Το κυνήγι, το μπάσκετ και οι γκρίνιες στην ΚΟ – Περίπου τρεις ώρες διήρκησε η τηλεδιάσκεψη

ΒΗΜΑτοδότης

Το κυνήγι, το μπάσκετ και οι γκρίνιες στην ΚΟ

Περίπου τρεις ώρες διήρκησε η τηλεδιάσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και εκείνο που έμαθα είναι ότι δεν ήταν όλοι οι βουλευτές στα γραφεία τους.

Για παράδειγμα ο βουλευτής Φλωρίνης Γιάννης Αντωνιάδης δεν πρόλαβε να πάει στο γραφείο του και συνδέθηκε μέσα από το κοινοβουλευτικό του αυτοκίνητο. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ξαφνικά, κάτι συνέβη και εξαφανίστηκε από την οθόνη.

Η βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα ήταν η μοναδική που εξέφρασε τη συμπάθειά της προς τους κυνηγούς ρωτώντας τον πρωθυπουργό γιατί απαγορεύεται το κυνήγι, τη στιγμή που, όπως είπε, είναι ατομικό άθλημα.

Ακόμα βρέθηκε και ένας προπονητής ομάδας μπάσκετ, τον οποίοι ελάχιστοι τον θυμήθηκαν. Ήταν ο παλαιός βουλευτής Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος θέλοντας μάλλον να επαινέσει τον Πρωθυπουργό, του είπε ότι τον θυμάται να παίζει μπάσκετ και να κατατροπώνει την ομάδα των δημοσιογράφων και των υπαλλήλων της Βουλής και πόσο καλός μπασκετμπολίστας ήταν ο κ. Μητσοτάκης με τον Πρωθυπουργό να χαμογελά και με τους άλλους να λένε ότι προπονητής της ομάδας ήταν ο «κόουτς Γιάννης Ιωαννίδης» (αυτόν όλοι τον θυμόντουσαν).

 

***