Το απογευματινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου (20.8.2020)

ΜΗΝΥΜΑΤΑ και ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Χειρουργώ και ψάρια τώρα! Τρία λεπτά νωρίτερα να μου τα πέμπανε θα ζούσανε τωραδά. Αλλά θέλατε τον Κούλη το Γρόθο. #τι_ψηφισατε μωρέ ζωάδια?


  • Ρε μλκα, τι άλλο θα κάνει ο Μακρόν για να ψωνίσουμε τις φρεγάτες του; Τις έχει στείλει για δειγματισμό σε όλες τις παραλίες!
Χανιά: Μια… μοναδική σύνθεση – Φρεγάτα, κρουαζιερόπλοιο και λουόμενοι όλοι μαζί σε παραλία | in.gr- Στην παραλία στις Καλύβες, το αναζωογονητικό μπάνιο στη θάλασσα συνοδευόταν από… μία φρεγάτα και ένα κρουαζιερόπλοιο.

 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: Κάθε μέρα τα “ΝΕΑ”, έχουν δύο με τρία άρθρα, ακόμα και περισσότερα, που με δυσφημούν και μου χρεώνουν όλα τα κακά του κόσμου. Η εχθρότητα απέναντί μου, έχει γίνει, πλέον, για ορισμένους αρθρογράφους ένα είδος εμμονής και έκφραση προσωπικής εμπάθειας

  • Το οργανο ποιον ακριβώς χαιρετά; Ήρεμα ρωτάω και περιμένω απάντηση από τον κ Χρυσοχοΐδη

Εικόνα

  • Μύκονος: Πάρτι 500 ατόμων σε βίλα διέλυσε η ΕΛΑΣ, λίγο πριν την εφαρμογή των αυστηρών μέτρων
Μύκονος: Πάρτι 500 ατόμων σε βίλα διέλυσε η ΕΛΑΣ, λίγο πριν την εφαρμογή των αυστηρών μέτρων- Μια ανάσα πριν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και κάποιοι στην Μύκονο αποφάσισαν να το γλεντήσουν αγνοώντας κάθε κανόνα της πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας real.gr
  • ΠΟΥ: “Η Ευρώπη μπορεί πλέον να περιορίσει τον ιό χωρίς lockdown”