Τιτιβίσματα με νόημα και περιεχόμενο… (Σάββατο 06 Ιουνίου 2020)

Οι οικολόγοι του χθεσινού happening ουδόλως ενδιαφέρονται για το περιβάλλον Αυτό είναι το πρόσχημα Δεν θέλουν επενδύσεις, δεν θέλουν ανάπτυξη Δεν θέλουν την ελεύθερη οικονομία Είναι περιθωριακές ομάδες, φολκλόρ της ανοικτής κοινωνίας, που δεν προτείνουν. Λένε πάντα ΟΧΙ σε όλα.

@KostasVaxevanis!- Έγραψε τουιτ, ότι η υπέροχη παραλία (στο σποτ για τον τουρισμό) είναι στην… Κροατία. Βγήκε η κα. Δρεττα από το Marketing Greece και είπε ότι είναι στο Μαρμάρι της Εύβοιας και τι έκανε ο «βασιλιάς των fake news»; Απλώς το έσβησε!
 • Δεν λες που το έσβησε και δεν επέμενε…
Αλέξης Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε κινηθεί πιο γρήγορα στην κρίση του κορονοϊού.
 • Εικόνα
 • Είμαι λευκός, άντρας και στρέιτ.  Ποια ποινή προβλέπεται γι’ αυτό το… κατά συρροήν έγκλημα;

Εικόνα

Οι εποχές που διαφημιστικά σποτ, όπως το τελευταίο του ΕΟΤ κόστιζαν εκατομμύρια στο Ελληνικό δημόσιο πέρασαν ανεπιστρεπτί.Η Ελληνική κυβέρνηση δε στέρησε από το Ελληνικό δημόσιο ούτε ένα ευρώ, πόσο μάλλον δε 32 εκ. Τέτοιες κινήσεις δείχνουν την πρόοδο της Ελλάδας σε κάθε επίπεδο.

 • Who did it better?
Εικόνα

Εικόνα

 • Στην εκπομπή σας @g_evgenidis ενώ μιλάτε για τον ρατσισμό, αποκαλείτε rednecks τους ψηφοφόρους του Τραμπ, όρος που είναι άκρως ρατσιστικός. Σας έχει δώσει κάποιος το δικαίωμα να υποτιμάτε τον λευκό αγροτικό πληθυσμό των ΗΠΑ;

Θέλετε να γραψετε ανοησιες για την ερευνα της ΕΛΑΣ σχετικά με την κοπελα που της εριξαν βιτριολι. Τις προσωπικες της φωτο με μαγιο, με ντεκολτε, με…. γιατι τις βαζετε? Θα εχει περισσοτερα κλικς η παπαρα που γραφετε?

Ποιος έχασε την ντροπή, να την βρουν αυτοί;
 • Εικόνα
 • ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ του FBI που κουνούσε από το βήμα της Βουλής ο Α. Τσίπρας και τα οποία κρατούσε δεν περιέχουν κανένα στοιχείο για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια από το «κύκλωμα Ρασπούτιν». ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Το 1/3 των δικαστών του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου προέρχεται από ΜΚΟ. Οι δικαστές αυτοί δικάζουν υποθέσεις ΜΚΟ οι οποίες σχετίζονται μεταξύ τους κ ελέγχονται από τον Σόρος! Κοινώς έχουμε ασυμβίβαστο κ χειραγώγηση της δικαιοσύνης! Εξαιρετικό άρθρο.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στα δίχτυα του Σόρος! – Infognomon Politics
του Bastien Lejeune Η Αυστρία, η Ελλάδα και η Ιταλία αναγκάζονται να νομιμοποιήσουν τους γάμους ομοφυλοφίλων. Η Πολωνία καλείται να προωθήσει το δικαίωμα στην άμβλωση. Η Γαλλία υποχρεούται να… infognomonpolitics.gr
 • Η απάντηση του ΣΕΤΕ στο ψέμα και τις συκοφαντίες είναι μία: θα συνεχίσουμε με αξιοπιστία, ρεαλισμό, απόλυτη διαφάνεια και προσήλωση στον στόχο, να κάνουμε ότι μπορούμε για τον Ελληνικό τουρισμό, την οικονομία, την κοινωνία!
Δελτίο Τύπου ΣΕΤΕ σχετικά με παραπλανητικά, συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα
Δελτίο Τύπου ΣΕΤΕ σχετικά με παραπλανητικά, συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα
sete.gr
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο χορός στο Σύνταγμα έχει κάτι το τελετουργικό, κάτι σα διαδικασία μύησης στις εσχατιές της ανθρώπινης βλακείας …

Εικόνα

 • Ιδανικό κλικ για εξώφυλλο στο isyriza
Εικόνα
 • Τράβηξαν αυτή τη φωτογραφία. Την είδε ένα επιτελείο επικοινωνιολόγων. Ανάμεσα σε πολλές από δαύτες αποφάσισαν: “Αυτή είναι η καλύτερη. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΗ!”
Εικόνα
 • Αποκλεισμένος 3 μήνες στο Μόναχο… οκ λογικό συμβαίνει παντού αλλά αυτό που γίνεται με την   aegeanairlines   δεν έχει προηγούμενο είναι η 3η πτήση που μου ακυρώνουν! Τώρα το κόλπο έχει ως εξής μπορείς να κλείσεις σε άλλη πτήση την ίδια ημέρα με διπλάσια τιμή! ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!