To καθημερινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (Πέμπτη 8 Απριλίου 2021)

ΜΗΝΥΜΑ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Εσείς λέτε τώρα ότι δεν ξέρουν τους όρους της αυξησης και ποιος θα πάρει τί; Απλά με τέτοιες διαρρεύσεις θολώνουν τα νερά μπας και τσιμπήσει κανένα έξτρα κορόιδο… Σαν τις οικονομικές καταστάσεις που τις κάνουν 900 σελίδες για να μην βρίσκεις αυτό που θα γράψουν σε υποσημείωση στην σελίδα 712.

 • ΚΑΙ ΑΛΛΑ: Για το 11, το 12, και το 13. δεν έχουνε καθόλου ντροπή! Δηλαδή κορόιδο μέτοχε πλήρωσε τα δικαιώματα προαίρεσης που αφηρημένα μπορεί να πάρει όποιος υπάλληλος κινείται μέσα στην εταιρία-τράπεζα!!!. Α και σε όποια άλλη εταιρία της πειραιώς χόλντινγκ!Και η ντροπή έχει ντραπεί!!

AYTH EINAI H ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ…ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/10…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ;

 • Τα παράπονά σας είναι προς λάθος κατεύθυνση κατά τη γνώμη μου. Λέτε οι  αποφάσεις και τα σχέδια αυτά να έγιναν από τη διοίκηση της τράπεζας , ερήμην της πολιτικής ηγεσίας του τόπου ή είχαν την έγκριση και την ευλογία της; Εξάλλου το έχουμε δει το έργο πολλάκις φορές αν δεν κάνω λάθος!

 • Καλά, αναμενόμενο απ’ τον Ερντογάν αλλά κι ο Μισέλ; Σάλος στις Βρυξέλλες, μένω στην ουσία λέει η Ούρσουλα

Σάλο έχουν προκαλέσει στις Βρυξέλλες οι εικόνες από την προσβολή στο πρόσωπο της προέδρου της Κομισιόν – μιας κυρίας κατ’ αρχήν – χθες στην ΄Αγκυρα με τον Ταγίπ Ερντογάν και τον Σαρλ Μισέλ να … στρογγυλοκάθονται και ν’ αφήνουν όρθια και άφωνη την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

 • H Πρόεδρος της Κομισιόν  επικεντρώνει στην ουσία κα ιόχι στο πρωτόκολλο της επίσκεψης δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής Εκπρόσωπος της Κομισιόν Έρικ Μάμερ, τονίζοντας – με νόημα – ωστόσο ότι η Κομισιόν αναμένει η επικεφαλής της να τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης στο εξωτερικό με αυτήν που έχει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν Έρικ Μάμερ, απαντώντας σε ερώτημα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, ξεκαθάρισε πως σε ό,τι αφορά το περιστατικό με την απόκλιση από το πρωτόκολλο κατά την τριμερή συνάντηση με τον Ρ.Τ.Ερντογάν, η Πρόεδρος της Κομισιόν επέλεξε να δώσει σημασία στο ζήτημα ουσίας, δηλαδή στο να μεταφέρει στην τουρκική πλευρά τις αποφάσεις των κρατών μελών.

 • Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η Πρόεδρος αναμένει στο εξωτερικό να έχει την ίδια μεταχείριση πρωτοκόλλου με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και οι αρμόδιες υπηρεσίες λαμβάνουν ήδη μέτρα για να καταστεί αυτό σαφές στο μέλλον. Ο Έρικ Μάμερ διευκρίνισε ότι οι συνήθεις ρυθμίσεις πρωτοκόλλου αποτελούν αντικείμενο συνεννόησης “μέσω των τακτικών διαύλων επικοινωνίας”.

Ο επικεφαλής εκπρόσωπος αρνήθηκε να ερμηνεύσει τη σημειολογία του περιστατικού κάτι που, ωστόσο, κάνουν οι πάντες στις Βρυξέλλες.

«Εμμ…» μουρμούρισε η πρόεδρος της Κομισιόν σαστισμένη παραμένοντας όρθια την ώρα που Μισέλ και Ερντογάν είχαν ήδη στρογγυλοκαθήσει στις δύο πολυθρόνες που είχαν ετοιμαστεί για να φιλοξενήσουν τους δύο άνδρες, και μόνον αυτούς, που θα συμμετείχαν στην συνάντηση ανάμεσα στους δύο ευρωπαίους ηγέτες και τον ισλαμιστή τούρκο πρόεδρο.

Στην συνέχεια, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πήρε θέση σε έναν καναπέ, απέναντι από τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών, που βρίσκεται ιεραρχικά κάτω από την πρόεδρο της Κομισιόν κατά το πρωτόκολλο.

Η προσβολή, αθέλητη ή προμελετημένη, συμπίπτει με μία ευαίσθητη συγκυρία. Ευρωπαϊκή Ενωση και Τουρκία επιδιώκουν την αποκατάσταση των σχέσεών τους έπειτα από πολύμηνη ένταση, την ώρα που οι Ευρωπαίοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους απέναντι στην καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων στην Τουρκία, που συνοδεύθηκε πρόσφατα από την απόφαση του Ερντογάν για την αποχώρηση της Αγκυρας από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την πρόληψη της βίας κατά των γυναικών και των παιδιών.

Έπειτα από την συνάντηση, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δεν μάσησε τα λόγια της κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Είμαι βαθιά ανήσυχη για το γεγονός ότι η Τουρκία αποσύρθηκε από την Σύμβαση της Κανωσταντινούπολης», είπε.

«Πρόκειται για την προστασία των γυναικών, την προστασία των παιδιών, κατά της βίας και είναι σαφώς κακό σημάδι αυτήν την στιγμή», είπε. «Τα θέματα που έχουν σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι διαπραγματεύσιμα».

   Αντιδρούν οι Ευρωβουλευτές

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή πολλών ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες.

«Πρώτα αποσύρονται από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης και τώρα αφήνουν την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χωρίς κάθισμα κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης. Είναι ντροπή #WomensRights», έγραψε στο Twitter η πρόεδρος της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ισπανίδα Ιράτχε Γκαρσία Πέρες.

Η έκφραση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «Εμμ..!» είναι το νέο μότο για την θέση ότι «η σχέση ΕΕ-Τουρκίας δεν πρέπει να διαμορφωθεί έτσι», σχολίασε ο Γερμανός ευρωβουλευτής Σεργκέι Λαγκοντίνσκι.

 • Αλλά, αν η συμπεριφορά της τουρκικής πλευράς θεωρείται δεδομένη για όποιον έχει την παραμικρή πείρα από το πρωτόκολλο, αλλά και την ουσιαστική μεταχείριση των γυναικών σε ισλαμικό περιβάλλον, η στάση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου δεδομένη. Ο Σαρλ Μισέλ δεν ήταν προετοιμασμένος για την αναμενόμενη, αν όχι προμελετημένη, προσβολή; Και αν όχι, τι ήταν αυτό που τον εμπόδισε στην αυτονόητη αυθόρμητη αντίδραση;

Όπως αναρωτιέται και η ολλανδή φιλελεύθερη ευρωβουλευτής Σοφί ιν τ’ Βελντ, γιατί ο πρόεδρος του Συμβουλίου παρέμεινε «σιωπηλός» την ώρα που η συνάδελφός του βρισκόταν όρθια και σε προφανή αμηχανία;

Με πληροφορίες από AFP και ΚΥΠΕ, Αθανάσιος Αθανασίου https://hellasjournal.com/


ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΘ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 07/04/2021, 15:55 | από Voria.gr

Δύο υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ απέσπασαν δύο από τα συνολικά πέντε βραβεία του παγκόσμιου διαγωνισμού που προκηρύχθηκε από το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers). Το ΙΕΕΕ αριθμεί περισσότερα από 420.000 εγγεγραμμένα μέλη, εκ των οποίων οι περισσότεροι από τους 90.000 είναι φοιτητές, σε περισσότερες από 160 χώρες, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη τεχνολογική επαγγελματική κοινότητα στον κόσμο.

 • Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, υποδέχθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, στην Πρυτανεία, τους δύο διακριθέντες υποψήφιους διδάκτορες Αλέξιο Ιωαννίδη και Ευάγγελο Στάικο, μαζί με τον Επίκ. Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Θωμά Τσοβίλη, υπό την επίβλεψη του οποίου εκπονούνται οι δύο διδακτορικές διατριβές που αφορούν στην έρευνα στο πεδίο των υψηλών τάσεων.

Ο κ. Τσοβίλης ενημέρωσε τον Πρύτανη του ΑΠΘ για την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης του Παγκόσμιου Διαγωνισμού, καθώς διεξάγεται με μη εμφανή τα στοιχεία των ερευνητών που υποβάλουν την ερευνητική τους εργασία, ενώ ταυτόχρονα δεν γίνονται γνωστά τα στοιχεία των κριτών. Επίσης, επισήμανε το γεγονός ότι «είναι εξαιρετικά σπάνιο να προέρχονται δύο νικητές από το ίδιο ίδρυμα, όπως έγινε στην περίπτωση του ΑΠΘ».

 • Ο Πρύτανης, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, συνεχάρη θερμά τον επιβλέποντα Επίκ. Καθηγητή Θωμά Τσοβίλη και τους υπ. διδάκτορες, για τις δύο ξεχωριστές μεγάλες παγκόσμιες επιτυχίες τους. «Η έννοια της αριστείας στις μέρες μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Σε μια δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία και τη λειτουργία του πανεπιστημίου, οι αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία δεν στάθηκαν εμπόδιο στην προσπάθεια δύο νέων ανθρώπων να κατακτήσουν την κορυφή» δήλωσε ο Πρύτανης και επισήμανε «Οι φοιτητές μας, με τις κατακτήσεις τους, στέλνουν στην κοινωνία ένα ενθαρρυντικό και αισιόδοξο μήνυμα: “φαίνεται πάντα αδύνατο μέχρι να γίνει”».

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός και το έπαθλο

O Παγκόσμιος Διαγωνισμός, με τίτλο «DEIS Graduate Student Fellowship 2020», προκηρύχθηκε από την ΙΕΕΕ, με στόχο τη βράβευση των καλύτερων ερευνητικών εργασιών υποψηφίων διδακτόρων στα πεδία των ηλεκτρικών μονώσεων και της διηλεκτρικής συμπεριφοράς προηγμένων υλικών. Ο παγκόσμιος διαγωνισμός ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2021. Τα βραβεία είναι πέντε στο σύνολο και ισάξια μεταξύ τους, ενώ τα συνοδεύει χρηματικό έπαθλο 5000$ για το καθένα.

 • Αλέξιος Ιωαννίδης

Ο Υπ. Διδάκτορας Αλέξιος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, το 1993. Έχει κερδίσει και πέρυσι το 4ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό με ανθρωπιστικό χαρακτήρα (IEEE IAS CMD Humanitarian Contest) του φορέα IEEE Industry Applications Society, για την εργασία του, με τίτλο «Εφαρμογή του στοχαστικού μοντέλου σύλληψης του κεραυνού για την αντικεραυνική προστασία του Παρθενώνα».

Φέτος κέρδισε ένα από τα πέντε συνολικά ισάξια βραβεία, για την ερευνητική εργασία, με τίτλο «Προσομοίωση επιφανειακής διάσπασης στερεών διηλεκτρικών με τη χρήση fractal δομών». Αποτελέσματα της έρευνάς του είναι η ανάπτυξη μιας γενικευμένης μεθοδολογίας για την αξιολόγηση των ηλεκτρικών μονώσεων, καθώς και οδηγίες για τη βελτιστοποίηση της σχεδίασης αξιόπιστων συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας.

 • Ευάγγελος Στάικος

Ο Υπ. Διδάκτορας Ευάγγελος Στάικος, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Φέτος κέρδισε ένα από τα πέντε συνολικά ισάξια βραβεία, για την ερευνητική εργασία, με τίτλο «Μοντελοποίηση βαρίστορ οξειδίων του μετάλλου και προστασία ευαίσθητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού έναντι υπερτάσεων». Ο βασικός στόχος της έρευνας είναι η μοντελοποίηση διατάξεων προστασίας έναντι υπερτάσεων που ενσωματώνουν ημιαγωγούς μεταβλητής αντίστασης.

 • Για αυτό το σκοπό θα χρησιμοποιηθούν καινοτόμες πειραματικές δοκιμές και νέες τεχνικές προσομοίωσης. Η έρευνα θα δώσει τα υπολογιστικά εργαλεία και την επιστημονική βάση για την καθιέρωση βασικών κατευθυντήριων γραμμών στη βιομηχανία, με σκοπό την αποτελεσματική προστασία ευαίσθητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να συμβάλουν στην ενίσχυση της αξιοπιστίας των σύγχρονων, έξυπνων ηλεκτρικών και τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό: https://ieeedeis.org/2021/02/2020-deis-graduate-fellowship-winners/


 • Επενδύστε στην Ελλάδα. Έχει πολλή πλάκα… Του Γιώργου Κράλογλου

Βάλτε τα κάτω και πείτε. Ποιος σοβαρός επενδυτής θα ενδιαφερθεί για την Ελλάδα όταν η οικονομική της πολιτική θα είναι άγνωστη, μετά από 20 μήνες!! Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με όλη την οικονομική του κομπανία, βγήκαν στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα, στη Βουλή και έδωσαν στίγμα της οικονομικής τους πολιτικής για την ανάκαμψη.

 • Καλό, κακό το σχέδιο, με κενά χωρίς κενά, με οράματα ή όχι, πρόκειται για συντεταγμένες πάνω στις οποίες θα κινηθεί η οικονομική πολιτική, μέχρι τον Ιούλιο του 2023 που θα γίνουν εκλογές. Αν τελικά η κυβέρνηση εξαντλήσει την θητεία της (όπως και έχει υποχρέωση).

Πολύ ωραίο και πολύ καλό λοιπόν το πλάνο επιλογών σε έργα, σε επενδύσεις, σε αναμορφώσεις θεσμών και μεταρρυθμίσεις για να πορευθεί η οικονομία, γιατί (κατά πώς φάνηκε) όλα θα μπουν μπροστά εδώ και τώρα, πράγμα που ενθαρρύνει και εκείνους της οικονομίας που δεν το έβαλαν κάτω.

 • Λέμε πολύ ωραία και γιατί δεν έχουμε μόνο λόγια. Το σχέδιο συνοδεύεται, με κάτι παραπάνω από 57 δισ. ευρώ των Ταμείων της Ε.Ε. αφού προηγηθεί το “πράσινο φως” των Βρυξελλών για τα “φάρμακα” ανάρρωσης της οικονομίας που “συνταγογράφησαν” ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του.

Ως εδώ όμως, τα σκιρτήματα χαράς… από την αγορά. Ζόμπι, ξεζόμπι… η αγορά, αυτή διαθέτει σήμερα η οικονομία. Πιθανές χαρές και από ντόπιους επενδυτές, που συνεργάζονται και με ξένους κεφαλαιούχους, καθώς ξεκαθαρίζει το οικονομικό τοπίο στην χώρα.

 • Να όμως που δεν πέρασαν ούτε 5 μέρες από τα καλά νέα για το νέο στίγμα οικονομικής πολιτικής και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της αριστεράς και της προόδου…, Αλέξης Τσίπρας απορρίπτει δημόσια τον κυβερνητικό σχεδιασμό σε όλη του την έκταση !! ( συνέντευξή στο Kontra).

Δεν πρόκειται να εφαρμόσουμε τίποτε από όλα αυτά, είπε. Θα ζητήσουμε αναθεωρημένο σχέδιο από την Κομισιόν, συμπλήρωσε, αναφερόμενος βεβαίως, στην προοπτική ανάληψης της εξουσίας, από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές του 2023.

 • Δεσμεύθηκε να καταργήσει το σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας Μητσοτάκη επειδή η κυβέρνηση δεν έκανε δημόσια διαβούλευση. Επειδή τα λεφτά του σχεδίου θα πάνε στους λίγους. Και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εξουσίας, με εναλλακτική λύση διακυβέρνησης.

Τέλος, με τη δημοσιογραφική μας υποχρέωση να παραθέσουμε τα γεγονότα. Τα πραγματικά γεγονότα όπως τα παρακολουθήσαμε, τα διαβάσαμε ή τα ακούσαμε από τα ΜΜΕ. Και πάμε στην ουσία. Πάμε στο ζητούμενο για την οικονομία και όχι στα θέλω της πολιτικής, τα οποία η οικονομία γράφει στα παλιά της παπούτσια μιας και επικρατούν πάντα οι δικοί της κανόνες.

 • Ζητάμε επενδυτές εδώ και τώρα με εκατοντάδες δισ. επενδύσεις (αυτές τέλος πάντων που έχει ανάγκη η οικονομία και η κοινωνία για να πολεμηθεί και το χτικιό της ανεργίας). Σοβαρούς επενδυτές και όχι ευκαιριακούς αναζητητές οικονομιών σε γιατρειά και πορεία προς την ανάκαμψη. Καλώς τους ζητάμε. Τι προσφέρουμε όμως…

Δεν προσφέρουμε τίποτε. Γιατί είναι πιο κάτω και από το τίποτε ένα σχέδιο οικονομικής πολιτικής για την ανάκαμψη, που θα μπει μπροστά το καλοκαίρι του 2021 και θα ισχύει μόνο 20 μήνες!! Σε 20 μήνες από σήμερα μπαίνουμε στο 2023. Και λόγω των εκλογών του Ιουλίου τα πάντα θα παγώσουν (αν δεν είναι παγωμένα από το καλοκαίρι του 2022).

 • Στην πράξη δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθεί “φύλλο” στην οικονομία, τη δικαιοσύνη, στους Οργανισμούς, στους Δήμους και τις Κοινότητες αν δεν ξεκαθαρίσουν, το μετεκλογικό προσκήνιο και παρασκήνιο, η μορφή της διαπλοκής και το παιχνίδι στις πελατειακές σχέσεις μεταξύ κομμάτων και ψηφοφόρων.

Αυτό γίνεται μισό αιώνα τώρα. Τι θα αλλάξει και γιατί θα αλλάξει…

Ποιος λοιπόν μπορεί να μας πάρει σοβαρά, σαν χώρα, όταν μιλάμε για μεταρρυθμίσεις στην οικονομία με σχέδιο που θα χρηματοδοτηθεί, όχι από δικά μας ιδιωτικά κεφάλαια ή πολυεθνικά να τρέχουν, αλλά από Ταμεία της Ε.Ε.

 • Προσέξτε τώρα. Τα σχέδια αυτά (εφόσον εγκριθούν) θα τρέξουν (στο φουλ) μόνο το 12μηνο του 2022. Και θα καταργηθούν, στο σύνολό τους, το 2023, αν ο Μητσοτάκης δεν κερδίσει τις εκλογές και αναλάβει ο Τσίπρας, ο οποίος και δεσμεύθηκε (μόλις προχθές) να τα καταργήσει!! Έχει ή δεν έχει πλάκα η πρόσκληση επενδυτών στην Ελλάδα; Ανεξάρτητα από το ποια κυβέρνηση την κάνει…

george.kraloglou@capital.grΜΗΝΥΜΑΤΑ – ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ

Πήγα στο Ακρόπολη να δω τα έργα που έκανε η Μενδώνη. Το μόνο που είδα είναι χαλάσματα, πεταμένες κολώνες παντού. Δείτε πίσω μου τι γίνεται. Που πήγαν τα λεφτά? Τα φάγανε?
Εικόνα
 • Δείτε κάποια πολύ ενδιαφέροντα ποιοτικά χαρακτηριστικά μίας δημοσκόπησης που ομολογώ μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.. Στα ΝΕΑ:
Εικόνα


Η εστίαση θα ανοίξει τον Μάϊο με τραπέζια έξω, είπε σήμερα ο πρωθυπουργός. Μέχρι τότε δείτε για χορταση σημερινή εικόνα από τους τουρίστες σε γνωστο κεντρικο ξενοδοχειο του Παλιου Λιμανιού στα Χανιά της Κρήτης που απολαμβάνουν το φαγητό τους στις 9 το βράδυ χωρίς μάσκες φυσικά…
**

Εικόνα


Εικόνα


Ταγίπαρε συνέχισε έτσι, να φτύνεις στο πρόσωπο όσους Ευρωπαίους σε στηρίζουν… Ειδικά αυτό με την Ούρσουλα εξαιρετικό, είμαι βέβαιος το ευχαριστήθηκε!! Όσο για το γίδι το Βέλγο τί να σχολιάσουμε;; Πάλι καλά που δεν είπε στην Ούρσουλα “τί κοιτάς; Στρώσε τραπέζι”
 • Εικόνα

  Εικόνα


  Συγγνώμη που ενοχλώ, εφόσον οι τουρίστες μπορούν να έρθουν με αρνητικό τεστ γιατι δεν μπορούμε κι εμείς να πάμε χωριό με τον ίδιο τρόπο?