Το καθημερινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου – Πέμπτη 13 Maίου 2021

Kardamyli, Messinia, Greece…


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ
  • ΒΑΣ.ΒΙΛ: Το Bitcoin είναι η χίμαιρα της ψηφιακής εποχής, όπως η φούσκα της τουλίπας της αναλογικής εποχής. Η θεωρία των μεγάλων ανόητων είναι διαχρονική – πάντοτε οι άνθρωποι θα αναζητούν το εύκολο κέρδος, πιστεύοντας σε χίμαιρες που θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να τεκμηριώσουν λογικά.
  • Το Bitcoin δεν έχει καμία απόδοση – εκτός από τις υψηλότερες τιμές με βάση τη θεωρία της μεγαλύτερης ανοησίας. Δηλαδή, μπορεί κανείς να κερδίσει χρήματα σε Bitcoin, σε οποιαδήποτε τιμή αγοράς, εφόσον υπάρχει ένας μεγαλύτερος ανόητος – πρόθυμος να πληρώσει μια ακόμη υψηλότερη τιμή
  • Η ζήλια του φίλου είναι χειρότερη και από το μίσος του εχθρού.

Βίντεο που κάνει τον γύρο στα Social Media δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή όταν κτίριο 14 ορόφων στη Γάζα, που στέγαζε γραφεία μέσων ενημέρωσης, καταρρέει αφού χτυπήθηκε από ισραηλινή βόμβα.

Σημειώνεται ότι οι ένοικοι του κτιρίου είχαν προειδοποιηθεί να το εγκαταλείψουν νωρίτερα, ενώ ένα ακόμα κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές από αεροπορικά πυρά.

 

Το κτίριο γραφείων φέρεται να στέγαζε παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης μεταξύ των οποίων και το σκληροπυρηνικό κανάλι Al-Aqsa της Χαμάς.


  • Τον λυπήθηκα τον Θεοχάρη, αλλά μετά θυμήθηκα ότι είναι υπουργός και λυπήθηκα εμάς
  • 50άρα ακομπλεξάριστη, δυναμική και sexy, είναι μακράν η πιο ακαταμάχητη version γυναίκας.
  • Ν.Π: Ο δημοσιογράφος του BBC δεν ξεβράκωσε τον Θεοχάρη, ξεβράκωσε τους Έλληνες δημοσιογράφους.
  • Τελειώνουν τα λοκνταουν και η κατάθλιψη της Παγώνη αρχίζει….
  • Όποιος έχει μεγαλώσει στην επαρχία και έχει δει να ανοίγουν κεφάλια με τσαπες και γκασμαδες για μισό μέτρο χωράφι, καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί η οπλοκατοχή είναι πολύ κακή ιδέα
  • Εικόνα

Πρετεντέρης

@ta_nea

αφού όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί δικαιούται να μην εμβολιαστεί, τι πειράζει εκείνος που εμβολιάστηκε να κυκλοφορεί με ένα πιστοποιητικό που θα του κάνει την ζωή ευκολότερη; Που βρίσκεται η διάκριση; #εμπιστευτικά

Εικόνα

Υπερέβησαν και εκείνο το άκρο όριο της γελοιότητας και πλέον εισήλθαν στη σφαίρα της χυδαιότητας.

Εικόνα

Εικόνα


Η κάτοψη ενός σπιτιού από ένα Σουμέριο αρχιτέκτονα 5.000 χρόνια πριν…

Εικόνα

Εμβολιάστηκα πριν λίγο. Τέτοια εκπληκτική οργάνωση μεγάλης κλίμακας επιχείρησης είχα να δω στο ελληνικό κράτος από τότε που είχα καταταγεί για να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία [*]. Εύγε, σε όλους τους συντελεστές του εγχειρήματος!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


Εικόνα


Τα κλειστά κέντρα θωρακίζονται για να προστατεύσουν την Ελληνική κοινωνία. Το “μπάτε σκύλοι αλέστε “του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε.

Εικόνα

Lmao. Trolling level …. 100

Εικόνα

Η Ελλάδα στις top 6 χώρες της ΕΕ στον ρυθμό εμβολιασμών.

Εικόνα

  • Τα ψέκια έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!!!!

Εικόνα


Τρομερή ιστορία. Τούρκος ερευνητής που ψάχνοντας τις ρίζες του ανακάλυψε πως είναι δισέγγονος Έλληνα Πόντιου Mert Kaya: Δεν διστάζω να πω «είμαι Έλληνας Πόντιος» athensvoice.gr/greece/713246_ μέσω του χρήστη

@athensvoice
Mert Kaya: Δεν διστάζω να πω «είμαι Έλληνας Πόντιος»
Συνέντευξη με τον Mert Kaya, συγγραφέα της μελέτης «Ο εξισλαμισμός των Ελλήνων της Μικράς Ασίας την περίοδο 1919-1925. Μία μελέτη μνήμης».

Ξεκίνησε η μεγάλη επένδυση για την αναγέννηση του Πύργου Πειραιά. Ο πύργος των 84 μέτρων, ο οποίος έμεινε αναξιοποίητος για 45 χρόνια, θα είναι έτοιμος αρχές του 2023 με την ριζική αναμόρφωση του.
Σε εξέλιξη τα έργα στο Piraeus Tower – Πότε θα ολοκληρωθεί η μεγάλη επένδυση

Έως πότε θα παραμείνει ο Πύργος του Πειραιά το δεύτερο υψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα; Η “μάχη” των ψηλών κτιρίων έχει ξεκινήσει στην Αττική και ο για πολλά χρόνια εγκαταλελειμένος Πύργος του Πειραιά… bizness.gr


Εικόνα