

Το γεγονός είναι πως επαληθεύεται η θεωρία του Χάους και τίθεται εν αμφιβόλω η λειτουργία του καλωδίου, λόγω της μη επάρκειας ρεύματος στην Πελοπόννησο, που οφείλεται σε πέντε μοναχούς. Η Κρήτη θα έχει το καλοκαίρι τα γνωστά προβλήματα διακοπών και δικτυακής αστάθειας, που μας ταλανίζουν όλους, επειδή κάποιος πρωτοδίκης στα Καλάβρυτα αποφάσισε να σταματήσει ένα έργο που περνούσε σε απόσταση πεντακοσίων μέτρων από ένα μοναστήρι, κάπου στην Πελοπόννησο (η πεταλούδα που λέγαμε).

 • Οι πέντε καλόγεροι, ανησυχούντες όχι για την υγεία τους αλλά για το «θεαθήναι» τα κατάφεραν. Επικαλούνται «οπτική όχληση», «προσβολή του ησυχαστικού χαρακτήρα της Μονής και της προσωπικότητάς τους» και έπεισαν για αυτό τον Πρωτοδίκη Καλαβρύτων. Σημειώνουμε πως η γραμμή είχε περιβαλλοντική αδειοδότηση, είχε ολοκληρωμένη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και είχε αρχίσει να κατασκευάζεται εδώ και δύο χρόνια. Θεέ Μεγαλοδύναμε βοήθα, δηλαδή.

Τα παραπάνω, ας γίνουν δίδαγμα και παράδειγμα για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Για τον οποίο άρχισαν ήδη τα παρατράγουδα, αφού «μια απειλή πλανιέται πάνω από το βόρειο τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίου. Τώρα και αρκετούς μήνες, τεχνικοί εταιρειών, γεωλόγοι, τοπογράφοι μετρούν έξω από τα σπίτια, τα οικόπεδα και τα χωράφια μας τα τοπογραφικά υπόβαθρα της χάραξης του νέου οδικού άξονα Κρήτης»,όπως αντιγράφω αυτολεξεί από σχετική επιστολή των κατοίκων της Σκαλέτας Ρεθύμνης.

 • Δεν αμφιβάλω πως η «οπτική όχληση» του Μοναστηριού των Αγίων Θεοδώρων δεν είναι ίδια με την βίαιη απαλλοτρίωση των χωραφιών στη Σκαλέτα για χάρη του ΒΟΑΚ. Αλλά πιστεύω πως τα προβλήματα λύνονται με διάλογο, επαφή και καλή θέληση από όλες τις πλευρές, πριν γιγαντωθούν και βάλουν τους (λίγους) θιγόμενους απέναντι στους πολλούς, που θέλουν την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι για αυτό, λοιπόν.

Αλλιώς η παρεμπόδιση των έργων από θιγόμενους (πραγματικά ή όχι) πολίτες και η αντίδραση σε κάθε τι προοδευτικό, θα κρατήσουν τη Χώρα ολόκληρη για μια ακόμη φορά πίσω από την εξέλιξη και θα μας κάνουν ακόμη γρηγορότερα μια ανατολική επαρχία μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, όπως δεν μας αξίζει. Και, στο τέλος, όσον αφορά την Ελλάδα, δεν θα πρόκειται πια για την απόδειξη της θεωρίας του Χάους, αλλά για το χάος το ίδιο, αυτούσιο και πραγματικό.


ΣT.ΣΤΑΜ: Μια λέξη υπάρχει μετά την συνέντευξη του @PrimeministerGR@kmitsotakis στα #planameoura για όσους δίνουν τη ζωή τους για τα ζώα τόσα χρόνια: ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Εικόνα

Εικόνα


Εικόνα


ΜΑΝ.ΕΠΙΤΡ: Για τους Συριζαίους μόνο όταν εκτελούν δημοσιογράφους είναι πλήγμα στην Δημοκρατία. Όταν βάζουν βόμβα στον Παπαδήμο πλήγμα στην Δημοκρατία είναι το ότι την γλίτωσε. Ρε δε σας ζήσαμε;


Εικόνα


Σαν τους σολομούς που πεθαίνουν όταν γεννήσουν στις πηγές του ποταμού απ’ όπου ξεκίνησαν. Έφυγε από τη ζωή, σεμνός και χωρίς περιουσία, όπως ήρθε, αφού μας πλούτισε όλους με το παράδειγμά του και τις Ένοπλες Δυνάμεις με την περιουσία του. Δόξα και τιμή!

Κ.ΜΠ: «Πιο σπουδαίος για μένα είναι ο πατριώτης. Οχι όποιος έχει λεφτά και τιμητικές διακρίσεις, αλλά αυτός που πραγματικά αγαπά την πατρίδα του. Ξυπόλυτος ξεκίνησα, ξυπόλυτος θέλω να πεθάνω.» Ο εθνικός ευεργέτης Ιάκωβος Τσούνης έζησε και πέθανε συνεπής στις αρχές του. Αιωνία η μνήμη.

**

Εικόνα


Κ.ΑΡΝ: Μέχρι χθες η χώρα είχε μετατραπεί σε αστυνομοκρατούμενη κοινωνία. Σήμερα σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος. Κάνε στον εαυτό σου μια χάρη και πήγαινε σπίτι σου ρε αγόρι μου. Αυτοξευτιλίζεσαι με αυξανόμενη συχνότητα.

Εικόνα


Ηθική του #ΕMeToo: – Μπαμπά, με χουφτώνει ο πρέσβυς. Να το καταγγείλω; – Άμα είναι σοσιαλιστής, δεν πειράζει. Τους δεξιούς καταγγέλλουμε. Ο αριστερός είναι σύντροφος. Θες να κάνεις κακό στο κόμμα;

#MeToo στην πρεσβεία Βενεζουέλας: Αυτός είναι ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που τα “κουκούλωνε” – Θύμα…- Η Ελληνίδα σεφ που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πρώην πρεσβευτή της Βενεζουέλας μιλά για τα πρόσωπα που διαδραμάτησαν ρόλο- κλειδί στην υπόθεση. thetoc.gr


Τ.Τ: Το λέει και γελάει…Βούτσης: Οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα την… Ελλάδα! ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΧ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ;;;;;; ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝΕΚΤΟ;

*/**

Εικόνα


Γ.Ζ: Μα καλά πως αντέχουν να μένουν σιωπηλοί με τα όσα φρικιαστικά αποκαλύπτονται για την Πρεσβεία της Βενεζουέλας; Για τω Θεώ, σύντροφοι. Ο άλλος ανεχόταν να του κακοποιούν την ίδια του την κόρη για να μην πληγεί το κόμμα και ένας κάποιος Τσίπρας. Συνέλθετε. #μεινε_Ησυχος

Εικόνα


Το να εφαρμοστεί ο νόμος που προβλέπει κράτηση όποιου μπαίνει παράνομα στη χώρα κ χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα ή να κατάσχονται τα κινητά για έλεγχο της ΕΥΠ ούτε που “διασχίζει” το μυαλό σας;;


Αντιστρόφως ανάλογη η σημερινή ημέρα σε σχέση με τη χθεσινή για τους πολίτες οι οποίοι από τους εμπορικούς δρόμους που κατέκλυσαν χτες, βρέθηκαν σήμερα σε παραλίες και πάρκα.

 • Ο ανοιξιάτικος καιρός βοήθησε για ακόμα μια Κυριακή έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να βγουν από το σπίτι και να απολαύσουν τον καλό καιρό. Σε αυτό βοηθά και η αναστολή ισχύος της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων που ισχύει τα Σαββατοκύριακα.
paralia-kavouri-1
paralia-kavouri-12
paralia-kavouri-13
paralia-kavouri-14
paralia-kavouri-15
παραλιες_8
παραλιες_9
Ο κόσμος βγήκε βόλτα στην παραλία
Δείτε φωτογραφίες από τον Φλοίσβο:
paralia-athinaioi-14
paralia-athinaioi-15
paralia-athinaioi-16
paralia-athinaioi-17
paralia-athinaioi-18

Την ίδια ώρα, εκτός από τα παραλιακά μέτωπα και η περιοχή της Ακρόπολης είχε την τιμητική της αφού αρκετοί ήταν οι Αθηναίοι που επέλεξαν την Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την κυριακάτικη βόλτα τους.

dionysioi-areopagitou-1
dionysioi-areopagitou-13
dionysioi-areopagitou-14

 • ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ!! 

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 12:15 το μεσημέρι της Κυριακής, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Κασσάνδρου της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη προήλθε όταν «έσκασε» γκαζάκι στην κουζίνα του σπιτιού με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο ένοικος του διαμερίσματος, αναφέρει το grtimes.

gazaki1
gazaki2
gazaki3
gazaki4