To καθημερινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (6 Απριλίου 2021)

Εικόνα

***

Κάποιος να πει με τρόπο στον ΣΦ ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση που έβγαλε πως ΔΕΝ εκπροσωπεί ούτε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ούτε όλους τους Θεσσαλονικείς, ούτε όλους τους Βορειοελλαδίτες. Εκφράσεις όπως «είμαστε έτοιμοι για πόλεμο» κ «χούντα» είναι πολιτικό μανιφέστο ελεεινής μορφής.

****
Ας θυμηθούμε ξανά αυτόν τον Άνθρωπο. Αυξέντιος Καλαγκός, καρδιοχειρουργός. Χειρουργεί για 20 χρόνια δωρεάν, φτωχά παιδιά σ όλο τον κόσμο. Έχει σώσει μέχρι τώρα περίπου 15.000 παιδιά. «Όταν κλείσω τα μάτια, θα έχω μαζί μου την ευτυχία όλων των παιδιών που έσωσα μέχρι τώρα».
**

Εικόνα

  • Δριμύ κατηγορώ χρηστών των social media στη δήμαρχο του Παρισιού: Έκανε σκουπιδότοπο την «πόλη του φωτός»

paris_-_rubbish

  • Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δεν είναι διόλου κολακευτικές για τη γαλλική πρωτεύουσα και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας της νόσου Covid.
Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το Παρίσι, όπως υποστηρίζουν χρήστες των social media επικρίνοντας δριμύτατα τη Σοσιαλίστρια δήμαρχο Αν Ινταλγκό για την κατάσταση που επικρατεί στην «πόλη του φωτός». Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δεν είναι διόλου κολακευτικές για τη γαλλική πρωτεύουσα και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας της νόσου Covid.

Tις τελευταίες εβδομάδες πολλά πάρκα και πλατείες είναι μέσα στη βρωμιά, με πεταμένα χαρτιά και μπουκάλια στους δρόμους και τους Παριζιάνους να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους. Με το hashtag #SaccageParis (Σκουπίδια Παρίσι), χρήστες στα social media επιρρίπτουν ευθύνες στη Σοσιαλίστρια δήμαρχο των Παρισίων

Αν Ινταλγκό επισημαίνοντας ότι, εν μέσω πανδημιας της νόσου Covid, η καθαριότητα θα έπρεπε να ειναι απόλυτη προτεραιότητα για τη δημόσια υγεία των πολιτών.

****

Ενσωματωμένη εικόνα

****

Μαγκιά είναι να ζητήσει εδώ και τώρα εκλογές ο Τσίπρας. Οχι να κάνει αντιπολίτευση με troll

  • Αν η χώρα είναι ακυβέρνητη, όπως πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τότε δεν έχει παρά να ζητήσει εκλογές. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

  • Γ.Κ: Γιβραλτάρ, Αγγλία και Ισραήλ που έχουν σχεδόν όλοι εμβολιαστεί, δεν έχουν νέα κρούσματα. Εσείς από την άλλη ακόμα νομίζεται ότι όλο αυτό είναι κάποια συνωμοσία.

Πώς θα γλιτώσουμε από τους #coviditiots σε αυτή τη γαμοχώρα

Εικόνα


Εικόνα


Να ξυπνάς με την είδηση ότι μια γυναίκα και ο αδερφός της σκοτώθηκαν από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στη μάνα της και ίσως στο παιδί της, ενώ η εισαγγελία Βόλου δεν της έβγαζε ασφαλιστικά μέτρα. Αλλά τετριμμένα πράγματα οι γυναικοκτονιες μωρέ, ας μιλήσουμε για ριάλιτι!


«Σε αυτούς που οδύρονται για κατέβασμα αναρτήσεων, είναι και κάποιοι που έχουν χόμπι να καλούν σε μαζικά report σελίδων ΜΜΕ ή αναρτήσεων απλών χρηστών. Οργανωμένες ομάδες καλούν σε εκστρατείες μαζικών report ρίχνοντας λογαριασμούς, κάτι για το οποίο επαίρονται μετά με screenshot»

Εικόνα


Η χώρα μας θα γίνει κανονική χώραόταν οι πολίτες της αρχίσουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Δημοκρατία δεν σημαίνει μόνο δικαιώματα αλλά & υποχρεώσεις. Γκέγκε;


Αυτός είναι ο Συριζα. ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ #Μενδωνη

Εικόνα

Εικόνα


  • ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ
Τις επιχειρήσεις διώχνει το γενικευμένο θεσμικό μπάχαλο που περιλαμβάνει απουσία χρήσεων γης, φλου νομοθεσία, αντιφατικούς δημόσιους φορείς, ατιμωρησία των αριστερών τραμπούκων, κωμική Δικαιοσύνη. Επί 190 κρατών στο doing business η Ελλάδα είναι 79η.


Αν νομίζετε οτι ο Τσίπρας εν αγνοία του διέδωσε το παραμύθι για την επιγραφή της Μενδώνη στην Ακρόπολη ξανασκεφτείτε το. Μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρως έξυπνος, αλλά ξέρει ότι αυτοί στους οποίους απευθύνεται είναι ακόμα λιγότερο και έτοιμοι πιστέψουν τα πάντα.


Είναι συγκλονιστικό, το ξέρω, αλλά μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος σύντροφος γιατί όλος αυτός ο drug-pimp-προοδευτικός συρφετός στηρίζει Τσίπρα και Πολάκη; Τι έχουν να κερδίσουν -εκτός βέβαια από ποινικά ξεπλύματα, όπως καταγγέλει ο Κοντονής;

https://twitter.com/i/status/1379344912936808450