Το κρίσιμο διαγραμματικό σημείο, που θα προκαλέσει το εναρκτήριο λάκτισμα στους αγοραστές…

OΜΙΛΟΣ Doppler (ΝΤΟΠΛΕΡ)

Συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια στον κλάδο των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων κλιμάκων στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, απαριθμώντας περισσότερους από 200 συνεργάτες, 500 υλοποιημένα δημόσια έργα και 10.000 εγκατεστημένους ανελκυστήρες σε όλο τον κόσμο.

H Doppler είναι ένας όμιλος με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, με το 92% των συνολικών πωλήσεών του να πραγματοποιείται σε πάνω από 75 χώρες με τις κυριότερες από αυτές να βρίσκονται στη Βόρεια Ευρώπη, τη Ρωσία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τελευταία έχει αρχίσει και στρέφει το ενδιαφέρον της σε τοπικές εγκαταστάσεις αλλά και στην τάχιστη επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου στη Βόρεια Αμερική, στην Ασία και στην κεντρική Αφρική καλοβλέποντας φυσικά και την εγχώρια αγορά, όπου αναμένεται στην επόμενη 4ετία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, τα τεράστια κατασκευαστικά projects και το ζέσταμα της οικοδομικής δραστηριότητας να κάνουν τη διαφορά ενισχύοντας σημαντικά τον κύκλο εργασιών και τα οικονομικά αποτελέσματά της. Ένα μικρό δείγμα από τις πολλές στρατηγικές  κινήσεις της εταιρείας είναι να παρέχει και μια σειρά από λύσεις για το επιδοτούμενο “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”.

pin

APOSTOLOS MANTHOS@capital.gr