Τι (δεν) φέρνει ο Αγιος Βασίλης στον σάκο του

Τι (δεν) φέρνει ο Αγιος Βασίλης στον σάκο του

  • Το λένε οι ειδικοί, το είπε και ο Πρωθυπουργός στην τηλεοπτική του συνέντευξη (Alpha). Θα περάσουμε δηλαδή τα Χριστούγεννα με περιορισμούς και με μέτρα προστασίας περίπου όπως το Πάσχα.

  • Τα Χριστούγεννα το μάξιμουμ με εννέα άτομα στο σπίτι. Το λένε οι ειδικοί, το είπε και ο Πρωθυπουργός στην τηλεοπτική του συνέντευξη (Alpha). Θα περάσουμε δηλαδή τα Χριστούγεννα με περιορισμούς και με μέτρα προστασίας περίπου όπως το Πάσχα.

Λίγα άτομα γιατί ο ιός καραδοκεί. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να σώσουμε κάτι από τη Χριστουγεννιάτικη σεζόν. Τόνισε ότι «θα σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους κλάδους».

  • Προχώρησε και σε αυτοκριτική τονίζοντας ότι «τα μέτρα δεν ακολουθήθηκαν από όλους και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Όλοι περάσαμε από μια ανεμελιά. Για να αποφύγουμε το τρίτο κύμα πρέπει να κάνουμε τα απαραίτητα», είπε.

Πάντως ο Πρωθυπουργός όταν ρωτήθηκε εάν ο Άγιος Βασίλης θα έχει στον σάκο του τον… ανασχηματισμό, είπε ότι θα έχει στον σάκο του εμβόλια. Όσον αφορά το άνοιγμα των εκκλησιών να περιμένετε ότι λίαν συντόμως θα υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον Αρχιεπίσκοπο.