Το κυριακάτικο πρωϊνό σημειωματάριο του μικρομέτοχου [28.2.2021]

Είναι ζήτημα ιστορικής τιμιότητας και ευγνωμοσύνης, να κληθεί ο Πρόεδρος της Αϊτής, για τον εορτασμό των 200 χρόνων της Επανάστασης μας. Όσοι έχετε χιλιάδες ακολούθους και επηρεάζετε κόσμο, φτιάξτε το αντίστοιχο χασταγκ μπας και εισακουστεί η πρόταση. Οι Έλληνες δεν είμαστε αγνώμονες.


 


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ 

  • Μα ακριβώς έτσι. Δηλαδή πιο ακριβώς δεν έχει …
Εικόνα


Όσοι αναρωτιέστε πως αντέχει 51 μέρες σε απεργία πείνας ο Κουφοντίνας, θυμίζω απλώς ότι ο αγωνιστής @SpDapergolas άντεξε ηρωικά 74 μέρες, ήτοι δυόμισι μήνες χωρίς να φάει. Και όλα αυτά για ένα νεροπίστολο και ένα παπάκι δανεικό.

Εικόνα


Την ανέβασε στο Instagram ο αδελφός του αγαπημένου μας φίλου Κωστή Περατικου ο Νίκος λέγοντας τα εξής…. Με όλες τις ανοησίες στις ειδήσεις στην Ελλάδα τελευταία θέλησα να ανεβάσω αυτή την φωτογραφία του αδελφού μου…Ένας από τους δολοφονηθέντες από τον Κουφοντίνα. #Κουφοντινας

Εικόνα


ΟΤΑΝ απήχθη ο Αλντο Μορο από τις ερυθρες ταξιαρχίες, το ιταλικό κρατος θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του. όμως ολα τα κόμματα, ακόμα κ το κομμουνιστικό, αρνηθηκαν κάθε διαπραγμάτευση με τους τρομοκράτες. η δημοκρατία δεν λειτουργεί κάτω απ την πίεση εκβιασμών.


Ν.Σ: Δηλαδή αν κάνει απεργία πείνας και ο Κορκονεας, θα βγάλει την ίδια ακριβώς ανακοίνωση ο Τσίπρας πως η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή; Κατήφορος είσαι Αλέκο… #Κουφοντινας


Γ.Κ: «Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την Ελευθερία της πατρίδας, και ο Θεός την υπογραφή του πίσω δεν την παίρνει», είπε ο Κολοκοτρώνης απευθυνόμενος στους Έλληνες, στην έναρξη της Επανάστασης.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


Γ.Μ: ΑΠΘ: “Πετάξαν αυγά και γιαούρτια στην ταμπέλα του Καραθεοδωρή” Αριστεροί φοιτητές και φίλοι τους εξωπανεπιστημιακοί, πέταξαν αυγά και γιαούρτια στο Κτίριο Διοίκησης Α.Π.Θ, επάνω στο όνομα του μαθηματικού «Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή», στις γνώσεις του οποίου υποκλίθηκε ο Αϊνστάιν.

Εικόνα


Λ.Κ: «όταν οι αντάρτες μπούνε στην αθήνα το σύνταγμα θα λέγεται πλατεία κουφοντίνα»

Εικόνα

  • Κ.Σ: Εκτός από τον Κουφοντίνα, αυτοκτονεί και ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτιζόμενος με την τρομοκρατία.
Κ.Τ: τέλος τα μπαλέτα του Κουφοντίνα, τώρα βγαίνουν οι φίρμες:
Εικόνα


Γ.Μ: Το Μαξίμου δεν αλλάζει τη γραμμή του (1/2). «Δεν είναι δυνατόν ο Δ.Κουφοντίνας να επιλέξει εκείνος τη φυλακή κράτησης του υπό την απειλή της αυτοχειρίας. Θα μπορούσε να προσφυγει στη Δικαιοσύνη για τη μεταγωγή του, αλλά δεν το κάνει κι εκβιάζει».


Γ.Κ: Μήπως είναι fake η δήλωση του @atsipras;
Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας πρώην πρωθυπουργός, ζητά από την κυβέρνηση, να υποκύψει στον εκβιασμό ενός αμετανόητου δολοφόνου. Το τερμάτισε ο θαυμαστής του Πολάκη


Κάπου εδώ να πούμε ότι ο Ομπάμα όχι μόνο διέταξε την εκτέλεση (και όχι την σύλληψη) του Μπιν Λαντεν, αλλά και την φυγάδευση του πτώματός του, το οποίο πετάχτηκε ίσως στον ωκεανό να το φάνε τα ψάρια. Δεν ξέρω αν έχει ενημερωθεί ο Πάπας να μην τον κάνει παρέα


Π.Μ: Αν ήταν πρόεδρος 15μελούς ή έστω ενός κόμματος του 3%, ίσως να μην δίναμε σημασία. Πρόκειται, όμως, για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τέως ΠΘ, ο οποίος ζητά προνομιακή μεταχείριση ενός αμετανόητου δολοφόνου 11 ανθρώπων. Κάτι τέτοιο δεν έχει προηγούμενο.


Προσέξτε, “του καταδικασμένου για τρομοκρατία”, όχι του τρομοκράτη, δηλαδή κάπου μέσα στο άρρωστο μυαλό τους παίζει να είναι άδικα στη φυλακή ο Κουφοντίνας. Πρωτοφανής ο τόσο σφιχτός εναγκαλισμός κόμματος με τρομοκρατικες ομάδες. Τους συγκρατεί μόνο η ελπίδα να κυβερνήσουν ξανά.

Εικόνα

Τασσόμενος υπέρ της τρομοκρατίας, ο Τσίπρας κλείνει το μάτι σε όλο αυτόν τον συρφετό που απειλεί με «επανάσταση» και «εμφύλιο». Αυτό που δεν υπολογίζει πως ο ίδιος και το παρεάκι αυτό είναι η ελαχιστότατη μειοψηφία της κοινωνίας. Καλή τύχη, σύντροφοι. Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε.


Γ.Λ: 20 λεπτά μονόλογος στην εκπομπή με την υψηλότερη τηλεθέαση σε ενα δικηγόρο κατηγορουμενου για παιδεραστία.. ΝΤΡΟΠΗ!!! #skmanesis


Γ.Σ: Κράτος Παράνοιας! Επαγγελματίες καταστρέφονται λόγω lockdown

“Ζηλωτές” του δολοφόνου διαδηλώνουν εν μέσω πανδημίας & με γεμάτες ΜΕΘ
Η Αντιπολίτευση ενώ κλείνει το μάτι στους διαδηλωτές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κατηγορεί την Κυβέρνηση για την κλειστή Αγορά
Έθνος “ανάδελφων” ή Έθνος παρανοϊκών;


Ν/Λ: Εντάξει Χάρη, αλλά μεταξύ μας τώρα, σαν την ΠΑΣΟΚΑΡΑ δεν είναι.

Παράθεση Tweet
κ.Σταμάτη @stamatismalelis αυτά τ ονόματα τ γνωρίζετε; 1985:Ν.Μομφεράτος 1985:Π.Ρουσέτης 1986:Δ.Αγγελόπουλος 1988:Α.Μποδοσάκης 1988:Ο.Νορντίν 1989:Π.Μπακογιάννης 1991:Ρ.Στούαρντ 1991:Τ.Γιουργκού 1992:Α.Αξαρλιάν 1994:Μ.Βρανόπουλος 1994:Ο.Σαπιχίογλου 1997:Κ.Περατικός 2000:Σ.Σόντερς
….
ΕικόναΕικόνα