Το InCore της Ελβετίας προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες στο Kraken.docx

Το InCore της Ελβετίας προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες στο Kraken

  • Η τράπεζα μετατοπίζει τις δραστηριότητές της προς την επικερδή βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain.

Το InCore της Ελβετίας έχει γίνει το πρώτο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας που προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες στο Kraken .

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι αυτή η ενοποίηση θα επιτρέψει στους εμπόρους κρυπτογράφησης στο Kraken να χρηματοδοτήσουν τους λογαριασμούς συναλλαγών τους με τέσσερα fiat – καναδικό δολάριο, ελβετικό φράγκο, ευρώ και βρετανική λίρα.

  • «Ιδιωτικοί και θεσμικοί πελάτες που θέλουν να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους με έξυπνο και καινοτόμο τρόπο με την Kraken μπορούν να μεταφέρουν στοιχεία ενεργητικού μέσω της InCore Bank στο crypto exchange», δήλωσε ο Mark Dambacher, Διευθύνων Σύμβουλος της InCore Bank.

«Ως ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, τα κρυπτονομίσματα αποτελούν πολύτιμη προσθήκη στη σύγχρονη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και θα είναι απαραίτητα ως αξία πληρωμής και επένδυσης στο μέλλον. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία στους πελάτες του Kraken.»`

Αλλαγή της στοχευμένης βάσης πελατών

Press Release

Αυτό έγινε καθώς η τράπεζα εστιάζει στρατηγικά την επιχείρησή της σε κρυπτονομίσματα, tokenization και εφαρμογές blockchain.

Αρχικά, οι Ευρωπαίοι πελάτες μπορούν να καταθέσουν μόνο ευρώ στους λογαριασμούς τους χρησιμοποιώντας τον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε Ευρώ (SEPA), ένα έργο ολοκλήρωσης πληρωμών από τις ευρωπαϊκές τράπεζες για άμεσες μεταφορές. Ωστόσο, οι εταιρείες σχεδιάζουν να προσθέσουν τις άλλες τρεις μεθόδους κατάθεσης fiat μόλις το τρίτο τρίμηνο του 2020.

  • Με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Kraken είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στην Ευρώπη σύμφωνα με τον όγκο που βασίζεται σε ευρώ, σύμφωνα με μια ερευνητική έκθεση της Finery Tech. Τον περασμένο μήνα, το crypto exchange επέκτεινε επίσης τις υπηρεσίες του στην Αυστραλία, προσθέτοντας το δολάριο Αυστραλίας (AUD) στην πλατφόρμα του.

« Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την InCore Bank για την περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών μεταξύ της βιομηχανίας κρυπτογράφησης και των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

  • Καταλαβαίνουν βαθιά τις δυνατότητες των ψηφιακών στοιχείων, καθιστώντας τα ιδανικά συνεργάτες χρηματοδότησης για τους πελάτες μας.

Εργαζόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρόσθετες επιλογές για τη χρηματοδότηση των λογαριασμών τους », πρόσθεσε ο Maximilian Marenbach, επικεφαλής τραπεζών και πληρωμών του EMEA στο Kraken.