Το κυριακάτικο σημειωματάριο του μικρομέτοχου – 10 Ιανουαρίου 2021

 • ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ live, ας το δούμε σε φωτό

ΔIABAΣAME – ΜΗΝΥΜΑΤΑ – ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ 

ΠΑΝ.ΚΑΤ: Η διαχείριση της πανδημίας με παρηγοριά στον άρρωστο κάπου εδώ τελειώνει. Εκεί στην κυβέρνηση γνωρίζουν καλά ότι το lockdown δεν μπορεί να συνεχιστεί για καιρό. Τα λουκέτα πληθαίνουν, όσες επιχειρήσεις ψευτοεπιβιώνουν είναι στα όρια τους, στις υποχρεώσεις τους δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν ακόμη κι όταν ξεπαγώσει η προθεσμία μέχρι τον Μάρτη.
 • Ο κόσμος αγανακτεί κλειδωμένος σπάζοντας όλο και περισσότερο τους περιορισμούς, η αστυνομία δεν μπορεί να τους μαζεύει συνεχώς, οι κρατικές εισπράξεις καταρρέουν, τα λεφτά τελειώνουν
 • Τα εμβόλια θέλουν χρόνο, μη πω χρόνια να εξασφαλίσουν την πληθυσμιακή ανοσία & μια χαλάρωση των μέτρων γνωρίζοντας ότι σε μερικά εικοσιτετράωρα ο χάρτης της χώρας θα κοκκινίσει όπως όλη η υπόλοιπη Ευρώπη
 • Χωρίς όμως το ήδη οριακών δυνατοτήτων ΕΣΥ με την τεράστια κόπωση των υγειονομικών στα νοσοκομεία να έχει τις αντίστοιχες δυνατότητες, ξέρει ότι θα είναι εξίσου καταστροφική.
 • Κι ακόμη δεν είδαμε το περιλάλητο τρίτο κύμα, ούτε καν βιώσαμε τον μεταλλαγμένο ιό που μεταδίδεται 50% ευκολότερα.

Ηρθε η ώρα για την κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις & να πει αλήθειες. Εδώ κι εξω στους εταίρους. Και φυσικά, αν τολμήσει υπ’ αυτές τις συνθήκες να εφαρμόσει τον πτωχευτικό σε πολίτες, ούτε θέλω να ξέρω τι θα ακολουθήσει. Βλέπετε την τέλεια καταιγίδα να έρχεται, η μόνον εγώ;


Στις παραλίες και τα πάρκα έσπευσαν οι κάτοικοι της Αθήνας και του Πειραιά, λόγω των ασυνήθιστα για την εποχή καλοκαιρινών θερμοκρασιών που επικρατούν, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο της αστυνομίας «Αλκυονίδες» για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και συνωστισμού.

 • Οι αστυνομικές αρχές ανέμεναν αυτό το κύμα εξόδου που παρατηρείται από το μεσημέρι του Σαββάτου, παρά το lockdown που ισχύει και για το λόγο αυτό πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους στους δρόμους της πρωτεύουσας, ζητώντας από τους οδηγούς το αντίστοιχο έγγραφο για τη μετακίνησή τους.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας μάσκα, ξεχύθηκαν στην παραλία του Φλοίσβου, της Βουλιαγμένης και της Φρεαττύδας, απολαμβάνοντας την καλοκαιρία ενώ κάποιοι πιο τολμηροί, δοκιμάζοντας να βουτήξουν στη θάλασσα.


ΚΑΤ.Φ: Η κακοπροαίρετη κριτική συνήθως προέρχεται από άχρηστους και αποτυχημένους. Τα απωθημένα που κουβαλούν μέσα τους, τους κάνουν εριστικούς με όποιον τολμά να ξεχωρίσει. Στο τέλος, βέβαια, πνίγονται από το ίδιο τους το δηλητήριο.

 • ΣΧΟΛΙΟ: Έτσι είναι, μη δίνεις σημασία, μακριά από τέτοιου είδους ανθρώπους, εμένα με εκπλήσσει πραγματικά όταν βλέπω ανθρώπους με απωθημένα σε μεγάλη ηλικία ! Ότι και αν έχουν πετύχει γιατί μπορεί να μην είναι αποτυχημένοι το μηδενίζουν με την κακία τους, μακριά και αγαπημένοι δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να μιλήσω ή να εξηγήσω, ας μείνουν εκεί που είναι!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤ.Φ: Δεν μπορώ να μη δώσω σημασία, γιατί ακριβώς γι’ αυτό έχουν οργιάσει. Γιατί λένε ό,τι τους κατέβει χωρίς να τους βάζει κανείς στη θέση τους. Ο ηλίθιος πρέπει να μπαίνει στη θέση του. Αλλιώς, ξεσπαθώνει και κάνει χειρότερα.
Αν δε ορίσουμε την επιτυχία στη ζωή ως ένα “πακέτο” πραγμάτων και όχι μόνο ως επαγγελματική-οικονομική επιτυχία, τότε σε καμία περίπτωση άνθρωποι τσιγγούνηδες στα αισθήματα, μικρόψυχοι και κακομοίρηδες δεν μπορεί να είναι επιτυχημένοι. Απέτυχαν να γίνουν ευτυχισμένοι άνθρωποι. Απέτυχαν να γίνουν άνθρωποι γενικώς. Άρα, είναι αποτυχημένοι ό,τι άλλο κι αν έχουν κάνει στη ζωή τους.
 • ΣΧΟΛΙΟ: Είναι γνωστό πως όσο πιο άχρηστος είσαι για την Ελλάδα είναι προσόν δυστυχώς. Κι έτσι βλέπεις αδαείς, εμπαθείς, και κοινωνικά αμόρφωτους να κάνουν κριτική. Δεν είναι τυχαίο πόσα μυαλά έφυγαν για το εξωτερικό, καθώς κάποιοι επιτήδειοι, ξερόλες κι εμπαθείς τους είπαν άχρηστους. Μιας και στο δικό τους το μυαλό ή τη θεωρία δεν κολλάει η δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα τους η χρησιμότητα των άλλων. Είναι γιατί πολλές φορές αναδεικνύει την ανεπάρκειά τους κι αυτό δεν αρέσει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤ.Φ: Κάποια στιγμή, δεν πρέπει όμως να βάλουμε ένα τέλος; Όλα τα σημεία των καιρών το φωνάζουν. Κάποια στιγμή δεν πρέπει οι χρήσιμοι να βάλουν στη θέση τους τους άχρηστους; Ως πότε πια οι χρήσιμοι θα είναι “υπεράνω” και θα επιλέγουν τη φυγή;


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Παράταση το lockdown για τις 18 Γενάρη, που θα πάρει παράταση για τις 25, που θα πάρει παράταση για την in Φλεβάρη, που θα πάρει παράταση για τις 8 Φλεβάρη, Πκαι κενταγκόρ ομαντίλι @karalaik"


Κ.Β: Κατέβασαν τον λογαριασμό του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ. Αν το να αφαιρείται ο λόγος, το δικαίωμα επικοινωνίας του προέδρου του μεγαλύτερου ελεύθερου κράτους, με απόφαση του κάθε ιδιοκτήτη μέσων κοιν.δικτυωσης, δεν είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία, τότε τι είναι;


Χ.Χ: Απαγόρευση χρήσης της πλατφόρμας. Δεν του αφαιρέθηκε κανένα ανθρώπινο δικαίωμα, ούτε διέπραξε αδίκημα η εταιρία ιδιοκτησίας της πλατφόρμας. Αφενός υπάρχει ο λογαριασμός του Potus που βέβαια αν πει τα ίδια θα τον δέσουν οι ομοσπονδιακες αρχές, αφετέρου η πρόσβαση σε μια ιδιωτική πλατφόρμα δεν συνιστά δικαίωμα. Η κακή χρήση της όμως μπορεί να αποτελεί ποινικό αδίκημα. Αδίκημα επίσης μπορεί να αποτελεί για την πλατφόρμα η ανοχή σε κάποιον που διαφημίζει ή καλεί σε ποινικά αδικήματα τρίτους, όπως έκανε ο Τραμπ. Και πολύ άργησαν.


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Κάνε αίτηση για δωρεάν τεστ για covid19 στο testing.gov.gr πλατφόρμα αφορά όλους, εκτός από όσους έχουν συμπτώματα, καθώς επιλογή για τεστ θα είναι τυχαία. Εάν έχετε συμπτώματα, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας! ΕΘΝΙΚΟΣΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κυβέρνηση"


Χαχα διαβάστε το !!!
Έκθεση μαθήτριας
Ετών 12
2-1-2021
Θέμα: «Πως πέρασα την Πρωτοχρονιά»
Την Πρωτοχρονιά πέρασα χάλια-πέρασα.
Ο Άγιος Βασίλης δεν πρόλαβε να πάρει το δώρο μου από το click away κι έτσι μου έφερε μια σοκοφρέτα από το περίπτερο.
Το απόγευμα μπήκαμε με τους γονείς μου στο αυτοκίνητο και πήγαμε να φάμε στη θεία τη Νίτσα και τον θείο τον Νίτσο (τον θείο τον Νίτσο τον λένε Μάκη αλλά όλοι τον φωνάζουν Νίτσο, γιατί η θεία η Νίτσα τον κάνει ο,τι θέλει και τον έχει σαν νίτσο).
Στο αυτοκίνητο η μαμά άρχισε να στριγγλίζει σαν τρελή, γιατί με τη μάσκα που φορούσε πασαλείφτηκε το κραγιόν της στη μούρη και έγινε σαν δράκουλας .
Εκείνη την ώρα μας σταμάτησε ένα πυροβολικό και ρώτησε τη μαμά γιατι δεν φοράει μάσκα.
«Άντε γαμήσου κι εσυ ρε μαλάκα» φώναξε η μαμά κλαίγοντας, και μετά ο μπαμπάς έβγαλε από την τσέπη του 300 ευρώ.
«Κύριε, δεν στείλατε sms» είπε ο πυροβολικός στον μπαμπά και ο μπαμπάς έβγαλε άλλα 300 ευρώ από την τσέπη του.
Στο δρόμο, ο μπαμπάς θυμήθηκε οτι ξέχασε το κουτί με τις πάστες στο σπίτι. Τότε σταματήσαμε στο Σύνταγμα και ο μπαμπάς έβαλε στο αυτοκίνητο μια ζαρντινιέρα με κάτι περίεργα φυτά, για να τα πάμε δώρο.
Στο δρόμο, εφαγα λίγα φυτά από τη ζαρντινιέρα, για να δω πως είναι να τρως φυτά από τη ζαρντινιέρα.
Όταν φτάσαμε στους θείους, τρέξαμε γρήγορα-γρήγορα να φάμε, γιατί στις 10 θα έπρεπε να έχουμε γυρίσει σπίτι μας.
Αλλιώς, θα μας έβαζαν φυλακή. Ή θα μας πυροβολούσαν.
Ο μπαμπάς έτρωγε τόσο γρήγορα, που του στούμπωσε ένα μπούτι χοιρινό στο λαιμό και έγινε κόκκινος σαν πιπεριά.
Εγώ δεν πεινούσα γιατί είχα φάει τη σοκοφρέτα και την πρασινάδα, αλλά η θεία Νίτσα επέμενε. Μόλις έφαγα μια μπουκιά ρώσικη, μου ήρθε ανακατωσούρα και έκανα εμετό.
«Παναγιά μου, η μικρή είναι κοβιντιασμένη» φώναξε η θεία Νίτσα και άρχισε να πασαλείβετε με αντικοβικό και να τρέχει μέσα-έξω σαν παλαβή.
Ο θείος Νίτσος, έκοψε στα γρήγορα τη βασιλόπιτα και άρχισε να μας πετάει από την κουζίνα ένα-ένα τα κομμάτια, για να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Εμείς τρέχαμε πέρα-δώθε για να τα πιάσουμε.
«Ευτυχώς που βγήκε το εμβόλιο και θα ησυχάσουμε» είπε ο μπαμπάς και έκανε ένα ψηλοκρεμαστό μπλονζόν για να πιάσει το κομμάτι του.
«Εγώ δεν τα μπιστέβω αυτά τα πράματα που θέλουν να μας βάλουν στα εντόσθιά μας» είπε η θεία Νίτσα, και ίσιωσε τα καινούργια βυζια που είχε βάλει στα βυζιά της.
«Ούτε κι εγώ τα μπιστέβω. Θέλουν μας βάλουν ζιπ για να ελέγχουν την τράπουλα» είπε κι ο θείος ο Νίτσος που είχε πτυχίο στην πρέφα.
Ο μπαμπάς ξαναέγινε κόκκινος σαν πιπεριά, η μαμά έβαλε βιαστικά στη τσάντα της τις πίτες και εγώ έκανα έναν ακόμα εμετό. Μετά έγινε καυγάς και μετά κλωτσομπουνίδι. Μετά, φύγαμε.
Στην επιστροφή μας σταμάτησαν πάλι τα πυροβολικά.
Με τον καυγά στο σπίτι, ο μπαμπάς και η μαμά ξέχασαν να στείλουν μήνυμα πριν φύγουμε.
«Άντε γαμήσου κι εσύ ρε μαλάκα» είπε ο μπαμπάς, αυτή τη φορά πιο κόκκινος κι από πιπεριά.
Η μαμά πλήρωσε 300 ευρώ για το πρόστιμο του μπαμπά και 300 ευρώ για το δικό της.
«Με τόσα λεφτά που πληρώσαμε σήμερα σε πρόστιμα, θα χαμε πάει στο Ντουμπάϊ» είπε ο μπαμπάς.
Η μαμά έβγαλε την πίτα και τη φάγαμε.

Το φλουρί ήταν στο κομμάτι του μπαμπά.


ΜΗΝΥΜΑ: 11 χρόνια τώρα λιώσαμε στα μέτρα όσο η χώρα χρεοκοπεί ηθικο-οικονομικά περισσότερο & το μόνο που ενδιαφέρει τους μακεδονομάχους-χριστιανέμπορες νεομάρτυρες του κορωνοιού είναι όχι οι νεκροί και η παράλυση της οικονομίας, αλλά αν πέσει ο σταυρός στη θάλασσα κι αν ανοίξουν οι εκκλησίες.

 • Πόσο βαρεμένος πρέπει να σαι να ρίχνεις σταυρούς στη θάλασσα ψέλνοντας χωρίς να σαι παπάς, όσο άλλοι κρατώντας τα παιδιά τα κοινωνάνε εν μέσω πανδημίας; Στο μεταξύ κάθε ψεκασμένο χουντόμουτρο είδε φως και μπήκε.
Εισπράττουμε ότι μας αξίζει, γιατί τελικά παρά τις επίσημες ανακοινώσεις οι εκκλησίες άνοιξαν με υποχώρηση της κυβέρνησης & οι όποιες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν απλά τον κανόνα. Αυτό το αισχρό θέατρο που παίχτηκε με ουρές “χριστιανικής” ευθανασίας στους ναούς, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.

Βολταιρος “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”
 • Twitter, FB: Διαφωνώ με αυτό που λες, και θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά μου να σου κλείνω το λογαριασμό, για να μην ακούνε οι αλλοι αυτά που λες.

Δ.Τ: Σε ποιά δημοκρατία αναφέρονται κάποιοι ; Μάλλον δεν έχουν καταλάβει πως ζούμε την δικτατορία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Στα 40 του χρόνια ο Franz Kafka, που δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν είχε παιδιά, περπατούσε σε πάρκο του Βερολίνου όταν γνώρισε ένα κοριτσάκι που έκλαιγε επειδή είχε χάσει την αγαπημένη της κούκλα. Κοριτσάκι και Κάφκα έψαξαν για την χαμένη κούκλα χωρίς αποτέλεσμα. Ο Κάφκα πρότεινε να συναντηθούμε ξανά εκεί την επόμενη μέρα, να επιστρέψουν για να την ψάξουν μαζί.
 • Την επόμενη μέρα, μην έχοντας βρει την κούκλα, ο Kafka έδωσε στο μωρό ένα γράμμα ′′ γραμμένο ′′ από την κούκλα που έλεγε: ′′ Παρακαλώ μην κλαίς. Έκανα ένα ταξίδι για να δω τον κόσμο. Θα σου γράψω τις περιπέτειες μου.”
Έτσι ξεκίνησε μια ιστορία που συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του Κάφκα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τους, ο Κάφκα διάβαζε τις επιστολές της κούκλας προσεκτικά γραμμένες με περιπέτειες και συζητήσεις που το μικρό κορίτσι βρήκε αξιολάτρευτες.
Τελικά ο Kafka έφερε πίσω την κούκλα (αγόρασε μία) όταν ήταν πάλι πίσω στο Βερολίνο.
 • Δεν μοιάζει καθόλου με την κούκλα μου, είπε το κοριτσάκι. Ο Kafka τότε της έδωσε ένα άλλο γράμμα στο οποίο η κούκλα έγραφε: ′′ Τα ταξίδια μου με άλλαξαν “. Το κοριτσάκι αγκάλιασε τη νέα κούκλα και την έφερε σπίτι χαρούμενη.
Την επόμενη χρονιά ο Κάφκα πέθανε.
Πολλά χρόνια μετά το παιδί, τώρα ενήλικας, βρήκε μήνυμα μέσα στην κούκλα. Στη σύντομη επιστολή του ο Κάφκα έγραφε:
 • ” Ό, τι αγαπάς μπορεί να χαθεί, αλλά στο τέλος η αγάπη θα γυρίσει με άλλο τρόπο.”
[“Ο Κάφκα και η κούκλα που ταξιδεύει”, by Jordi Sierra I Fabra]

Καλή Κυριακή, με μια όμορφη ιστοριούλα !!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και μιμίδιο, κείμενο που λέει "QUEENMIKAELA imgfip.com ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ; TI ΜΟΥ ΛΕΣ;"


Μητσοτάκης: Από 5.000 πάμε σε 8.000 εμβολιασμούς την ημέρα.
Και για να το εμπεδώσουμε αυτό σημαίνει 2,92 εκ τον χρόνο . (2 εκ τον μήνα μας έλεγαν κάποτε.) Διαιρούμε δια του δύο (διπλή δόση) πάμε σε 1,46 εκ πολίτες τον χρόνο, με δεδομένο ότι θα εμβολιάζουν συνεχώς Σ/Κ & αργίες πάντα 8.000 ημερησίως.
Με μπακαλικό υπολογισμό για να πετύχεις ανοσία υπολογίζοντας το 70 % του πληθυσμού θες 5 χρόνια αν όλα πάνε τέλεια (που δε).
Κάτι οι ελλείψεις, κάτι οι γιορτές και τα Σ/Κ, κάτι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι οι καθυστερήσεις, , βάλε πάνω από 6 χρόνια, να σαι μέσα.. κι αν..

Χαίρετε και αγαλλιάσθε.


Δεν τα λέει η “αριστερή πτέρυγα”, τα λέει ο Τύπος του Λουξεμβούργου. Η ιστορία των εμβολίων απέδειξε περίτρανα ότι η Πρόεδρος της Κομισιόν εξακολουθεί και λειτουργεί ως Γερμανίδα πολιτικός και όχι ως Πρόεδρος όλων των Ευρωπαίων.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "HOME RUBRICS INFO SERVICE Zuremburger Sort FAMILY ADS ADVERINGA LOGIN E-PAPER SEARCH a ABONNEMENT Comment: Von der Leyen's cuddling course with Berlin"

Κ.Φ: Την είδα πόσο περιχαρής ήταν (η Μέρκελ). Το θέμα δεν είναι τι περιμένω εγώ, το θέμα είναι τι περιμένουν όλα αυτά τα εκατομμύρια Ευρωπαίων που κάθονται και κοιτάζουν τη Γερμανία να κάνει κουμάντο. Και δεν είναι βέβαια πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά. Από τον 6ο μ.Χ. αιώνα οι Γερμανοί κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη. Ε κάποια στιγμή πρέπει να επέλθει μια ισορροπία. Αλλά αυτά δεν μας τα είπαν στα σχολεία. Μας έλεγαν μόνο τα ίδια και τα ίδια κι έπρεπε να φτάσω 43 χρόνων για να μάθω ποιος ήταν ο προαιώνιος ρόλος των Γερμανών.


Η μεγάλη πλάκα ακόμα είναι πως αυτοί που μιλούσαν τελευταία κατά των Τούρκων είναι οι Αυστριακοί που είναι veritable Γερμανοί. Βέβαια ίσως επειδή η ιστορική τους μνήμη τους υπενθυμίζει ότι οι <<Ασσύριοι>> δεν έμειναν στη Χαλκηδόνα αλλά έφτασαν ως τη Βιέννη και μάλιστα δύο φορές.


Κ.Φ – Εκτός από τους ανθρώπους που πάσχουν ψυχικά και δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα μέτρα, όποιος τα παραβιάζει είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Δεν χρειαζόμαστε ούτε δάσκαλο με τη βέργα, ούτε πατερούλη να μας χαϊδεύει την πλατούλα και να μας λέει να είμαστε καλά παιδιά.
 • Θα βαρεθώ να το λέω. Μετά από τόσους μήνες, με εκατόμβες νεκρών, με οικογενειακά δράματα με οικονομικές καταστροφές, με ανήκεστες βλάβες στην υγεία ανθρώπων, δεν χρειαζόμαστε κανένα μήνυμα ούτε από την Κυβέρνηση ούτε από την Εκκλησία για να κάνουμε το σωστό.
Εξοργίζομαι να ακούω συνέχεια για ομάδες ατόμων που παραβιάουν τα μέτρα. Εξοργίζομαι να βλέπω πλημμελή αστυνόμευση (που το αστυνομικό κράτος δεν το ήθελα ποτέ, αλλά εδώ είναι περισσότερο από αναγκαίο). Εξοργίζομαι να βλέπω παραβιάσεις μέτρων ενώπιον της αστυνομίας που το αντιμετωπίζει χαλαρά γιατί έτσι της λέει η πολιτική της ηγεσία.
 • Ο κόσμος πεθαίνει, πονάει, καταστρέφεται και η μισή χώρα πετάει χαρταετό. Η έννοια τους είναι τι κόλπο θα βρουν για να παραβιάσουν τα μέτρα και να κάνουν του κεφαλιού τους. Μετά εγώ γιατί να σου πληρώσω ΜΕΘ κακομοίρη βλάκα; Γιατί να πληρώσω αεροδιακομιδή όταν δεν ενδιφέρθηκες καθόλου ούτε για την υγεία σου ούτε για την υγεία των διπλανών σου;
Ακόμα να αντιληφθούμε πόσο εγκληματικά είναι αυτά; Ότι κάθε φορά που εκτιθέμεθα και εκθέτουμε τους άλλους είναι σαν να παίζουμε ρώσικη ρουλέτα και δεν ξέρουμε σε ποια θαλάμη είναι η σφαίρα;
 • Έπρεπε να έρθει ο ιός για να καταλάβουμε τη βλακεία του κόσμου σε όλο της το μεγαλείο. Πραγματικά, δεν προσδοκώ πια τίποτα από αυτήν την κοινωνία. Μόνο καταστροφή και παρακμή.

Κ.Π: Πάντως αντί να το παίζουμε σοκαρισμένοι, ανήξεροι, η γενικοί εισαγγελείς γι’αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ, ας σκεφτούμε τους λόγους και ποιοί έφεραν τον Τραμπ στην εξουσία.

Ας αναλογιστούμε ποιοί καλλιέργησαν τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες με το image του καλλιεργημένου και πονετικού δημοκράτη, υποστηρίζοντας όμως στο όνομα της παγκοσμιοποίησης τον πολλαπλασιασμό των κερδών μιας χούφτας πολυεθνικών.
 • Για ποιούς δούλεψαν και δουλεύουν. Oσο για την ευρωπαική μας πραγματικότητα, βαδίζει ακριβώς στα ίδια αχνάρια. Τα άκρα ένα πράγμα μόνο τα θρέφει: Το χάσμα της κοινωνικής ανισότητας με ότι αρνητικό εμπεριέχει.

Η Δημοκρατία πάσχει όχι λόγω Τραμπ, αλλά για τους λόγους που ανελίχθηκε ένας Τραμπ. Κι αυτοί οι λόγοι συνεχίζουν να αυξάνονται.


Κ.Β- Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, σημερινο δημοσίευμα, το FB θα κλέβει τα δεδομένα όσων εχουν λογαριασμό στο Whatsapp, περιλαμβανομενων όλων των τηλεφωνων και μηνυματων. Για το καλό σου, φίλε μου.

 • Ουπς, διαφωνείς; Το Facebook θα πάρει τα στοιχεια σου ακομη και αν διαγραψεις τον λογαριασμο whatsapp συμφωνα με το δημοσίευμα. Ασχολήσου τωρα εσυ με τον ‘φασιστα τραμπ’, ενω οι εταιρίες σου κλέβουν τις φωτογραφίες και τις συνομιλίες σου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάθονται

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ) ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19 ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ…;

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Ivermectin is a repurposed drug Safe Safe Low cost It targets all the important pathologies associated with Covid-19 infections Inhibits viral replication .Inhibits viral spread Powerful anti-inflammatory May reduce the thrombotic event May inhibit viral entry to the cell It plays a positive role in all the phases of the disease, even long haulers"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


ΜΑΡ.ΑΓΓ: Ενα πράγμα ξέρω και μπορώ να το πω με σιγουριά.

Πριν καιρό, τα λύματα στη Θεσσαλονίκη έδειχναν την πορεία του ιου που ερχόταν και αντιμετωπίσαμε. Ζήσαμε τραγικές στιγμές.
Εγώ προσωπικά μετράω δυο μήνες και κάτι μέρες μέσα.
Τότε ευχόμουν μην γίνει κάτι παρόμοιο στην Αθήνα, γιατί δεν θα μας έσωζε τίποτα.
Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και με μεγάλη προσπάθεια κ υπευθυνότητα ανακαμψαμε ..
Η Αθήνα έχει φτωχογειτονιές, άστεγους, γκέτο, ανθρώπους που τριγυρνούν γιατί δεν έχουν τίποτα, ξένους κλπ.
Τα λύματα τώρα στην Αθήνα δείχνουν μια κατάσταση απλά τραγική.!
Εύχομαι και ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν.
Αλλιώς, όχι Πάσχα, ούτε το καλοκαίρι θα βγούμε.
Δεν συμφωνώ όμως με την ολη κατάσταση.
Τα μαγαζιά πρέπει να ανοίξουν. Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στη ζωή μας.
Δεν έχουμε δουλειά, χρήματα, και πλέον και υπομονή.
Κουραστήκαμε.
Ας εμβολιαστούν οι υγειονομικοι και οι μεγάλοι άνθρωποι γρήγορα και να ξαναρχίσει η ζωή.
Η κατάθλιψη είναι ήδη στη ζωή μας. Κάποιοι δεν έχουν ρεύμα, άλλοι να φάνε και οι υπόλοιποι φυτοζωουμε.
Η υπομονή εξαντληθηκε και δεν μπορούμε αλλο να σώζουμε τον κόσμο ξαπλωμένοι.
Με μέτρα και προσοχή μπορούμε να επανέλθουμε.
Κραυγή αγωνίας απο έναν αισιοδοξο,υπεύθυνο άνθρωπο…
Τα δύσκολα είναι τώρα!
Ελπίζω να μην χαθεί και αυτή η χρονιά γιατί μαζί της θα χαθούν άνθρωποι, επιχειρήσεις και όσοι μείνουν… θα είναι ετοιμοθανατοι…
Καλή χρονιά στο προφίλ μου δεν ευχήθηκα και είμαι άνθρωπος της επικοινωνίας..
Ο λόγος είναι ότι το εύχομαι σιωπηλά αλλά μέσα μου ξέρω ότι θα περάσουν χρόνια, να ξανά αγκαλιάσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, να βγούμε, να συναναστραφουμε, να μην φοβόμαστε και να ζουμε αξιοπρεπώς…Να ελπίζουμε…
Η μοναδική μου ευχή, είναι, καλή τύχη και πίστη ότι η Ελλάδα είναι ευλογημένη χώρα!
Η εικόνα ίσως περιέχει: λωρίδες

Κ.ΑΡΓ: Ο άλλος συμμετείχε στην πιο δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση στα ελληνικά χρονικά, έχει σκοτώσει 11, καταδικαστεί σε 11+ φορές ισόβια & δεν έχει δηλώσει καμία μεταμέλεια, αλλά μας λέει ότι «πρόκειται για…πλήρη καταπάτηση του κράτους δικαίου» η μεταγωγή του στον Δομοκό! Ρε, ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕ, απο δω

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, κείμενο που λέει "TIMELINE Ξεκινά απεργία πείνας o Κουφοντίνας για τη μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού 08.01.2021"

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ!
Όταν ο σκοπός σου είναι να εγκαθιδρύσεις στη χώρα σοβιετική δικτατορία, αλλά (λόγω του μεγαλύτερου λάθους του Εθνάρχη) είσαι στη Βουλή, τι σόι κοινοβουλευτικό έλεγχο να κάνεις; Είναι σαν να ζητάς από μια θεούσα να σχολιάσει fashion show.
Κι όμως οι λεβέντες μας το βρήκαν το θέμα!
 • Διαμαρτύρονται για τα “αντιδραστικά” και “προκλητικά” (για τους Τούρκους) συνθήματα που ακούστηκαν σε στρατόπεδα. Τα θεωρούν προσβλητικά απέναντι σε λαούς με τους οποίους ο δικός μας “δεν έχει να μοιράσει τίποτα”, κατά το ΚΚΕ.

Το ότι δεν μοιράζουν οι λαοί, αλλά οι ηγεσίες τους, και το ότι οι Τούρκοι διεκδικούν μέχρι και την Εύβοια, ενώ θέλουν να ενσωματώσουν τη Β. Κύπρο δεν το πήραν χαμπάρι εκεί στον Περισσό. Ούτε το ότι οι Σκοπιανοί ονειρεύονται σύνορα μέχρι τον Όλυμπο. Έτσι λοιπόν, οι τρεις καμπαλέρος του ΚΚΕ… ενοχλήθηκαν διότι τα συνθήματα ονομάζουν ελληνική την Κύπρο και την Μακεδονία, άποψη που θεωρούν… αλυτρωτική και ανιστόρητη!

 • Κι επειδή η κυρία Λουκά του σταλινισμού που συνυπογράφει το κατάπτυστο κείμενο δεν διευκρινίζει τι είδους συνθήματα θα ήθελε να ακούγονται στα στρατόπεδα, να προτείνω εγώ ένα: “Αν κυβερνούσε ο Στάλιν, όλοι οι φτωχοί θα μέναμε σε βίλα στην Εκάλην”.
Υ.Γ. Το ντοκουμέντο είναι από τον Φεβρουάριο του 2019, στον απόηχο της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά τώρα μου το έστειλαν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Εικόνα