Το απογευματινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου

Αναβολή, λέει, γιατί δεν προχωρούν τα «προαπαιτούμενα».

  • Ενώ κάποια «θεματάκια» όπως του κομματικού Κράτους, των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, της βιωσιμότητας των τραπεζών, των προσφυγών για αναδρομικά, της επένδυσης στο Ελληνικό, της ΔΕΗ κλπ, έχουν λυθεί… Όχι άλλα χαμένα χρόνια! ME MHNYMA

MHNYMA: Πολύ μου αρέσει το επιχείρημα «ναι αλλά οι άλλοι..» Σαν να έχεις αναλάβει διαχειριστής, τα έχεις κάνει μαντάρα, σου λένε ρε φίλε είσαι λάθος και να λες «ναι αλλά ο γείτονας πιο πριν..». Άστο ρε φίλε, πραγματικά άστο. Γι αυτό δεν ανέλαβες; Αν δεν μπορείς άστο να πάει σταδιάλα.

ΚΙ ΑΛΛΟ: Ο Κεφαλογιάννης, Ευρωβουλευτής της ΝΔ,κατηγορείται ότι έχει βοηθούς “φαντάσματα” που δεν βρίσκονται στις Βρυξέλλες. Σιγά! Εδώ, η ΝΔ έχει 2 Ευρωβουλευτές φαντάσματα. Την Σπυράκη που είναι συνέχεια στην Ελλάδα και τον Ζαγοράκη που είναι συνέχεια Ζαγοράκης.

Sterling reverses and dives back toward $1.30 as UK AG Cox says new #Brexit developments reduce risk of UK being trapped in backstop indefinitely but advice is unchanged – no internationally lawful means of exiting the protocol

ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Ξέρετε, αλλά το κρατάτε κρυφό.

Πάντως με κρατισμό, φορολογία στο Θεό, Δημόσιο στην παλαιολιθική εποχή (που δεν το αγγίζουμε), εγγυημένα εισοδήματα, επιδόματα, συντάξεις σε 50ρηδες, υπερρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και κράτος – Πατερούλη κανένας δεν αναπτύχθηκε, ποτέ.

Print Friendly, PDF & Email