Το απογευματινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (Μεγάλη Παρασκευή 30.4.2021)

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ – ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Σε πλήρη εξέλιξη η μετακίνηση των Αθηναίων προς τα χωριά τους

Εικόνα


Πολάκης – Αντώναρος, μπροστάρηδες του κινήματος «όχι άλλο sms».

Εικόνα

Εικόνα


Έχει μετακινηθεί παρανόμως στην επαρχία όλο το ακατοίκητο και πουλάνε μούρη με την εξής ατάκα: όποιος θέλει να περάσει, περνάει. Η βλακεία είναι αήττητη και η έλλειψη ελέγχου πρόδηλη.


Η χώρα έχει εγκατεστημένη κουλτούρα ανομίας συνδυασμένη με πολυνομία και κακονομία. Αυτό δεν αντιμετωπίζεται με επιλεκτική εφαρμογή των νόμων, ούτε με νομοθέτηση ανεφάρμοστων νόμων, ή γεραπετρίτικες εξυπνάδες. Καθίστε και κωδικοποιείστε, καταργήστε, απλοποιήστε, εφαρμόστε.


ΕικόναΟ πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται κι αφού δεν μπορεί να μπει από την πόρτα, ψάχνει τα «παράθυρα». Καλή Ανάσταση!

Εικόνα

 

Δηλαδή τώρα θα χάνουμε και από τον ΔΑ;
Εικόνα

ΑΝΤ.ΚΑΡΠ: Η Ρομα ξεκίνησε για το Μάντσεστερ και κατέληξε στο Γουίμπλεντον. Πρωτο σετ 6-2.


Ένας συνοπτικός πίνακας από το υπουργείο Υγείας της Κύπρου για την αποτελεσματικότητα των εγκεκριμένων εμβολίων (ναι, έχει και αυτό το άτιμο που δίνουμε για να το «ξεσκαρτάρουν»)
Εικόνα


Ο τύπος έτρεξε πρώτος να εμβολιαστεί με phizer– χωρίς κάμερες – λες και τον εμβολιάσαμε μη μας πάθει τπτ και χάσουμε το καλούπι και τώρα γυρνάει τα κανάλια και λεει ξεστοκάρουν astrazeneca στους 30ρηδες. Μιλάμε για τον τ@@@@@@@@@@ του αιώνα…


Εδώ να πούμε ότι πλέονσχεδόν κανείς δεν προσέχει στην Ελλάδα. Μπήκαμε στη φάση του απόλυτου YOLO.


Εικόνα


Αυτός ο τύπος που θα έχει τσάμπα είσοδο στην Αγιά Σοφιά κάνει όνειρα για 3η Ρώμη και να Ρωσικά ψαλτήρια στον ναό της Α.Σ. Παρασκευή ο Ιμάμης , Σάββατο αυτός. Ρωσία Τουρκία έχουν στρατηγική σχέση σε όλα τα επίπεδα με τη Ρωσία να επιβάλει το πλαίσιο
Πρωτοφανή δήλωση του Πατριάρχη Μόσχας! Δεν έγιναν Γενοκτονίες
Περίεργη δήλωση ο Πατριάρχης Μόσχας! «Κατά την διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κανείς δεν κατέστρεψε τις χριστιανικές μειονότητες»
infognomonpolitics.gr

Γ.ΜΑΥΡ: Μπράβο στα κορίτσια του Ολυμπιακού και στον Χάρη Παυλίδη που κέρδισαν τις Ουγγαρέζες της Ουίπεστ 9-8 μέσα στη Βουδαπέστη & πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (αύριο 9:15μμ). Χωρίς ξένες μάλιστα, δείχνουν πόσο ψηλά έχει ανεβει το ελληνικό γυναικείο πόλο.

Εικόνα

ΣΤ.ΖΑΧ: Η μετοχή της ΔΕΗ κόστιζε κάτω από 2 ευρώ πριν τις εκλογές. Μετά την απαξίωση που προέβλεψε έγκαιρα η ΕφΣυν 8 μέρες μετά τις εκλογές, πλέον κοστίζει άνω των 9 ευρώ. Αυτή είναι η δύναμη της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας.

Εικόνα

 


Οι εξαγωγές κρασιού της Ελλάδας, σύμφωνα με το γράφημα, υπολείπονται αυτών της Πορτογαλίας, της Ελβετίας, της Δανίας (!) και της Λιθουανίας (!!!) Τις πταίει για την κατάντια;!
Εικόνα

ΜΠΑϊΝΤΕΝ: “Αυτή τη χώρα δεν την έχτισε η Wall Street, την έχτισε η μεσαία τάξη και τη μεσαία τάξη την έχτισαν τα εργατικά συνδικάτα. 20 εκατομμύρια Αμερικανοί έχασαν τη δουλειά τους. Τώρα οι κοινωνικές δαπάνες θα αυξηθούν. Αυτές θα τις πληρώσουν οι πλούσιοι.”


ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: 

Εικόνα

  • Πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό: Τεχνικά έτοιμο την 1η Ιουνίου – Από τις πρώτες χώρες που θα το εφαρμόσει η Ελλάδα

Εικόνα

  • Να περάσετε καλά με ελπίδα για καλύτερες μέρες. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία.
Εικόνα