Το καθημερινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου – Tετάρτη 21 Απριλίου 2021

Εδώ εχουμε πάει 50 χρόνια πίσω, οι 3 ώρες της Αναστάσης μας πείραξαν.


Στις 19 Απριλίου 1824 άφησε την τελευταία του πνοή στο Μεσολόγγι, σε ηλικία 36 χρονών, ο Λόρδος Βύρων. Τα τελευταία του λόγια για την Ελλάδα ήταν: «Της έδωσα τον καιρό, την υγεία μου, την περιουσία μου, και τώρα της δίνω τη ζωή μου. Τι μπορούσα να κάνω περισσότερο;»


****
Να θυμόμαστε ποιοι μας κυβέρνησαν 5 χρόνια. Κι έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν τη λέξη “αριστεία” ειρωνικά, οι παλιολ@@ά@@ες.
Εικόνα
Μπόχα και βρώμα…. Από θαύμα άντεξε η χώρα τη διακυβέρνηση 
Εικόνα


Δυστυχώς δεν έχουμε νόμους. Αν δεν υπάρξει αυστηρότητα θα ζούμε σε ζούγκλα.

Εικόνα

40% των ηλικιωμένων δεν πάει να εμβολιαστεί! Κορονοπάρτι της κουρασμένης νεολαίας δίνουν & παίρνουν! Αρνητές μάσκας, αρνητές selftest, αρνητές ιού, ακόμα & μετά από όλα όσα έχουμε δει! Θεωρίες συνομωσίας φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Λαός που δεν θέλει να σωθεί, δεν θα σωθεί…

Wednesday's FT

Ρωσικά Sukhoi έστειλαν στον Αλλάχ 200 Τζιχαντιστές μισθοφόρους της Τουρκίας
Σήμερα στα ΝΕΑ
ΕικόναΕικόνα
  • ΑΝΔ.ΑΔΡ: Απο χθες τουριστες απο χωρες Σενγκεν, ΗΠΑ, Βρετανια, Ισραηλ κλπ ταξιδευουν ελευθερα οπουδηποτε στην Ελλαδα, αν εμβολιασμενοι η με αρνητικα self tests. Για τους ελληνες που ταξιδευουν μεσα στην Ελλαδα, γιατι δεν ισχυει το ιδιο;
  • Δ.Κ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΕικόνα

Α.Κ: ΤΙ ΛΕΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΛΕΕΙ; 

Εικόνα


Ο.Σ: Ο άλλος ξεκινά να γράψει για την European Super League και γράφει για τις πατέντες των φαρμακευτικών. Μιλάμε για ανάλυση μεθυσμένου από τις 11 το πρωί θαμώνα σε καφενείο/ουζερί των Εξαρχείων.

  • Τζ.Μ: Μας κράτησαν μέσα από 7 Νοέμβρη για να κάνουμε Χριστούγεννα, μετά για να κάνουμε Απόκριες, μετά για να κάνουμε Πάσχα! Τελικά μας κράτησαν μέσα για να έρθουν οι τουρίστες τον Μάιο!

Ν.Μ: Μέχρι και το κερί από εκκλησία το έκλεψαν μη και πληρώσουν τίποτα από την τσέπη τους ρε @@@άκα

Εικόνα
Εχθές η Χατζησοφιά εύχονταν να πεθάνουν οι ηλικιωμένοι,σήμερα άλλος Ζαιος άρχισε καμπάνια μόνος του για να μην έρθουν τουρίστες.Το κοινό που έχουν οι δυο τους είναι ότι είναι ζαιοι.Γραφικότητες μεν αλλά υποδηλώνουν τον ψυχισμό των ζαιων δε.
Εικόνα


Εδώ το “λαϊκό παιδί” μιλάει για “απληστία των ισχυρών” ενώ στέλνει τα παιδιά του στα πιο ακριβά σχολεία, έκανε διακοπές σε πανάκριβα κότερα φίλων του, και έβαλε γαριδομακαρονάδα στο μενού του ΠΘ αεροσκάφους ενώ το χρησιμοποιούσε σαν ταξί με την παρέα του. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΛΕΟΣ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


ΛΕΜΕΣΟΣ

  • Εικόνα

Λ.ΝΤ: Εγώ να καταλάβω την αμερικανια στο όλο concept, τα κεριά όμως είναι σαν έχουν βάλει μανουάλια. Ας έβαζαν ένα, συμβολικά, ή αριθμούς. Σαν ευχέλαιο είναι!

Εικόνα
  • Ο Τσίπρας έγραψε για την απληστία των ισχυρών και του χρήματος….. Κι ύστερα αναπαύθηκε στο κότερο της Παναγοπούλου & στη βίλα του Σουνίου και έστειλε τα παιδιά του στο Κολλέγιο….
  • Γ.Κ: Έκανε ΑΜΚ η Πειραιώς και οι μετοχές, που μας είχε αναγκαστικά φορτώσει έγιναν φτερά στον άνεμο, για άλλη μια φορά. Μιλάμε για συνεχιζόμενη καταστροφή από το 2016 και μετά. Κανείς δεν ασχολείται. Ούτε οικονομικοί ρεπόρτερ ούτε κανένας.
  • Β.Β: Εικόνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε τη ΔΕΗ με χρηματιστηριακή αξία 2,8 δις € και σε 4,5 έτη τη μείωσε στα 0,3 δις €. Η ΝΔ παρέλαβε μια χρεοκοπημένη ΔΕΗ η οποία «έμπαινε μέσα» 2,5 εκατ. € ανά ημέρα και σε 1,5 χρόνο την έκανε κερδοφόρα.