Το απογευματινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (Παρασκευή 31/7)

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ

Τελικά καταληγω στο ότι ο Έλληνας κομουνιστής είναι ένας τύπος που επιθυμεί τον πλούτο για τον εαυτό του αλλά μισεί τον πλούτο των άλλων! Τα παραδείγματα πολλά.

 • Ο Παππάς που είπε ότι η Γερμανία έδωσε 51% του ΑΕΠ για την πανδημία είναι οικονομολόγος Ο Λάππας που αναρωτιέται τι αδίκημα είναι το κουβαλημα μολότοφ, δικηγορος Η Σκουφά που δεν θέλει αγγλικά στα νηπιαγωγεία, καθηγήτρια ξένων γλωσσών Ο χωρις μάσκα Παπαχριστόπουλος, γιατρός…

Τα αμερικανικά franchises φαγητού στην Ελλάδα δεν έχουν τύχη. Wendy’s απέτυχαν(sad face), mcds συρρικνώθηκαν σε βαθμό που είναι αδιάφορα, Taco Bell έκλεισαν. Ο λόγος νομίζω είναι κοινός: τρομερη πίεση από τοπικό ανταγωνισμό. Μια διάψευση της θεωρίας των ανικητων πολυεθνικών.

 • Έρχεται πίτσα κλαίνε, φεύγει πίτσα λυσσάνε. Δεν τους βρισκεις πουθενά τους ζαιους τελικά

Ασχολούμαστε με την pizza hut, επειδή ασχολούνται οι ζαιοι, ενώ ξεκάθαρα το θέμα της ημέρας είναι ότι “βρέθηκε” το εξαφανισμένο (από ποιους άραγε) καταγραφικό συνομιλιών που αφορά στην τραγωδία στο Ματι

 • Μας πήγαιναν στη δουλειά οι φρουροί με σκυλιά συνοδεία, περπατούσες&αν πήγαινες δεξιά ή αριστερά σε τουφέκιζαν!Το βράδυ από τη σκληρή δουλειά,αν δεν μπορούσε κάποιος να γυρίσει,τον τουφέκιζαν!Μας άφησαν ελεύθερους,όταν πέθανε ο Στάλιν. Από τις 25.000 γυρίσαμε πίσω μόνο 600!!!

Εικόνα

Να την κρατικοποιήσουμε Ρένα μου;;;
Παράθεση Tweet
Ξαφνικός θάνατος για εκατοντάδες εργαζόμενους της pizza hut που κλείνει όλα τα καταστήματά της στην Ελλάδα. Το σκληρό πρόσωπο του καπιταλισμού με ΜΜΕ που εξυμνούν μια εξουσία που αδιαφορεί, κάνοντας επικοινωνία και… διακοπές! #Ανάπτυξη_στα_χρόνια_της_ΝΔ
 • «Και δε μου λες, παίζει το iPhone στο Γράμμο;»

Εικόνα

 • Όταν οι Τούρκοι θεωρούν ότι μπορούμε να βγάλουμε 5 φρεγάτες στο Αιγαίο και ότι γενικά δεν έχουμε διαθεσιμότητες και ξαφνικά βλέπουν ΟΛΟ το Στόλο έτοιμο να τους στείλει στον πάτο.. Εε, τους ήρθε λίγο βαρύ Ξυδάκι να ηρεμήσουν.
Αυτοί οι αντιφα είναι σε όλες τις χώρες για γιατρό ή μόνο εμείς έχουμε τέτοιο προνόμιο;
.

Εικόνα

 • Α, ρε μπαγάσα Αλέξη, τον αφρό είχες μαζέψει.
 • Παράθεση Tweet
 • Εικόνα
 • Τι τους έχουν τάξει και όλοι λένε καρμπόν την ίδια μαλακία;

Εικόνα

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, στους συνοριοφύλακες και ένα μεγάλο μπράβο στην ΝΔ.
Παράθεση Tweet
EFSYN@EFSYNTAKTON·
Ολα δείχνουν ότι δεν περιορίζεται πια στον Εβρο το πεδίο των παράνομων αστυνομικών επιχειρήσεων απαγωγής προσφύγων και μεταναστών και επαναπροώθησής τους από τα χερσαία σύνορα, αλλά φτάνει μέχρι το δυτικό άκρο της βόρειας Ελλάδας. [του Δημήτρη Αγγελίδη] efsyn.gr/ellada/dikaiom
 • Με πόσες ώρες αφισοκόλληση τότε έμπαινες Δημόσιο;;
Εικόνα
 • Αξιολόγηση και απόλυση. Έτσι λύνεται και το πρόβλημα του κλιματισμού. Ας κάτσουν σπίτι τους που δουλεύει σίγουρα. Απλά πράγματα.

Εικόνα

Ως σκλάβες σε παζάρια δουλοκτητών για… λίγα δηνάρια πωλούνται έφηβες και νεαρές γυναίκες που έχουν απαχθεί από τους ισλαμιστές… Αφιερωμένο στις κυρίες των αλληλέγγυων που κάνουν αγώνα και θέλουν να μας φορτώσουν τον κάθε λαθρομετανάστη ως πρόσφυγα στην χώρα μας!
..
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται
Συριζαίος σημαίνει να απαιτείς να παραιτηθεί γενικός γραμματέας για 300€ οδοιπορικά, αλλά να καταπίνεις ότι βουλευτής του @syriza_gr διόρισε την κόρη του γγ για να κάνει ταξίδια στη Φλόριντα των ΗΠΑ με συνοδεία 14 (!!) ατόμων και κόστος σχεδόν 50 χιλιάρικα.

ΕικόναΕικόνα


 • Η @RenaDourou θεωρεί οπισθοδρόμηση την συμμόρφωση της Διοίκησης στην πάγια νομολογία του ΣτΕ, αλλά θεωρεί κανονικότητα την ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση που κάνει ο @syriza_gr για να βλέπει η πλέμπα την φάτσα του ηγέτη κάθε 10 μέτρα. Κατάλαβες, σύντροφε;
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

 • Τώρα θα μάθει όλος κόσμος τις εστί απολίτιστος Τούρκος, με τη χρήση ενός ιστορικού μνημείου. Επισκέπτες με μαντίλες, ξυπόλυτοι με τα παπούτσια στα χέρια να βγάζουν σελφι πάνω σε ένα μπλε χάλι καλύπτοντας το μαρμάρινο δάπεδο της Αγιας Σοφιας. Έτσι κατάντησαν οι Μογγολοι την Εκκλησία.
Εικόνα
 • Το ποσό των 600.000 ευρώ θα επιστρέψει το κράτος στον Γιάννο Παπαντωνίου. Το διάβασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κι έπαθε καρδιακό επεισόδιο!
Είναι έπος πραγματικό ότι οι σύντροφοι όταν έκοβαν τις συντάξεις ως κυβέρνηση έλεγαν ότι δεν έγινε καμία περικοπή μόνο κάτι μικροπραγματα διευθετήσεις (sic), αλλά τώρα εγκαλούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι δίνει πίσω μόνο 1,4 δις αναδρομικά & όχι 3,9 που ήταν οι περικοπές τους…