Το κάζο του Πατούλη στο Ράλι Ακρόπολις – Τι έκανε και τον απομάκρυναν κακήν κακώς

Μεγάλο κάζο για τον Γιώργο Πατούλη στο ράλι Ακρόπολις που προσπάθησε να φωτογραφηθεί μαζί με τον πρωθυπουργό αλλά “έφαγε πόρτα”. 

Κατά την τελετή έναρξης κάτω από την Ακρόπολη, στην πρώτη σειρά ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ξαφνικά, εμφανίζεται ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος  προσπαθεί να “χωθεί” στο “κάδρο”.

Η σκηνή από την πρώτη στιγμή ήταν κωμική με τον περιφερειάρχη σιγά – σιγά και με μικρά βηματάκια να «χώνεται» στην κεντρική σκηνή των εγκαινίων του Ράλι Ακρόπολις για να φωτογραφηθεί με τον Πρωθυπουργό.

Ωστόσο δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς την ξεκαρδιστική συνέχεια: εκεί που ο κ. Πατούλης ετοιμάζεται να ποζάρει ένας κύριος της διοργάνωσης τρέχει τον γραπώνει και τον οδηγεί εκτός πλάνου, προς μεγάλη απογοήτευση του περιφερειάρχη.

Ο περιφερειάρχης από την πρώτη σειρά, βρέθηκε στο περιθώριο με τις κακές γλώσσες να μιλάνε για δυσαρέσκεια του Μαξίμου για σειρά ενεργειών του Γιώργου Πατούλη.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης είχε σειρά επαφών με κατασκευαστές για το θέμα της διαχείρησης των σκουπιδιών. Ενα έργο που “καίει” την κυβέρνηση και πολλοί αναρωτιούνται αν οι κινήσεις του Γιώργου Πατούλη είναι εις γνώσιν του Μαξίμου.