Το διαδραστικό workshop της Google IamRemarkable στο 4th Family Business Conference

Στο πλαίσιο του 4th Family Business Conference, η Palladian Conferences καλεί νέους επιχειρηματίες, μέλη εταιριών, ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και φοιτητές να συμμετάσχουν στο workshop #IamRemarkable! Tο διαδραστικό workshop «Η δύναμη της αυτοπροβολής» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 & ώρα 15:00-16.00.

Tο πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου

Το “Ι Am Remarkable” αποτελεί μια δράση και πρωτοβουλία της Google που αρχικά ξεκίνησε εσωτερικά στην εταιρία, έχει όμως ήδη εξαπλωθεί κι εκτός Google σε άλλες εταιρίες και χώρους.

Έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες, τις γυναίκες που εισέρχονται στη επιχειρηματική ζωή, αλλά και τους νέους κάθε επαγγελματικού χώρου, που ξεκινούν να υλοποιούν το όραμά τους ή λαμβάνουν την σκυτάλη από μία οικογενειακή επιχείρηση, να νοιώσουν ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση στον εργασιακό χώρο, να μοιραστούν τις εμπειρίες, τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά τους, να πανηγυρίσουν για τις επιτυχίες τους και να διεκδικήσουν όσα τους αναλογούν.

Κατά τη διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τη σημασία της αυτοπροβολής, καθώς και με τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτύξουν αυτήν τη δεξιότητα. Το σεμινάριο έχει συμμετοχικό και βιωματικό χαρακτήρα και προσφέρεται χωρίς κόστος συμμετοχής.

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας εδώ: https://lnkd.in/deqgtCvN