Θύμα κλοπής γνωστός επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας

Θύμα των «κλεφτών με το σακάκι» έπεσε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κορρές, ιδρυτής και πρόεδρος της ομώνυμης εταιρείας καλλυντικών, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω της σελίδας του στο facebook.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό πως κακοποιοί που δρουν κυρίως στο κέντρο της Αθήνας κλέβουν τα θύματά τους, λερώνοντάς τους το σακάκι. Τότε το υποψήφιο θύμα αναγκάζεται να το βγάλει για να δει και να καθαρίσει τον λεκέ, οπότε εκείνοι δήθεν προσπαθούν να βοηθήσουν, ενώ συνεργός τους αρπάζει την τσάντα του θύματος, που πιθανώς έχει ακουμπήσει στο έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, στην πλατεία Συντάγματος στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Γιώργος Κορρές μαζί με δύο συνεργάτες του από την Ασία περπατούν προς μια επόμενη συνάντηση. Ξαφνικά οι δύο συνεργάτες του συνειδητοποιούν ότι κάποιοι τους λέρωσαν τα σακάκια, με υγρό μέικαπ, όπως αναφέρει.

Στη γωνία της Φιλελλήνων προσπαθούν με υγρά μαντηλάκια να καθαρίσουν τα σακάκια τους, όταν ο κύριος Κορρές αντιλαμβάνεται πως «δύο νεαροί μιλούν στον δεύτερο και ένας τρίτος αρπάζει την τσάντα του που μόλις είχε ακουμπήσει κάτω, για να σκουπίσει τα ρούχα του… Σε 3 δευτερόλεπτα έχουν εξαφανιστεί όλοι και είναι πλέον φανερό το τι και γιατί».

«Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι, απολύτως παραδομένοι στην αφέλειά μας και στην αδυναμία μας να καταλάβουμε ότι υπήρξαμε “στόχοι” για τουλάχιστον 5 λεπτά», γράφει ο ίδιος.

Ευτυχώς, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο επιχειρηματίας θύμα των απατεώνων είχε στο σακάκι του κάρτες, διαβατήριο και τηλέφωνο και η ζημιά περιορίστηκε.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κορρέ:

korres-sakakia-ena

Δείτε επίσης